Jump to content

Manoly

Član foruma
  • Posts

    3,146
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Manoly

  1. Zvezda je vazda bila veca od bagre iz fotelja i vlastodrzaca. Bilo i ostalo!
  2. Prvi zuti zasluzen, drugi upitan ali moguce da jeste. Da sudija od starta nije vise nego slab, mozda se ne bi pricalo o drugom zutom.
  3. Vise puta receno - Zvezda u svaki mec mora da udje na gornjem broju obrtaja, danas je to bilo zajebano posle onakvog derbija pre 4 dana, ali zato ce mec protiv Radnickog Kg biti tezak na vise planova. Dobra su ekipa, nece biti iskljucivo bunkera na Marakani, treba u ovom momentu izvesti najbolji tim i zadrzati prvo mesto. Komsije su isto kao i mi, grogi docekale prvi mec posle derbija, obilo im.se o glavu i to sad treba iskoristiti za dalje. Dokazalo se vise puta ove sezone da smo "nepobedivi", zato se fukljamo sa komislukom umesto da smo na pristojnoj razdaljini u odnosu na njih.
  4. To u vezi penala je samo deo price o jucerasnjem derbiju, kao sto rekoh - Zvezda je juce morala da pobedi a osnovu vidjenog i bilo bi zasluzeno. Siri kontekst je ono sto treba da bude u centru paznje, a zanemaruje se.
  5. Ovde se povela neka bezvezna rasprava ko je ciji i da li je ovaj-onaj gol regularan. Zvezda je shodno prikazanom juce morala da pobedi, nije se to desilo i otvaraju se stare price i neke teme koje su potpuno nepotrebne. Ponovicu - sramota je da tim Zvezdinog kvaliteta dodje u situaciju u kojoj se trenutno nalazi, da se juri sa razbudjenim, ali jasno je manje kvalitetnijim komsijama i do poslednjeg kola strepi za titulu. Riba je uvek smrdela od glave, cesto se pise o trenerima i igracima koji nisu zasluzili mesto u Zvezdi, ali svaka greska bagre iz fotelja koju podrzava "uza navijacka grupacija" skupo je placena i to cemo tek videti. Zivi bili...
  6. Vala Serif se danas lavovski borio, bilo je tu i gresaka kao i ranije, ali radio je i kretao se tokom citavog meca, stalno nudio za pas, bio opasan po gol, postigao gol. Nije on bio problem.
  7. Govori svakako, s tim da je komentar vezan za dati trenutak i ono sto je trenutno "na astalu".
  8. Pobeda je danas bila neophodna. Ekipa je izasla na teren spremna za to, bili su za dve klase bolji, razmontirali su Partizan u svakom pogledu, a ipak nismo pobedili. To govori o boljkama tima, onome o cemu se pricalo od pocetka sezone - da po linijama tima nemamo balans i da nesto fali, znamo ko je za to odgovoran, svakako nisu treneri. Zvezda ima bolji tim, danas je to na terenu morala i da materijalizuje i bude ispred Pfk. A oni imaju bolji tim nego svih proslih sezona i bore se za prvp mesto kao davljenici za vazduh... nece biti lako u svakom slucaju preskociti ih.
  9. Mozes da se zajebavas na ovaj i onaj racun, jasno je ko nama sedi u foteljama i sta su isti ti uradili od kluba, al brate... veceras je Zvezda u svakom elementu igre nadigrala Duljajev Pfk, uz sijaset promasenih sansi i to da njihovi igraci leze po terenu i deluju kao Radnik naspram nas. Naravno, ima u komsijama borbe i zelje, nisu slabi kao prethodnih sezona, al ovo sa slikama Duljaja i komentarom da zasluzuju titulu je smejurija kakva god Zvezda bila. Preleteo brzim citanjem - sve se slazem! ja nemam snage za ovako opsiran komentar, tesko mi je pao ovaj remi..
  10. Naravno da su misljenja tu da se razlikuju, al kad ljudi pisu da je problem Zvezde Hvang zaista je jasno da ima neznalica i budala, uz standard provokatore.
  11. U svim elementima igre nadigrali smo ih i zasluzili pobedu. Jeftine golove smo primili po obicaju, realizacija katastrofalna uz nedostatak srece takodje.
  12. Mora se sad stisnuti koliko je moguce, dati gol kako znaju.
  13. Ovaj derbi mora da se dobije, ali ovoliko promasenih sansi uz neverovatno jeftin primljen gol su ono sto vodi obrnutoj situaciji. Neuporedivo smo bolji tim bili, u ovom ritmu mora da se nastavi u 2.pol
  14. Nece, pa nece... A ovakav ritam mora da se nastavi ako zelimo pobedu. Bolji smo onoliko, razbili smo ih.
  15. Neverovatni promasaji koji samo mogu biti kaznjeni. Bolji smo svakako, ali nista ne znaci sa ovako promasenim sansama.
  16. To nista ne valja pred mec koji odredjuje dalji tok sezone.
  17. Jbm ti srecu sa povredama stopera, ko ce igrati derbi...
  18. Nije ovde nista gotovo, igra se bez sredine terena, dosta gresaka sa obe strane, istina vise od strane Tsca ali nismo to iskoristili vise puta.
  19. Sreca da smo brzo opet poveli, ovde mora da se stisnu i da se ne dozvole one prodate lopte na sredini koje uvek kostaju..
×
×
  • Create New...