Jump to content

necke

Član foruma
  • Posts

    2,484
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by necke

  1. Ima toliko drugih aktivnosti koje bi više priličile teči. Ovom klubu bi jedino Moša Pućko mogao da nađe reŠeNje.
  2. 40% je i u skoli i na faksu nedovoljno za prolaz. 🙂
  3. Simona se ne bih lako odricao u situaciji da nam je roster smislenije sklopljen. Medjutim ako se na ovu centarsku liniju dovede jos jedan visoki bukvalno teorijski Marko nema prostora da napreduje i uklopi se u sistem sto je pre moguce. Eventualno ga vidim u nekoj ulozi Tristana i Koprivice, ali da vidimo koga cemo i da li cemo dovesti.
  4. Sto se tice Darka kao podguzne muve Covica, mozete da bacite pogled od 9:20 pa do kraja snimka. Takodje, Davidovac je protiv Bajerna isto bio iskritikovan od strane doticnog komentatora. Razumem da se neko ne slaze sa njim oko nekih stavova, prvi ja, ali Plavsic nije burek novinar vec ima neke svoje poglede na kosarku koji se ne poklapaju sa pojedincima. I to je normalno. Samo smo svi skloni donosenju zakljucaka a da ne znamo ili ne promislimo dovoljno. Bar je to moj utisak.
  5. Auh, od cetvrtka nisam ulazio na forum i vec dva dana iscitavam Zalgiris-Czv postgame impressions, ostalo mi 10 stranica ali ide nova tekma pa preskocih. 😄 Sve ste vec napisali, i dobre i lose strane naseg tima, ja bih ipak bio malo strpljiviji jer ima jos 32 kola. EL je maraton, ne trka na 100m. Sto se vecerasnjeg meca tice, imamo kvalitet i domaci teren, Monako je u finom kanalu i treba im produziti tu situaciju bar jos veceras. Svakako bolje sto sada igramo sa njima nego kada su u punoj formi. Samo podrska za Duska i momke a oni ce ne sumnjam biti sve bolji kako sezona bude odmicala.
  6. Ma ja ocekujem Darka u cetvrtak, odmorio je do sad valjda 😄
  7. Bjelice nema u rosteru na EL sajtu, Lazarevic zvanicno dobio broj 2. Gostovanje Igokei uvek nezgodno, pogotovo sad kad smo neuigrani i nekompletni. A sude i Javor i Koljensic.
  8. Zasluzio je Beli da zavrsi karijeru pred punom halom koja mu skandira ime, ako ne u dresu onda u civilu. Da sacekamo ipak sta ce se desiti, ali steta da ne zaigra pred svojim navijacima u klubu gde je stasao bar jos jednom.
  9. Sto se ono kaze, da je dobar neko bi ga vec pokupio.. 🙄 Salim se, nije mi jasno zasto idalje nema klub, mozda ceka neku EL priliku, a nama se sad otvara mesto, mada smo mogli i pre Belog da ga dovedemo da je postojala zelja. Da vidimo kako ce izgledati pocetak sezone pa da steknemo jasniju sliku kakvi smo.
  10. Gde je i sta radi Derik Vilijams... (nije u Hapoelu)
  11. Niko ne vidi katastrofu ovde, samo je ovo jedan mali propust i nista vise.
  12. Pa da nemas sa njima saradnju ne bi ni mogao njihov template da koristis. Svakako, adidas nam vec 4. sezonu pravi dresove i svake smo dobijali nov dizajn, po meni, uvek ispostovani maksimalno. A te logoe koji nisu alajnovani sam i ja primetio, npr na Tobijevom dresu su lepo alajnovani a na nekim nisu, ne znam ko lepi naknadno te grbove, da li klub ili adidas, ali je to eto jedina zamerka i bilo bi lepo da se ispravi to.
  13. Samo pogledaj Monakov novi dres i sorc, da nema adidasovog logoa nikad ne bi zakljucio da su oni proizvodjaci. A te tri linije na side panelu nema ni Fener, kome je usput na dresu stari adidas logo sa nazivom ispod one tri crte. Tako da, adidas je Brend sa velikim B i da budemo srecni sto imamo saradnju sa tako velikom kompanijom.
  14. Au kakav svecarski trenutak, ne otvara @uini temu svaki dan 🤩
  15. Mi smo to mesto za jos jednog beka potrosili produzavanjem ugovora Lazicu. Mi i sa trenutnim rosterom van 12 moramo uvek da ostavljamo neko pojacanje, a sve mi se cini da ce cesto to da bude Bjelica. A i popunjenost pozicije 1 nam govori da nam jos jedan bek nije bio u ozbiljnijim planovima.
  16. Fali nam kompletna petorka jbg Sabaz Teo Lazic Deda Bjelica
  17. Duskova jedina odgovornost je sto Radule nije dobio vecu sansu i to je sasvim ispravan potez. Sve ostalo vezano oko Raduljice je odgovornost coveka koji je 50 godina u kosarci.
  18. Ne znam, meni za sada deluje ok sto imamo 12+ upotrebljivih igraca gde ko god da je u igri nismo "antikosarkaska" ekipa. Kada je mogao Cus Mateo prosle godine da isto jedan veoma sirok roster Reala dovede do trofeja EL, valjda ce moci i Dusko da skocka ovaj nas da izgleda pristojno i da se pobije za plej-of makar.
  19. Kako sam se iznervirao na kraju, bas lose zavrsena utakmica sa nase strane. Zavrsnica ista kao i nekoliko iz prosle sezone, ako se to ne promeni gledacemo reprizu gde imamo dobijen mec i uspanicimo se ako je protivnik na "samo" -10.
  20. Ajde to, nego kad krene u prodor pa ili pokusa neki flouter ili skok sut sa poludistance pa lopta jedva zakaci obruc. Umesto da radi ono sto najbolje zna, da coskari i ide na ofanzivni skok.
  21. Simon je mozda i najspemniji od svih, odigrao je dobro Svetsko, prosao pripreme i sa CG
×
×
  • Create New...