Jump to content

Sokmeniki

Član foruma
  • Posts

    589
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,787 profile views

Sokmeniki's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Posting Machine
  • One Year In
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular

Recent Badges

1.9k

Reputation

  1. I to sve protiv direktnih konkurenata, u sezoni u kojoj svaki dati gol, a kamoli bod, odlucuje sampiona.
  2. Avram sinoc dade 30 poena, Deda ne moze 30 dati juniorima Efesa.
  3. Kombinuju se petorke jer nam je Evroliga ostala za uigravanje ekipe i tempiranje forme za plejof ABA lige, sto je tuzno. Jedino je tuznije ulazak Nedovica na +9 i topljenje prednosti nakon toga. Greska, najtuznije je kad Davidovac uhvati skok i u kontri zaustavlja dribling na centru...
  4. Gospodin Dusko Ivanovic. 2.5 mjeseca igrao sa Mitrovicem i Kuzmicem na 5. Bekap plej Pefi Markovic. Prvi bek Nedovic, drugi i jedini John Holland. Nema kukanja na sudije poslije poraza, protiv Valensije i Reala bez pola ekipe igraki, opet nema kukanja i alibija kao sadasnji trener. Ovo je izvuceno da se uporedi dosadasnji "rad" Sferopulosa i njegov ucinak koji je sada se moze slobodno reci i porazavajuci.
  5. Nesto ne vidim ovde pa i na ostalim mjestima "strucnjake" da pisu ista za Sferopulosa,a koji su Duska za svaku sitnicu razvlacili. Nije valjao Dusko, ne moze neizvjesnu zavrsnicu da dobije? E Sferopulos ih se nadobijao svaka mu cast, sve je pogubio i to na nevjerovatne nacine. Katastrofalno vodi utakmice, ne prilagodjava se, uporno preuzima (proslo mu orvi derbi u EL pa sad misli da stalno moze proci) i udvaja dole kad ekipa spusti dole i ne shvata da nas ubije svaka ekipa trojkama tada. Derbi u ABA ligi je zamalo izgubio jer nije uspio shvatiti da ga je provaio Zeljko i da je stavio Kaminskog samo da izbacuje lopte van. Covicu svaka cast, uspio je otjerati Trenercinu i dovesti na klupu covjeka kojeg su u Makabiju protjerali i kojeg niko nije htio jer svi znaju da je prevara od trenera, a u tome je dobio i podrsku vecine nasih navijaca. E pa gospodo dobili ste sta ste htjeli - sad gledajte.
  6. Od derbija smo odigrali 3 utakmice: 1) 20 minuta vs Valensije u ubjedljivoj pobjedi 2) 19 minuta vs Barselone u ubjedljivom porazu 3) 19 minuta protiv Buducnosti u ubjedljivom porazu Postavlja se pitanje zasto je igrao ovoliko kad u ove dvije utakmice nismo imali sanse da dobijemo a protiv Valensije nismo imali sanse da izgubimo. Sa druge strane imamo igraca koji je mladji, zdraviji i kome je potrebno vise minuta, a odigrao je u ove 3 utakmice manje nego Teo. Pri cemu mislim da Smarta koristimo potpuno pogresno, nije on Lazic da coskari i uzima samo spot up suteve, vec mora da igra vise 1 na 1, a sa Teom i Nedovicem u petorci (kao u PG) to prosto nije moguce.
  7. To se desi kad bez potrebe forsiras i tad rovitog Tea u Podgorici, umjesto da das Smartu minute.
  8. Jos jednom moram da ponovim - mnogo veliki gospodin je Dusko Ivanovic. Sa cim se sve borio nisam ni sam znao, ali evo isplivava polako sve na povrsinu. Jedino mi je zao sto je onoliko prozivan svugdje, pa i na ovom forumu (repati, gargamel, ne zna da dobije neizvjesnu zavrsnicu, vaznu utakmicu itd.) Stvarno je mogla biti bas lijepa prica sa njim na celu, ali vecini to nije odgovaralo pa se zavrsilo kako se zavrsilo. I jos nesto - ne znam sta je to Sferopulos uradio do sada pa da nema skoro nigdje kritike za njegovo vodjenje ekipe - koje je po meni prosjecno.
  9. Sferopulos drzi Nedovica koji divlja i forsira Teodosica kojem se ne igra, a Smarta zakucao na klupu. Katastrofalno vodjenje utakmice (jos jedno u nizu) Sferopulosa.
  10. Unutrasnje probleme sa nekim igracima 🤔🤔🤔 Sta je mogao toliko uraditi da se svima u klubu ogadio?
×
×
  • Create New...