Jump to content

Pero

Član foruma
  • Posts

    712
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pero

  1. Janise, ti li si? Efharisto na informaciji.
  2. Redovno pocinje utakmice kao starter, to bi bilo to.
  3. Molim? Ovako se ne ponasa trener iz trece Makedonske lige, a ne Mesina, koji bio trener velikanima kao sto su Benetton, CSKA, Real, pomocnik najvecem treneru u istoriji, Greg Popovic, selektor Italije i sada trener Armanija. Teska Seljacina.
  4. Da li je istina ovo oko Tobija i Bircha?
  5. Je l sad dobar Yago ili ne???? Dajte neki poll ovde pa da se odluci.
  6. Pa Alvarado je povredjen, ne zna se da li ce biti spreman za pocetak NBA sezone.
  7. Ako moze meni da posaljete na drugi mejl, Lights Kamara Action
  8. Covek na coveka igra fenomenalno, rad nogu odlican a bgm i wingspan (195cm visok, negde sam video 210cm, a negde 213cm wingspan)
  9. Ne bih se slozio za Yaga, ali Davidovac i jedan od Mitrovic/Simonovic je visak.
  10. Nase realne sanse nisu ni top8? Pa zasto onda igramo i trosimo ovoliko para ako su nam sanse opet donji dom EL? Dusko je sa Bentilom, Martinom, Holandom, Pefijem imao skor 16-11, a necu da se nadam sada kada imamo mocan tim? Ajte molim vas.
  11. Kad nisam docekao svog vanbracnog sina, Sean Armanda, onda konacno da docekam Dotsona. Molim Boga da je istina 🙂
  12. Ukoliko postoji i najmanja sansa, kupljeno! Samo, mlad je, sigurno zeli da se dokaze tamo... Mozda ga privucemo sa nekom ludom platom. A bio je i saigrac sa Shaq Harisonom, tako da... Moze u paket.
  13. 🎣🎣🎣 Ako otpadnu iz igre Mirotic (otpao) Gill Shengelia (otpao), Mickey, Garuba, Derrick Williams, obe ruke za njega. Javi se kume, osvezi nas na ovu vrucinu.
  14. Hommes posto dolazi iz Baskonije moze, a da je dolazio iz Engleske kao sto je presao tamo, 90% cigana bi dobilo temperaturu.
  15. A sto prenosite ovog "insajdera" ajde da je pogodio nesto pa da razumem, ovako...
  16. Long time no see shooter from the block. Ako uzimas sezonsku zbog imena u timu, bolje nemoj uopste da uzimas.
  17. Moze i Usman Garuba, pise se da ce nazad u Evropi, a OKC ne racuna na njega i da ga zeli otpustiti.
  18. Sengelija je bio najbolja cetvorka u EL 3-4 godine zaredom. Kakav god da je sada, on je i dalje u top 3 krilnih centara u Evropi.
  19. E jebiga, ja sam siguran da su Covicu nudili Ntilikinu i Mamukelashvilija krajem juna i da je on pokusavao da objasni Ivanovicu ko su ustvari oni i da je na kraju popizdeo jer nije znao da izgovori imena i rekao vracaj Davidovca
  20. А zasto ne pokusamo sa kolegom iz reprezentacije... ? 🙂 https://www.basketball-reference.com/players/m/mamuksa01.html
×
×
  • Create New...