Jump to content

Joka i Miloje

Član foruma
  • Posts

    180
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

551 profile views

Joka i Miloje's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • One Year In
  • Very Popular
  • Dedicated
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

114

Reputation

  1. Gaja, za sada smo PRESMIJEŠNA EKIPA. Ovo što sam vidio večeras je za Bogu plakati.
  2. Pazite ovo. Neko je odigrao tiket na prvu, neko uživo, neko svakakve kombinacije. .......... Da vam sad ne pokazujem tikete ( mogu i to, ako neko želi), od početka prvenstva do danas sam izgubio 3560€ a zaradio sam 7431€. U plusu sam značajnu svotu novca. Ps. Možda je moj pristup pogrešan jer uplaćujem svaki tiket po 100€.
  3. 1. Poljska 2. Nemačka 3. Francuska 4. Španija Pa da nekako prežalim ovu katastrofu. Ako Slovenija, Francuska ili Španija osvoje, neće mi biti dobro. U najgorem slučaju, navijam za Njemačku ili Francusku.
  4. Neka ide ovaj cirkuzant pored terena kući. Opet,kukala nam majka od koga smo mi izgubili. Znači da smo mnogo loši.
  5. Od koga smo mi izgubili i šta smo propustili. Još ne mogu da dođem sebi. Pu.
  6. Najveća boljka naše reprezentacije je konstantno guženje igrača. Guženje, guženje, guženje i na kraju zasrljaju i ništa. Brze kretnje i čim si sam, odmah šut. Tako stalno, stalno, stalno, stalno, stalno, stalnooooooooooo, sve dok ne ubiješ protivnika. Kakvo crno guženje i stil igre od davnina.
  7. Je li ovo postavio iz bolnice uz adekvatnu sliku medicinskih uređaja ili dok je bio u popodnevnu šetnju sa cukom ?
  8. Nadam se da će Njemačka osvojiti, samo da ne gledam mrznu Sloveniju, Španiju, Francusku ili Italiju na pobedničkom postolju.
  9. Nismo spori za osrednje reprezentacije. Za vrhunske, duplo sporiji. To mora da se mijenja pod hitno. Pod hitno. Od kadetskih dana da se proliva krv u teretani i da se radi na brzini.
  10. Protivnici nas se više ne plaše kao nekada. Plus, nemamo više taj pobednički mentalitet. Na svako naredno takmičenje ćemo ići kao dobra (da ne kažem prosječna svjetska reprezentacija) reprezentacija koja može da se umiješa u borbu za medalje (ako je sreća pogleda) i ništa više od toga. Neke stvari su se jednostavno promijenile. Košarka se od 2002-e dosta promijenila a mi i dalje živimo u tom vremenu. Svi košarkaški centri su nam se ugasili. Pod hitno nešto mora da se mijenja. Moramo da naučimo da igramo modernu košarku jer i pored svih fizičkih predispozicija nešto debelo škripi. Mora se postaviti drugačiji sistem, pa polako, za nekih 20-ak godina opet biti dominantan kao nekada ( malo teže, ali, daj Bože).
  11. Biće da je to. Ne,nema šanse da mogu. Previše emotivno doživljavam reprezentaciju (toliko da moji kući mole Boga da svaki šampionat idem da gledam uživo, samo da sve stvari po kući budu sačuvane), tako da bi mi dalje gledanje samo još više narušavalo zdravlje.
  12. Nakon ovakvog kraha reprezentacije, nemam želju da gledam nijednu utakmicu Zvezde ove sezone. Tako će vjerovatno i biti.
  13. Nije mi jasno kako možete gledati dalje EP kada smo mi ispali. Nema šanse da mogu da odgledam bilo koju utakmicu. Zagorčaše mi naši život za 50 godina. Pi.
×
×
  • Create New...