Jump to content

johanidis

Član foruma
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

johanidis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Dedicated
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

2

Reputation

  1. Znas li mozda u kojim sektorima su u Madridu u proslosti bili smesteni nasi navijaci ili bar nacin na koji se to moze proveriti? Planiram Madrid u sopstvenoj reziji, samo nisam siguran za koju tribinu da kupim karte. Hvala unapred.
  2. Da li mozda znas koji su nasi sektori u Madridu ili kako se to proverava? Nisam siguran da li klub objavljuje prilikom pustanja karata u prodaju ili tradicionalno postoje sektori za gostujuce navijace.
  3. Iskoristicu ovaj post kako bih pitao tebe a i druge forumase da li znaju za neke tekstove koji razotkrivaju budalastine koje izgovara Mila Aleckovic? Vodio sam neku diskusiju prethodnih dana u kojoj se spomenula doticna i sve njene aktivnosti vezane za predstavljanje Srba u Francuskoj, teorije zavera itd, ali sem nekoliko clanaka na raskrinkavanju o COVIDU-u, nisam uspeo da nadjem nesto konkretno. Ukoliko neko ima da podeli neki drugi izvor, bio bih zahvalan, jer bih voleo da konkretnim tekstovima ukazem na gluposti koje ova zena izjavljuje. Ne znam da li je post za ovu temu. Ako nije, moderatori ga mogu prebaciti na odgovarajucu.
  4. johanidis

    Izbori 2022

    Jel moze ukratko o tome sto je pisano? Ili bar neki link ili hint na kojoj temi potraziti? Voleo bih da imam dokaz za ono sto mislim o njemu, a trenutno su to jedino neke njegove glupe i ni kurta ni murta izjave.
  5. Jedna informacija za sve koji se nalaze u slicnoj situaciji. Uspeo sam da dodjem do broja telefona Marije iz Pionira, receno mi je da cu zamenu karata za odlozenu utakmicu sa Realom, ciji mi novi termin ne odgovara, moci da izvrsim na 3 glavna prodajna mesta tickets servisa. Uslov za to je da karte za utakmicu za koju se vrsi zamena moraju da budu pustene u prodaju i da je ostalo mesta u sektoru za koji se vrsi zamena. Vidimo se u Pioniru, nadam se protiv Fenera.
  6. Hvala na odgovoru. Zna li se u koje vreme moze da se ode, od koliko do koliko sati? I dalje mi je neverovatna cinjenica da u 21. veku ne postoji broj telefona ili mail preko kojih mogu da se dobiju potrebne informacije. Sta je tesko coveku u sred radnog vremena da skokne par puta do hale da zavrsi posao 😂
  7. Jedno pitanje za sve, pa molim za pomoc. Imam 2 karte za belu lozu za utakmicu sa Realom, medjutim novi termin mi ne odgovara, da li je moguce zameniti kartu za neku drugu utakmicu? Ili ako neko zna gde se moze dobiti informacija, zvao sam KK, medjutim rekli su mi da odem do Pionira i da ne postoji broj telefona na koji mogu da dodjem do odgovora 😄
×
×
  • Create New...