Jump to content

Jataganac

Član foruma
  • Posts

    8,575
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Everything posted by Jataganac

  1. https://www.google.com/amp/s/variety.com/2024/film/news/steven-spielberg-dune-2-brilliant-science-fiction-movie-ever-made-1235953298/amp/ Steven Spielberg Tells Denis Villeneuve That ‘Dune 2’ Is ‘One of the Most Brilliant Science-Fiction Films I’ve Ever Seen’
  2. Za vajb si totalno u pravu. Vuce na tog glumca iz spojlera i jos jednu njegovu ulogu iz ranijeg Denijevog filma.
  3. Uzvik "Lisan al Gaib!" sa onim izrazom lica 😆 Ima neceg montipajtonovskog u sebi.
  4. Gospodja i ja ne znamo gde bijemo. Zavrsavamo BCS, poceli Sogun i TWD:The ones who live, a namontirao sam i druge sezone Foundation i WoT kao i prvu Gen V. I jos na sve to sutra izlazi Gentlemens a za neki dan i Three body problem. S druge strane sa svalerkom razvlacimo prvu sezonu TD. Ona odusevljena, kaze gde si bio do sad. E, gde sam bio... 😉
  5. Ja planiram ponovo do bioskopa ovih dana... A onda vrv i jos jednom. Nikad nisam imao zelju da se tako brzo vracam nekom filmu.
  6. Ona li je lepa? Meni je tek ona "meh". Samim tim i taman za Chani. Florence je sto rece Marko imala uloge gde je izgledala ok pa mi je kao takva i ostala u pamcenju. Veci mi je problem ako cemo o tome Walken koji treba da izgleda kao covek u kasnim tridesetim.
  7. Za neupucene kolege, ovo bi znacilo da bi je Mek rado zenio 🙂
  8. Mislim da je njoj bas sugerisana ta uzdrzanost i bezlicnost. Princeza citavog univerzuma koja bi mogla da ima sve sto pozeli, samo da joj citav zivot nije unapred odredjen pripadnoscu sestrinstvu u cijoj se (ne) milosti nalazi i njen otac. Ima jedan trenutak kad razgovara sa RM kad kaze (parafraziracu) - "Citav zivot se spremam za ovo", gde se tacno u glasu oseti jedna tanka nit ozlojedjenosti, bespomocnosti, vapaja i bunta, ali to traje samo jednu milisekundu, jer ona je BG i ona mora da se drzi Plana. S druge strane, mozda bas zbog svega sto dalje bude sa njom i njenog buduceg odnosa sa Polom ona mora da bude neko ko je drugaciji i neprilagodjen. Mislim da je tu jasno da svi treba da navijaju za Chani a protiv Irulan.
  9. Ahahah znam za to, slusao sam nekog na jutjubu koji je pricao o tome :)
  10. Ne znam vala koja mi je ljepsa, dal Alija, dal Irulan, dal Margo Fenring... Bez sale, kasting je odlican, samo bi se po meni dalo diskutovati o Kristoferu Vokenu.
  11. Kako ko, pa Alija, u Polovim vizijama.
  12. Drugi deo je i zvanicno pokidao.
  13. Da ne potcenjujemo sad Fince i Gruzine, mi znamo najbolje koliko su ove kvalifikacije zajebana stvar. Konacno mi i u ovakvim uslovima izgledamo prilicno uigrano, imamo glavu i rep, zna se ko su prve violine, neke uigrane akcije, kretnje, odbrana... Mnogo, mnogo bolje nego ono sto smo ranije gledali. Izgleda da je kod Karija sve konacno leglo, a da su momci osokoljeni srebrom iz Manile. Tu su i neka nova lica, ima se na koga racunati u buducnosti... Ja sam bas zadovoljan. Kad su nasi kosarkasi u pitanju, malo mi za sricu triba, a ovo nije malo.
  14. "Hocemo li ljubit stare babe? " Sta fali, uvek se uklapa 🙂
  15. Nisu problem oni koji razmisljaju, nego oni koji ne razmisljaju.
  16. Jataganac

    R.I.P.

    Auuu... RIP 😢 https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2024&mm=02&dd=19&nav_id=2484582
  17. Koliko sam ga ja voleo dok je igrao za Real, opasno oruzje im je bio. Zato mi je bas drago sto ce jedan deo karijere provesti u nasem dresu. Da je ovaj tim pet godina mladji, sa osnovom Teo-Hanga-Trej, uz mlade Nedovica, Lazica, Bolomboya, lagano bi igrao na F4 🙂
  18. Jeste al onda se pitas kako ti isti igraci odlicno funkcionisu u klubovima pod trenerima strancima, a kad dodju ovde podivljaju. Tad izgleda ispliva iz njih ono da mogu da odu iz sela, al selo iz njih nikako.
  19. Odlican intervju, nije kao da nismo znali kako klub funkcionise ("ej nemas vise mesta kod nas al imam druga menadzera da ti nadje klub"), samo opet je drugacije kad procitas iskustva nekog ko je licno prosao kroz sve to.
  20. Drcela maj gaj, ova kosulja, ovaj sako, ovaj pogled, totalno mi imponuje kao predsednik kluba i Ostojin blizanac-antipod, duvace neki novi sveziji vetrovi vidim ja. #samodrchno Covicu da se ne ljubimo, ionako se ne mozemo dohvatiti zbog stomaka.
  21. Kul je Hanga, al je Kangi majka umrla 6 godina pre nego sto se on rodio. Kanga story > Hanga story imho, al je bas nategnuto.
  22. Neki zubar valjda. Stomatološka ordinacija dr Čelić https://g.co/kgs/ik1R3Bn
  23. Naravno da su kul (dosta njih i vise od toga), kolega je pretpostavljam ciljao na prvospomenute, a ruku na srce bilo je u par talasa i na nasem topicu slicnih situacija.
×
×
  • Create New...