Jump to content

Lav93

Član foruma
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lav93

  1. Lav93

    FC Arsenal

    Meni je razumljivo da glavni sudija ne moze da vidi lepo svaku situaciju na terenu, ali sta rade slepci za ekranom u var sobi... Jos ga u skoku povlaci za ruku gde je dovoljan i minimalni trzaj za gubljenje balansa.
  2. Lav93

    FC Arsenal

    Bajern se spominjao, ali je Arteta bio odrican. U svakom slucaju bilo bi nepotrebno da se pusta na zimu, ako se vec juri titula.
  3. Lav93

    FC Arsenal

    Zorzinjo je bolje zamena za Rajsa, nego li sto su zamene za Salibu, Saku i Zezusa. Meni bi to bilo cisto gomilanje igraca, jedino ako su resili da puste Zorzinja da se vrati na cizmu. Tesko je i naci neku adekvatnu zamenu za Rajsa dostupnu na trzistu, a da pritom zeli da dodje i sedi na klupu. Ne vidim ni sto bi Luiz iz Vile dosao i sedeo na klupu, kada trenutno i njemu i Vili ide odlicno, a jos manje sto bi ga Vila pustila, kad vec to nisu pre godinu dana.
  4. Lav93

    FC Arsenal

    Nije bas da gori Arsenalu na poziciji defanzivnog veznog. I da se povredi Rajs, tu je Zorzinjo u svakom slucaju. A ako se povredi Zezus, eto ponovljene prosle sezone. Ne vidim potrebu za nekim bombasticnim imenom u napadu, ali cisto da postoji alternativa Zezusu u vidu razlicitog profila napadaca.
  5. Lav93

    FC Arsenal

    Samo Ajvan Toni umesto Nketije i ne treba vise niko
  6. Nema sta tu da se razume, isforsiran Psg, da bi atraktivniji tim prosao dalje. Ako je ovo poenta VAR-a, bolje da ga ukinu. Samo odugovlace utakmice, a i lakse je ovakve odluke da se opravdaju time da sudija nije lepo video situaciju, nego li da sudija ode do monitora, odgleda vise puta situaciju i onda pravi budalama sve one koji prate utakmicu.
  7. Lav93

    Transferi $$$

    Stesta sto SMS nema vise takmicarskog duha, jer bi uz par pojacanja Lacio mogao i da se umesa i za borbu za skudeto, a tu je i LS.
  8. Lav93

    FC Arsenal

    Dovodjenje Haverca bi imalo smisla kada bi Arteta bio trener koji rotira cesto igrace, a posto to nije, ne vidim neku logiku i upitno mi je koliko ima veze sa istinom.
  9. Bajern je u obavezi da ga placa do kraja ugovora. Te obaveze se oslobadja jedino pre toga ako Nagelsman nadje novi angazman. Tako da Celzi nema razloga da placa obestecenje Celziju.
  10. Lav93

    FC Arsenal

    Mislis da ce Tavares biti vracen za sledecu sezonu, a da ce prodati Tirnija Njukaslu npr. Svakako Zincenko ce biti zakucan u prvih 11.
  11. Lav93

    FC Arsenal

    Generalno sam zadovoljan ovim prelaznim rokom. Dovela su se dva iskusna pl igraca, sto je svakako dobro za postojeci mladi igracki kadar. Nisam mnogo pratio Celzi ove sezone, tako da ne znam kakav je Zorzinjo sa formom. Iz onog ranijeg pracenje, meni bi on uvek igrao pre Dzake sa usresredjenjem na posed, a ne neki tranzicioni fudbal. Sa njim ce Arsenal biti i manje zavistan od Zincenka na levom beku, a i u paru sa Partijem moci ce 4231 formacija da se igra dosta stabilnije defanzivno. U svakom slucaju donece sirinu rosteru i ostavice prostora za Rajsa na leto.
  12. Lav93

    Transferi $$$

    Promenio je Pep glavnu formaciju od 433 na 4231 i verovatno mu treba defanzivno odgovorniji bek u odnosu na Kansela.
  13. Lav93

    FC Arsenal

    Ja bih na Onanu pucao iz Evrtona. Moze da menja i Partija i Dzaku, plus je zveriste u najavi u pravom sistemu.
  14. Lav93

    Transferi $$$

    Mislim da je ideja da se ESR gurne u vezu ili se ceka besplatan Tilemans na leto. Drugog objasnjenja nema zasto se ne pokriva ta pozicija Dzake. Mada je po meni najugrozenija pozicija Partija. Ako se on povredi, krenuce kiksevi. I onaj poraz od Junajteda se dogodio kada nije igrao Parti. Nketija radi odlican posao bekap opcije, steta ako zbog Trosarda zavrsi na klupi. Zasluzuje svaki minut dok je Zezus odsutan.
  15. Lav93

    Transferi $$$

    Drago mi je da se odustalo na kraju od Mudrika. Ludilo bi bilo da se klub ukljucio u jurnjavu sa Celzijem za igraca koji igra na poziciji na kojoj igra Martineli. Feran Torea bi bio ok izbor za rotaciju jer moze sve tri pozicije u napada da pokrije,a i ne verujem da bi bio skup. Uz njega bi valjalo dovesti i zamenu za Partija poput Daglasa Luiza, pa da se krene u juris na titulu.
  16. Lav93

    FC Arsenal

    Ako je Mudrik glavna meta, ja onda ne ocekujem novog napadaca koji bi menjao povredjenog Zezusa. Verovatno bi u tom slucaju Martineli zaigrao kao najistureniji napadac, a Mudrik levo.
  17. Koga god da dovedes za selektora, ne mozes da ocekujes da ce da preskoci deset stepenika i nadoknadi to sto je Srbija u proslosti propustila brojne turnire. Ta Svajcarska nema kvalitetniji tim, ali kostur tog tima celu deceniju prolazi grupnu fazu na evropskim i svetskim prvenstvima. Zato je Srbiji potreban kontinuitet u svakom smisli, pa ce se onda pojaviti i neki zapazeniji rezultat. Piksi ima iza sebe uspesne kvalifikacije za svetsko, iako je preuzeo reprezentaciju koja nije bila u stanju ni Skotsku da dobije u Beogradu. Takodje, ima i obezbedjenu diviziju A u ligi nacija. To je po meni dovoljno da i dalje ostane selektor. Ne znam ko su mu ni trenutni pomocnici, niti bi krivicu svaljivao na pomocnike. Njegova je puna odgovornost sto se nije prilagodio trenutnoj situaciji, nego je srljao glavom kroz zid.
  18. Sergej nije kriv sto je koriscen na pogresan nacin. Da je na toj poziciji u tom sistemu igrao citavu dosadasnju karijeru, ne bi danas igrao u klubu iz top 5 svetskih liga. Neko od cetvorke SMS-Tadic-Mitrovic-Vlahovic nije trebao da pocne utakmicu jer ta cetvorka nije kompatibilna u ovakvim takmicenjima. Jedan je morao biti na klupi. Mogu protiv Norveske u ligi nacija, ali ne na svetskom prvenstvu. Jos je posebna ludost da stavis rovitog Vlahovica i Mitrovica u odlucujuci mec i prakticno se odreknes 2 igraca koji bi bili ispomoc odbrani. Na sve to kad se dodaju ofanzivni vingeri, dobijes zadnju liniju od tri stopera na vetrometini. Mozda je Kostarika primila najvise golova, ali Srbija je najamaterskije izgledala kada se podvuce crta posle tri utakmice. Promasena taktika za sva tri meca, busanje u grudi bez osnova i lupanje glavom o zid. Bez obzira na sve, treba Piksiju dati novu sansu, zasluzio je posle kvalifikacija priliku da analizira svoje greske i da vodi ovaj tim na Euro. Treba nam KONTINUITET i po pitanju trenera, i po pitanju igranja velikih takmicenja. Bice prilike kroz ligu nacije da ova ekipa igra cesce protiv jacih timova, da se stice dodatno iskustvo i da se ne leti u nebesa posle jedne pobede nad Portugalom i Norveskom.
  19. Lav93

    FC Arsenal

    Nije smak sveta kiksirati, ali to forsiranje jednog te istog tima zaista nervira. Pri svemu tome, prakticno igramo bez pravog beka, ne bi li Dzaka u napadu glumio Gundogana od pre par sezona.
  20. Nemaju sastav za evropu, ali sasvim solidan za sredinu tabele. Doveli su fina pojacanja letos. Jedino bode oci disbalans na krilnim pozicijama, jer mahom imaju igrace koji igraju na levom krilu.
  21. Mene je licno zacudio i onaj dobar star Lidsa na pocetku sezone. Imaju dobar roster, ali pogresnog coveka na klupi. Dzesi Mars kada je uspeo od Lajpciga sa onolikim potencijalom da napravi osrednji tim u bundesu, od Lidsa ce sigurno napraviti drugoligasa ako mu ne uruce otkaz.
  22. Lav93

    FC Arsenal

    Ako pogledas istoriju povreda Tirnija, mozda je tako i bolje. Treba biti strpljiv sa njim. Forsiranjem njega odmah po oporavku za sada nista nije dobro donelo ni njemu, ni klubu. Tesko izvojevana pobeda protiv Lidsa, sa vise srece nego pameti, ali to se moglo i ocekivati posle dve velike pobede u ligi. Nadam se da ce Arteta izvesti drugu postavu u ligi evrope. Mnogo se igraca povredjuju zbog gustog rasporeda i ovo bi bila super prilika da se svi nosioci igre odmore.
  23. Lav93

    Transferi $$$

    Umesto prosipanja sarkazma, idi malo do Norveske ili pricaj sa nasim ljudima koji zive tamo o mentalitetu i nacinu zivota u Norveskoj, pa ces mozda ukapirati.
  24. Lav93

    Transferi $$$

    To si se ti sam sa sobom slozio. Gledas iz svoje perspektive samo. On je navikao i na kisu i na losije vreme, a koliko je zeljan jakog sunca onako bledunjav, pitanje je. Drugaciji je to sklop ljudi. Dijametralno su suprotni u odnosu na Spance. Mozda ce on nekada i preci u Barsu ili Real, ali pricati o tome posle par meseci nakon prelaska u Siti je mlacenje prazne slame. Da je hteo, mogao je jos letos da predje...
  25. Lav93

    Transferi $$$

    U Norveskoj je gore vreme nego li u Engleskoj.
×
×
  • Create New...