Jump to content

Storm

Član foruma
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Storm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

223

Reputation

  1. Storm

    Tata

    Nisam. Samo tako deluje. Avangardisti kenjaju, pa ih hvatam na najgluplju foru. Ako oni jedini polazu pravu na gospodstvo i opozicionu pricu, sto mi ne bi polagali pravo na srpstvo. I onda kad im to kazes, onda si rsb-ovac ili si preko Drine ili Drave. Oni bi u isto vreme da se poseru po Srbima koji nisu iz Srbije i koji 90% navijaju za Zvezdu jer je oni dozivljavaju kao stub srpstva, a onda se kao deca ljute zasto oni nisu stub srpstva. Imaju krizu identiteta. Oce da kake i nece da kake. Sto se kurce pa se onda ljute…. Kad oni kazu da nismo isti, onda nek’ prihvate i nasu argumentaciju zasto nismo isti. Nema ljutis, nema kmecis.
  2. Storm

    Tata

    To nas obostrano raduje. Da lepo odete iz Srbije i Beograda i budite isti sa Dinamom i Hajdukom. To je najzdravije i za nas i za vas.
  3. Storm

    Tata

    Tako je to kad si Jugosloven. Malo volis Zagreb, malo Tudjmana, malo ne verujes u Boga, malo verujes, malo si Dukljanin, a najvise autosovinista. Nismo isti, jer mi znamo ko smo i sta smo. JSD Partizan vratiti kuci, pa tamo trujte vase Purgere.
  4. To je normalno. Kad za stolom sedi 10 ljudi, uvek su 2-3 mracni likovi, pesimisti i sviraci kurcu. Ne moze svet bez njih. Ali mozes da ih stavis na ignore. Ne dozvolis da njihova frustracija truje tebe. Posmatras ih kao izmaglicu i nebitnu masu.
  5. Lazarevic je k’o nacrtan za Radonjin sistem.
  6. Vidovit si? U toj prvoj polufinale Evrokupa. Ne zavrsava Radonja sezone u decembru kao Tomic veciti pomocnik, Alimpije nejaki ili Salo 650k. U decembru smo mi na 50:50 odnos pobeda i poraza u el. A do aprila kad se kompletiramo 60:40 i idemo u f8. Jer nam se tako moze.
  7. Kad smo kod Radonje zavrsili sezonu u EL u decembru?
  8. Sa ovim timom smo igrali najbolju idbranu u evropi i imali 7 pobeda u nizu…. jovic, Wolters, Rakicevic Dzenkins, Guduric Dangubic, Lazic, Dobric Mitrovic, Simonovic, Simanic Kuzmic, Thompson, Bjelica Tako da, malo vere. Nije Radonja bilo ko. 😀
  9. Ni Lazic nije igrao. Sta je sad s njim?
  10. Nije ovo nista. Na sportklub forumu su znali da se nadjebavaju jedno 10 dana bez prestanka. Polako, naviknite se. 😀
  11. Da smo potpisali Lesora mene bi bio strah, jer znam da bi centarska linija Lesor-Kuzmic-Mitrovic bila zacementirana za celu sezonu. Ovako ipak ocekujem boljeg igraca kao prvog centra, pa mi je mnogo lakse. Mozda bas taj Pelle koji je defanzivna miCka zver i bloker kakvog EL trenutno nema. U napadu ce isporuciti 4-5 zakucavanja i dosta.
  12. Cirbes je potpisan na 3 meseca. Da je Cirbes planiran za celu sezonu dobio bi ugovor na celu sezonu. Budali bi bilo jasno da je plan last cut u nba. Ono sto mene iznenadjuje da su pojedinci zdusno zagovarali da treba rizikovati, a danas su predvodnici crnih narikaca nad nasom nesrecom. Ovo vam je pokazatelj da ce Radonjic konacno rizikovati sa prvim centrom (macka u dzaku) i da se verovatno neko ceka.
  13. Koja tragedija na ovoj temi. Naricete da pritom niste ni videli kako ce to da izgleda. Sacekajte bar par utakmica pa onda kukajte. Radonjic ce da snosi odgovornost za ovu sezonu i ovaj roster. Hoce covek Cirbesa eto mu Cirbesa. Pre 6 meseci ste ovde coveku jebali mater sto je oterao JoB-a i Koloma. On uz’o tri trofeja. Tako da cim se ovako podigne prasina i forumaski eksperti pocnu da seru po Covicu i Radonjicu, ja sam sve sigurniji u tripletu i 15+ pobeda u EL.
×
×
  • Create New...