Jump to content
Vox92.net Forum

Laki21 koji lebdi

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  2,012
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Laki21 koji lebdi last won the day on October 14 2019

Laki21 koji lebdi had the most liked content!

Community Reputation

2,253 Excellent

Recent Profile Visitors

595 profile views
 1. Sto se kaze, nije najskuplji ni u KLS, a kamoli u ABA.
 2. Taman rece Kisicka kako nemamo aktivno zariste, a ono u Petrovaradinu u domu za stare registrovano 28 slucajeva (od toga 22 su sticenici).
 3. Valjda posle godisnjih odmora 🙂
 4. Govorim cisto sa aspekta struke. Obradovic je legenda naseg kluba i to ne moze niko da ospori. Ovo je njegov klub i svakako da bih se obradovao njegovom dolasku na trenersko mesto, samo trenutno ispred stavljam Radonjica jer mi se njegov die hard sistem dojmi. E sad, Radonja na 1 sezonu ili Sasa na 2 ili vise, tu dajem prednost Sasi. I super je sto razgovaramo o tome Radonjic vs Obradovic za trenera. To je dobar znak 🙂
 5. Kari je kosarkaski Gandalf ali je nerealan, ja ipak govorim o trenerima do kojih mozemo da dobacimo.
 6. Da se pridruzim cestitkama. O CSKA ne treba trositi reci, mocna sredina gde Milutinov moze da se etablira kao jedan od najboljih centara EL (a mnogi bi s pravom rekli i najbolji).
 7. I ja sam nepoverljiv prema brojkama, ali verujem da je trend sigurno opadajuci, jer je nemoguce sakriti po 100 ili 200 slucajeva dnevno. Negde bi "puklo", ili bi neki anonimni lekari kontaktirali novinare, ili bi to uradili ljudi koji su se javili da ih testiraju ali su odbijeni.
×
×
 • Create New...