Jump to content

MWilly

Član foruma
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MWilly's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

265

Reputation

  1. Rezultati i pozicija na tabeli precizno oslikavaju realnu sliku. Sezona u EL izgubljena zbog epskog raspada Nejpira i nesposobnosti da se cele sezone dovedu dvojka i cetvorka EL nivoa. To je malo sanirano sa Smartom ali nedovoljno za neki preokret. Da je sve islo po planu nasa prva petorka bi izgledala Nejpir, EL dvojka, Gidra, EL Cetvorka, Bolomboj. Druga petorka Teo, Neda, Hanga, Deda, Tobi. To bi vec bio sastav koji bi se bez problema plasirao u top 8. Ovako smo bezveze polupali pare u nedorecen roster. Nesposobnost na svim nivoima u klubu, lose planiranje, lose odluke. Teranje Duska, posle toga sanacija sa besmislenim potpisima Gilespija i Smarta itd. Ako uzmemo aba uzmemo to ce biti samo zato sto i KKP ima svoje probleme koje lose hendluju. Mnogo bitnije je pozvati upravu na odgovornost, najuriti nesposobne i nestrucne i promenu sastava za sledecu sezoni zapoceti odatle a tek onda formirati roster. Ovo je svakako najgori rezultat kluba od 2011 s obzirom na sredstva koja su ulozena.
  2. Videcemo. Kad pomislim da ce Yagoslav da nam organizuje napade minimum 20 minuta jeza me prodje
  3. Teska prica veceras. Atletski su predominantni na svim pozicijama, videlo se i protiv Partizana, a mi nemamo odgovor na takve ekipe. Pritom smo kao izduvan balon posle derbija i svih povreda. Posto se nije reagovalo doselekcijom da se digne atletika ekipe to ce doci na naplatu sada. Jos ce mucnije biti protiv Armanija.
  4. Koja smejurija ovaj Dozet. Sta nam rade od kluba
  5. Vrlo logicno posle izjave Hange. Ocigledno domaci manekeni kojima nije odgovarala gvozdena disciplina a moze se prepostaviti ko su. Nema nista od ove sezone, na ovim ovakvim osnovama ne moze se napraviti bilo kakav rezultat. Bice klasicno odradjivanje.
  6. Posle citanja ovog smrada Plavsica jasno je da Covic podize botove da spreme teren za smenu trenera, a da se on ponovo opere od odgovornosti. Hangina izjava jasno govori da je tim uz DI
  7. Rendolf ko Alisa u zemlji cuda
  8. Odlicno je sudjenje za Partizan u celoj seriji. Lesor konstantno radi rvacke zahvate rukama u gradjenju skoka sto u kombinaciji sa njegovom sirovom snagom mu daje prednost. Ne razumem zasto se to tolerise u EL kad vec mora u Aba. Vise je nego ocigledno bilo kad je bacio Ljulja
  9. Kakva raspadotina od ekipe real. Uz izostanak Rusa, verovatno najgora EL u istoriji. Sve jasno kad mrtvi Monako komotno u 4 cele sezone, i Olimpijakos sa basketanerom iz Bugarske lagano prvi. Dugogodisnje forsiranje otpadaka iz USA zarad kineske kopije NBA, i ubijanje kompetentnosti u domacim ligama dolazi na naplatu. Ovo ce sve biti smesnije takmicenje u buducnosti.
  10. Trenutno nema, sto ne znaci da ga nije bilo ili da ga nece biti. Samo hocu da kazem da nema tu mnogo veze Covic, ne mislim da je Raduljica njegova selekcija.
  11. Nema sanse da ce da daju lovu ako igramo EC. Njihovo dovodjenje Pantera i Ledeja prosle sezone za EC bi bilo isto ko mi da dovedemo Guduru i Motlija, jasno je koliko je to nerealno. Pritom jos na 2 sezone lagano. Takvu mogucnosti nikad nismo imali ni sa EL a kamoli sa EC. Ne branim Covkinsa, selekcija je jasno njegov promasaj, za pare kojima je raspolagao ali Raduljica nema veze sa njim. Njemu je calac SNS figura u Indjiji, a mi kao i KKP Sns preduzece pa se ne pita tu mnogo Covica kad mora da se zaposli partijski kadar.
  12. Upravo tako. Nema teorije da EL dozvoli 2 power housa iz Srbije i na taj nacin sama sebe finansijski sasece. Nije to ista situacija kao Pao Oli i Real Barsa jer su oni vlasnici. Tako da ako se krene ofanzivno sa ulaganjem u junu nam kuca EL revizija na vrata. Nasa jedina nada je da nekako uzmemo Aba i ove sezone i na taj nacin izbacimo iz kombinacije kkp drzavni projekat. Verujem da onda nece moci tako lako da nastave da upumpavaju lovu. U suprotnom smesi nam se Ec narednih par godina.
  13. Puklo je na relaciji Ivanovic i najvece zvezde tima, vidi se iz aviona jos kod onih poraza u Italiji i posle od Nemaca. Ivanovic pokusao neko suludo disciplinovanje koriscenjem malo talentovanih poslusnika, Dzonija, Kobre, Lazarevica, i to je bio put u propast bez povratka. Nema ovde resenja vise, deluje da sledi ostavka jos veceras. Najbolje da se Radonja vrati ako je to ikako izvodljivo da probamo da izvucemo ABA
  14. MWilly

    Tata

    Nidje veze. Mi smo 2 puta do sad rasprodavali citav tim i trenera na kraju sezone kad je sledeca trebala da bude ta za iskorak, niti smo ikad bili u stanju da dovodimo igrace tog renomea. Vucko je debelo sunuo pare zadnje 2 godine kod njih, ni priblizno kod nas nije bilo tako i toliko za 10 godina igranja EL. Oni ako ove sezone ne uzmu ABA to ce biti najveci fijasko projekat u isotoriji kosarke na ovim prostorima.
×
×
  • Create New...