Jump to content

Manilla

Član foruma
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Manilla

  1. 1) Srbija je čak i u Haškom tribunalu (gde je 99% presuda u skladu sa zapadnim interesima) oslobodjena od odgovornosti u ratovima pre onog na KiM. A i da nije, to je poseban sukob, jednako tome bi bilo da Ukrajini pripisujemo fašizam Banderaša iz WW2 2) Ukrajina nije ispoštovala Minski sporazum u kojem stoji da je obavezna da da tom delu teritorije odredjenu autonomiju 3) Albanci imaju secenioističke motive još pre stvaranja prve Jugoslavije. Jedina razlika sad je to da joj je politička klima odgovarala da tako nešto ispune. Nema to veze sa "aperthejdom" već isključivo sa njihovim motivima da stvore veću državu i oni to otvoreno govore. 4) Te iste "demokratije" su imale vojni sukob sa 70% planete tokom istorije. I osnovnoškolcima je jasno da oni plešu kako SAD svira. Pretpostavljam i da su stotine hiljada mrtvih na BI koleteralna šteta, jer ipak su ih napale "demokratske" države, kao da je to dovoljan razlog za rat. 5) Ukrajinci su državnim udarom sklonili demokratski izabranog predsednika, tako da podrivaju same temelje demokratije na koju se konstantno pozivaš. Pretpostavljam da sad ide ban je ako imaš trunku samopoštovanja, to automatski znači da si velikosrbin i podržavaš svaki mogući zločin koji je psihopata našeg roda napravio. Povukao sam kod Stare Gradiške
  2. Aj objasni nam ti suštinsku razliku izmedju ovog i onog što se desilo 1999, baš bih voleo da čujem.
  3. Najbolji bek od Paje Ninkova
  4. https://www.rt.com/russia/550427-boris-johnson-ukraine-resist/ Vidim Bajden piše da su njegove "molitve uz Ukrajinu" U fazonu možete vi to momci, držimo vam palčeve. Gamad.
  5. Šta Lokomotiva nije Dinamov FMP? Bio sam uveren da su filijala kad ono prosuše zlata vredne bodEve
  6. Bilo bi lepo da na talasima osvojenog kupa zaplovimo ka borbi za Top 8. Igramo protiv ekipa koje nisu briljirale u kup pauzama: Panata gosti, Fener kući i Baskonia kući. Sa 3 pobede (ain't gonna happen) tu smo. Neka nas se deseto mesto u EL ponovo plaši!!!
  7. Lesor dobio produženi vikend u Sokobanji 😂
  8. Statement win, osetilo se na polovini druge četvrtine da su donji™ u ovom meču i da je pitanje samo konačne razlike. Ostanimo dostojanstveni, ne vredjajmo Želoa i idemo dalje.
  9. Ben pokazao 3 prsta, sad kad udare nevladine organizacije...
  10. Treba očekivati inflaciju bodova zbog KL-a, tako da ne mora da znači da će nam dovoljno biti samo odbrana postignutog. Kada bi pored Zvezde i Partizana još jedan tim nabrao nešto bodova, bili bismo mirni. Ovako kad se bodovi dele na 5 ekipa mnogo teže se prikupljaju. Mnogi su potonuli za sezonu ili dve.
  11. Ja verujem da će TSC da skocka dobru ekipu. Još bi oni mogli na svom stadionu da igraju za razliku od ostalih linglong ligaša. Inače vidim da je izgradnja stadiona u Loznici, Kikindi, Vranju u punom jeku. Možda ne bi bilo loše da se otvori topic na tu temu.
  12. Pa da, biće klanica u JSL za sigurnih 20m evara
  13. Sledeće sezone prvak direktno u LŠ
  14. Napisao sam i da je transparent idiotski. Zanimljivo kako si to uspeo da preskočiš.
  15. Ne mislim da treba da leti, osim ako je aktivno učestvovao u politici DPS-a.
  16. Ako nemaš ništa da napišeš suvislo, slobodan si.
  17. Dakle čovek je član političke stranke koja otvoreno, bez uvijanja teži da oteža život Srbima u Crnoj Gori. Apsolutno sve što rade, to je na štetu našeg naroda dole. Počev od nameštenog referenduma, preko priznavanja KiM, političkih hapšenja pa čak i ubistava i na kraju do ovog poslednjeg zakona koji je srećom srušen. Ne samo da je član nego je i odbornik DPS-a, stranke koju podržava sve i jedan vidjeniji "kontroverzni biznismen" u Crnoj Gori. I koji kasnije taj "biznis" prenosi na ulice Beograda i Novog Sada. I nakon svega toga, on dodje ovde i uzima 5k evra plate od države Srbije. Kad završi, nastaviće istu retoriku i pričqće kako je budalama još uzeo pare. Njegova nacionalnost je potpuno nebitna, napisao sam 2 puta evo i ćirilicom ЊЕГОВА НАЦИОНАЛНОСТ ЈЕ НЕБИТНА. Pa dobro, jesam li ja jedini kome to nije u redu?
  18. Evo ga još jedan sa projekcijama. Razumem, godine i sve ali pokušaj da razumeš napisano.
  19. Izuzetno si naporan. Nigde nisam napisao da mogu niti da je to ispravno.
  20. Slažem se da je transparent idiotski. Ali ovaj čovek ne treba da prima platu od poreskih obveznika države Srbije.
  21. Podrška Dilejama. Nebitno što je Hrvat, čovek je aktivni član mafijaške organizacije sa nazivom DPS koja pored svojih kriminalnih aktivnosti, radi na sistematskom zatiranju svega što ima veze sa Srbijom i Srbima. A sad je došao ovde da zaradjuje za hleb.
  22. A jebem ti kišu, taman sam mislio da ubijem sat i po vremena na poslu uz utakmicu.
×
×
  • Create New...