Jump to content

Dropkick Murphys

Član foruma
  • Posts

    4,685
  • Joined

  • Days Won

    28

Everything posted by Dropkick Murphys

  1. Jedva doplivah do foruma kroz more suza na društvenim mrežama od raznih komentara o moralnim pobednicima. Ide li neki pehar za to?
  2. Da, on je trener početnik, pa da vidimo kako će se snaći kad je drugi put u karijeri u takvoj situaciji.
  3. NEKA SE SPREME MADRIĐANI! RAZBIĆEMO ĆUSKIJU!
  4. Slobodan pad nakon početnog medenog meseca : )
  5. Hvala Edinu i Koletu što su gostovali u emisiji.
  6. Jedini veći luzeri od nas su ovi iz Virtusa. Od drugog do desetog mesta za pola sezone i praktično nemoguća misija da uđu u plejof.
  7. Uh, nije me ovako drmala trema još od onog plejofa protiv CSKA.
  8. Volim jutra nakon EL pobeda. Ptičice cvrkuću, prolećna idila, ništa ne može da me iznervira. Samo ne znam zašto je tako lep osećaj kad nismo juče ni igrali.
  9. Kako kažu u Strahinjića Bana, održao Sfero upravo kasni trening i već je pao dogovor oko taktike
  10. Samo uz overeno kod notara da smo šampioni ABA : ) Čović u punoj erekciji, koja ga ne pušta nedelju dana, sutra kreću gostovanja, pišite ovde sažetke.
  11. Od čega je tačno mučnina Teodosiću, zna li se? Da znam da ne pijem to sutra veče, imam neki event u ponedeljak.
  12. Znači već imamo dva mlada za narednu sezonu od tih 5. Plavšić sa 26 i mali Lazarević s 28 godina.
  13. Zašto bih navijao za rivalski klub, bez obzira na rezultat kluba za koji navijam? Lično, draže su mi i komšije koje navijaju da mi izgubimo, nego Đokovićitm
  14. Što je babi milo... Tako sam i ja gledao ovu računicu. Kao da se bira između Virtusa, Partizana i Baskonije, a ne da i ima još jedno prazno mesto xD Da, ako Partizan pobedi sve 3, a Virtus izgubi sve 3, mora još neko od ovih iza da dobije sve...a to je tako mala šansa, da ne znam ni što sam pisao sve ovo 😄 Edit: Setih se. To sam sinoć video da Partizan ne može da bude 9. ako Virtus sve izgubi, ali sam jutros to iskonstruisao u glavi onako kao lepše zvuči.
  15. Ako sam lepo video, ne postoji način da Partizan prođe ako Virtus izgubi sve 3. U svakom krugu je ispred komšija. Dobili su ih oba puta, a sa ostalima imaju 1:1 (ovde računam da gube od Armanija, prvu su dobili).
  16. Svaki pošten drugi musavac navija da Virtus izgubi sve 3 do kraja (Pao, Armani, Baskonija) pa da prvim musavcima ne budu dovoljne ni sve 3 pobede xD
  17. Opasno šuri Panatinaikos. Dobre temelje postavio Radonjić prošle sezone.
  18. Gledaj, ako ćemo striktno da gledamo ko pruža manje ili više od očekivanog, onda nam treba 13 novih igrača i da ostavimo Bolomboja i Teodosića, pa onda opet na leto novi trener, nova selekcija, nove zamisli, uigravanje, klinci palci i eto nas oko Nove godine u formi. Nekad se očekivano dobije u drugoj sezoni, a mi bismo samo menjali. I tako poslednjih 20 godina bar. Rokas ima kvalitet. Počeo je sporo, kad je Sferopulos došao, kao da mu je trebalo vremena da se pronađe. Onda je imao zaista dobre utakmice u nizu, baš ono što nam treba na toj poziciji. Kako smo izgubili šanse za plej in, tako su i njegove brojke opet oslabile. Nije neka wow sezona za njega kad se sve sabere, ali jedan od retkih koji, za mene, ima prelaznu ocenu. Ono što sam ja siguran je da bi mogao da bude samo bolji ako bi ostao. Zbog kontinuiteta i valjda male šanse da opet sastavimo ovaj frankenštajn od rostera. Trenutno, u ovoj selekciji, ni Kalinić, ni Odželej, ne bi pokazali ni 60% kvaliteta. Kad curi na sve strane, ti imaš samo 2 ruke i 2 noge da zakrpiš, a rupa je 20.
  19. Birajte. Možemo o Lesoru ili Odželeju. Samo da ne pišemo o kvalitetu igre poslednjih meseci.
×
×
  • Create New...