Jump to content
Vox92.net Forum

Laki21 koji lebdi

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,998
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Laki21 koji lebdi last won the day on October 14 2019

Laki21 koji lebdi had the most liked content!

Community Reputation

2,228 Excellent

Recent Profile Visitors

588 profile views
 1. I ja sam nepoverljiv prema brojkama, ali verujem da je trend sigurno opadajuci, jer je nemoguce sakriti po 100 ili 200 slucajeva dnevno. Negde bi "puklo", ili bi neki anonimni lekari kontaktirali novinare, ili bi to uradili ljudi koji su se javili da ih testiraju ali su odbijeni.
 2. Tako je, mislim na mrava, i tako je, cesto mesaju te dve reci kod nas 😉
 3. A i nije veliko čudo što je DŽIVDŽAN to uspeo - bilo bi pravo čudo da BROBINJAK pređe preko okeana 🙂 E, kladim se da ni @Constantin ne zna šta je brobinjak 🙂
 4. Da znas da ima, nije to ova nasa ravnica 🙂 Mada nismo ni mi za baciti 🙂 Dogovoreno 🙂
 5. A ne, nisi me razumeo, spomenute sume kojima cu da gacam ovog leta su na jugoistoku Srbije, od Slovenije nazalost nema nista ovog leta 🙂
 6. Ma jok, ja sam ti prizetko. Idem kod mojih i bicu dole od pocetka juna do kraja avgusta, sa manjim prekidima, pa sam resio da malo pesacim po svim sumama i gorama koje nisam uspeo da vidim.
 7. Ja sam inace planirao da leto provedem kod rodjaka u Rogaskoj Slatini, Brestanici i Krskom. Prosle godine nismo isli jer je Gospodja bila u blagoslovenom stanju. Inace, jedno od omiljenih mesta za banjanje: https://www.tomazgorec.si/klunove-toplice/ Umesto toga upoznacu lepotu netaknute prirode jugoistocne Srbije 🙂
 8. Drugari, srecna nam titula u fudbalu, a i da iskoristim priliku posto nisam svracao na Topić da nam cestitam i titule u ABA ligi i KLS. Osvojili smo sveeeeee! 🙂
 9. Ne znam, ja ne ih smeo da budem tako siguran. Jos uvek tako malo znamo o virusu, tako da nijedan scenario ne smem da otpisem.
 10. Ne znam, kakva god da je ludak i zlotvor u pitanju, nisam siguran da je moralo bas da se ovako keze pored njega i da ga vucaraju po tom krovu da bi se slikali. Kazu da je i scena snimljena samo par kuca dalje od mesta gde se to stvarno dogodilo. Vagner Moura je nosio vestacka stopala kako se ne bi polomio dok trci i skace po krovovima.
 11. Bukvalisto 🙂Ama ono jeste, u pravu si, nego su te njegove japanke bas bile u krupnom planu u nekoliko momenata, kao da su hteli da nas podsete na Marfijeve reci iz prve epizode 🙂 Secam se da su slicnu simboliku imale bele patike u "Sopranovima". Vagner Moura je bas odradio opasan posao kao Eskobar. Sta ti je moc pokretne slike i sedme umetnosti, jos ti bude zao sto je covek skoncao onako i sto su se slikali pored njega kao trofeja, ma kakav monstrum bio. Onaj njegov poslednji dan je bas upecatljiv, mracan i depresivan.
 12. Pitanje je da li je bilo gde uopste gotovo, a i da jeste, niko ne moze da garantuje da nove eksplozije nisu moguce. Dodje npr. u Sloveniju neka grupa gostiju/porodica sa Kovidom, to prodje ispod radara i...nastane haos. Takvi scenariji nisu nerealni.
 13. Коме смета јак Malizia? 🙂
×
×
 • Create New...