Jump to content

mind.

Član foruma
  • Posts

    272
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mind.'s Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • One Year In
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated

Recent Badges

569

Reputation

  1. Partizan je razliku napravio pre svega na individualna rešenja Pantera i pomalo Nanelija. Kaminski je nakon toga opet počeo da pravi ogromne probleme svojim rešenjima u napadu, ali neki lični utisak je da ga Željko i nije baš nešto koristio u drugom poluvremenu, sam usage rate mu je poprilično opao u drugom delu. Nisam toliko stručan, ali sigurno je da je Sferopulos sa triple, a nekad čak i četvrtim switchom poprilično poremetio taj koncept igre, a tu velike zasluge idu odličnim rotacijama pre svih Hange, Giedraitisa i Lazića, takvi bekovi su kao stvoreni za igranje ovakvog tipa odbrane. Što se tiče napada, sa Teom smo bili poprilično fluidni, uspeo je da razigra i Gidru koji je imao svoj microwave period, kao i Bolomboja koji je opet bio popriličan faktor, pogotovo iz pika, što je i bilo za očekivati. Nedović možda i predugo hlađen, ali opet nekako nedorečen, par dobrih sekvenci, pomogao nam je da premostimo onaj kritičan period u 4/4, a onda jedan bezvezan i nepotreban šut preko Kaminskog/Koprivice kad je mogao da napadne iz izolacije. Hanga loš u ovom delu Igre, Jago poprilično pročitan iz prethodnog derbija. Za kraj, Teo, čoveče...uživajmo dok je tu.
  2. Ima pravo na dva, oni mu ostaju u slučaju da pogodi. S tim da većina situacija koje su sudije gledale su bile usled pritiska i nesigurnosti.
  3. Pozdrav kolege, imam jedno malo pitanje. Naime, do prošle sezone sam išao redovno na utakmice i znao sam da, karte koje kupim online, mogu da pokupim u Red Star Shopu kod Pionira. Pošto sam ove godine do sad bio uglavnom sprečen da idem na utakmice, samo sam hteo da proverim da li je potrebno štampati online karte ili je moguće ući samo sa dobijenim QR kodom na karti?
  4. Ja se iskreno nadam da se vec sada razmislja u pravcu produzenja sa Bolombojem, Gidrom i Hangom + Teo ako moze. Bilo bi lepo da sacuvamo okosnicu ekipe za promenu. Inace, sto se tice same utakmice, ne znam sta bih mogao da kazem sto ostale kolege nisu rekle, osim da ce plejof verovatno biti jos gori nego prethodne dve sezone u pogledu cuvene atmosfere linca, pogotovo ako EL progura Dubai i time indirektno poruci da ce samo sampion igrati dogodine.
  5. Zato se i zove rola/sekvenca kako god želiš, a ne cela utakmica. A drugo, njegov drugi off skok je došao nakon 6 vezanih poena Boldvina gde su prišli na -12 i 6 i po min do kraja što samo po sebi i jeste bilo kritično za našu ekipu imajući u vidu kako smo gubili utakmice. Prvi sam za to da se kritikuju određene stvari, ali ipak treba pomenuti i ovakve sekvence uvek.
  6. Koliko sam primetio, nema nijedan upis oko sjajne role Davidovca kad je bilo nekoliko kritičnih napada u 4/4, dva ofanzivna skoka, pet baš rudarskih poena i generalno prisutnost na terenu. Bravo za Tobija, Rokasa i Bolomboja, svako je dao odličan doprinos. A Teo...magija čoveče.
  7. Zaslužili smo kao navijači ovu utakmicu. Veliko bravo za sve momke, ali pogotovo za Stefana Lazarevića, nadam se da će mu ovo podići samopouzdanje. Šteta za Jaga i Šabaza, nadam se da nije ništa ozbiljno.
  8. Je l realno da se 70-80% upisa sa sinoćnog događaja u Zadru posvetilo stavovima Delija i tome šta su oni radili ili šbbkbb situacijama? Ovaj čin od sinoć je za priču, detaljnu analizu uz najoštriju osudu, a mi sami sebi prebacujemo loptu u naš teren bez ikakvog rezona, pa se posle pitamo kako mediji uspevaju da spinuju.
  9. Pomenuh već, hajlajt njegovog stanja u zadnjih nekoliko sezona je trenutak kad mu Abrines od 1.98m skida loptu sa podbacivanja, neverovatno.
  10. Neka ovo ovde, nema potrebe da bilo šta dodajem.
  11. E ovo je ona utakmica kad sam hteo sebi svaku dlaku sa tela da počupam, ovo je nerealno. Ona tri napada na -1 bez Teodosića kad smo prodali tri lopte bez da smo ijedan normalan šut uzeli, dve odvratne tehničke i Šabaz koji zaista ne znam koju funkciju trenutno ima, deluje mi kao da i on sam ne veruje u sebe kad dođe do završnice, ono je skandal šta je uradio po ko zna koji put ove sezone. I još jedan pokazatelj, ako je uopšte i bio potreban, koliko je Kuzmić beskoristan je da mu je Abrines skinuo loptu sa glave na podbacivanju, neverovatno.
  12. Veliko bravo momcima, baš sam na -13 komentarisao da mora da uđe Jago jer se videlo koliko fali taj neki agregat nakon što se Teo istrošio. Mnogo mi je drago zbog njega, nadam se da će ovo sve podignuti, a pogotovo Tobija i Nejpira, stalo je i jednom i drugom vidi se. Bravo momci, ajde sad!
  13. Kao najveće hajlajte ove utakmice izdvajam Šabazov prodor gde pušta pas u korner i slavi Lazićevu trojku pre nego da je ovaj uopšte i šutnuo, klince koji vode navijanje i Nedovića koji definitivno igra neku mnogo lepšu i smisleniju igru. Bravo Zvezdo!
  14. To što smo od bezazlenih šala na račun goldbergovih stavova došli do nosila je kratku suknju na temu o pojačanjima KKCZ govori da je vreme da se nešto desi, makar potvrdili da Raduljica ostaje i dogodine.
  15. Bajern, Alba i Asvel poprilicno skroman prelazni rok za sad. Bajern jedini tu iznenadjuje, ali mogla bi to biti fina, podmladjena ekipa, pogotovo ako sve klikne sa novim pojacanjima. Fransisko, Bolmaro, Edvards i Buker (ako nisam nesto propustio), bas me zanima kojim morem ce ploviti taj brod naredne sezone, imajuci u vidu sjajnog kormilara.
×
×
  • Create New...