Jump to content

VladaSD

Član foruma
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VladaSD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

  1. Istina. Kiselo da podje coveku.
  2. A ko majke ti treba da bira igrace? Pa valjda onaj koji ce ih trenirati? Ne znam zasto se naglasava to uporno da DR bira igrace, pa to je valjda normalna stvar?
  3. Djordje Matic prenosi da smo u zavrsnim pregovorima sa Lesorom...
  4. Na osnovu cega si to zakljucio?
  5. White je na 2 potpisao, Kalinic, Ivanovic i Mitrovic takodje.
  6. I RSB potvrdio kumovu zagonetku. To je to izgleda.
  7. VladaSD

    ABA liga

    Kenny Gabriel izgleda napusta Mornar i ide u Bresu.
  8. Gilmour, bez razmisljanja... Iako bez Sida, a kasnije i Rodzera verovatno nista ne bi bilo. Ipak je Dejvvid ostavio tu neverovatan pecat.
  9. Ako pored Jovica dodje i Pefi, Ivanovic bi pre svega bio neka dvojka. Verujem da je onda to to sto se tice bekovske linije, barem do NG uz standardnu doselekciju kada bi se pretpostavljam trazio neki cistiji suter. Sta znam... Daleko od toga da je Markovic los igrac, a sto Sarac kaze, Radonja takve igrace voli. Dobar personaliti, dobar u odbrani, odlican u pick-u, odlican size za plejmejkera... Ono sto moze da brine u tom slucaju je sto bi nasim plejevima isli ispod bloka jer su generalno slabi suteri, a uz to bi nam trebala bas zverka na poziciji 5 u oba smera.
  10. Neka. Barem su i ''zvanicno'' sruseni svi njihovi mitovi...
  11. Slazem se da je rizik ako pored Jovica bude doveden samo jedan bek, ali verujem da se u klubu razmislja da to pojacanje na beku bude u sklopu standardne doselekcije na zimu. Zavisice i od Jovicevog stanja, kao i od toga sta ce isporucivati taj prvi bek koji ce se dovesti.
  12. Bilo bi lepo da Lazarevic bude u 12, ali ostankom Simona (sto je po meni nepotrebno) tesko da je to realno. Stefan je pravi vojnik, disciplina, dobar atleta i strasna odbrana. Mogao bi sa Lazom da davi protivnicke bekove, a sto se tice napada, mogao bi da donese nesto sto Lazic nema, a to je postovanje slabijih igraca od sebe ukoliko ostane u mis mecu sa nekim bekom(pa cak i krilom). Uz to, moze gotovo da brani sve od 1 do 4..
×
×
  • Create New...