Jump to content

40Wins

Moderators
  • Posts

    6,269
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by 40Wins

  1. 7 dana na klupu za rezrervne igrace sa Dragancetom.
  2. Ja sam mislio da ovo misljenje postoji samo u glavama Happy enjoyera i to 60+ godina, koji nemaju pristup internetu... Uzasno je zabrinjavajuce da postoje pismeni ljudi koji veruju u Vladine 6D sahovske poteze...
  3. 40Wins

    NBA 2023-24

    Jebote izgubili smo od Vasingona.
  4. e bas sam lagan sa alergijama, tj nekako su me sve preskocile pa mi je prolece rado. Dobro pitanje. Zapravo nemam zimsku depru od hladnoce, nego od kratkoce, tj ubija me sto padne mrak u 4 popodne. Ne bi mi bio problem sneg i minus 5, al da sija sunce kao zlato svi u napad samo hrabro, negde do 19.00.
  5. Dobrodoslo prolece, kako udisem rascvetalo drvece, napusta me zimska depra.
  6. 40Wins

    Bliski Istok

    Ok, mogu da razumem ovaj stav. Kazi mi sada, znaci prema palestinskim izvorima, koliko je vojnika Hamasa poginulo do sada?
  7. Pa pazi, do tog prelaznog roka ima jos toliko utakmica i borbi za trofeje, a Zvezda, i sa odredjenim manama, uz prednost domaceg terena jeste favorit protiv Partizana, u kome nesto ne sljaka kako treba ove godine. Da sam ja kosarkas internacionalac koji igra za Covica i Brata od Korneta i da cujem 20. marta da gospoda listaju igrace na mojoj poziciji, ja bih se prvo cuvao povreda, ne bih zapinjao, stat padovao kad mogu i tako to, posto je prelazni rok pred vratima, jel te.
  8. 40Wins

    NBA 2023-24

    Ako Jokic osvoji MVP, ondak ne osvaja titulu i vice versa.
  9. Da razbijemo nagadjanja sta je bilo, i ko je kome zapalio seno. Jos nisam odslusao, ali vidim da je prvi segment, board saga, a drugi Ilija.
  10. Priroda se obnavlja.
  11. Nik Jr. produkcija radi mnogo bolji posao od Dizni Jr. kanala po mom misljenju, jednostavno su Patrolne sape OP crtac. Vec vidim da se organizuje sindikat u vrticu. 😄 Inace, jel zna do kad ce se vrsiti projekcije u IMAXu u Srbiji, ne znam da li cu moci u naredna 3 vikenda da se organizujem da idem. 😞
  12. Legitiman stav. Nadam se da cu se i ja jednog dana vratiti na mmr ladder, ali ne dok mi poslednji turbo izgleda ovako:
  13. 40Wins

    NBA 2023-24

    Jbt, ovakav skyhook bi bilo tesko i Dzabaru da pogodi preko Jokica, kapa dole mali vragolane.
  14. Nikad generalno nisi igrao Turbo, ili od ove nove mape? Ja sam Turbo igrao povremeno, samo da se podsetim memorije u prstima nekih heroja i tako to, ali od kako su izasli New Frontiers i kako su se partije oduzile presao sam 80% meceva na Turbo. Uglavnom igram u toku dana, blokiram sat vremena u kalendaru kad nije guzva na poslu, ali pocelo je da mi se desava da se partija toliko oduzi da moram da prekinem da bih isao na sastanak i u jednom momentu padnem u low prioriti, gde sam morao da napravim 3 pobede na SD modu, kakve su tek glave tamo sunce ti poljubim. E tad sam presao na Turbo, jer su i tu partije cesto pre 30 minuta. E sad, problem sa Turbom je sto stvari nisu izbalansirane za takve tajminge, i onda neke kompozicije koje se tesko ostvaruju na standardnim partijama ovde jako eksploatisu. Na primer, WD je bio apsolutno nesnosan na Turbu, jer ce stici na vreme da se nabudzi i vrlo malo sta mu mozes, pogotovo kad se polakomis da mozes da ispusujes bazu do kraja. Evo od letos moja zajebancija sa kumom, kladili se ko moze da ima winning streak sa WDom. Na kraju sam posle ove poslednje partije od 51 minut i batalio da ga pikam, nego sam uzeo samo da ga banujem, smucio mi se vise, znaci nisam vise mogao ocima da ga gledam, a svakako sam imao pobedu vise od njega. Moj kum inace drzi igraonicu i onda ima vise vremena da igra, kaze mi da je prestao da igra ranked, jer je poceo da prenosi nervozu na druge. Sad kad igram sa njim, samo ponedeljak-cetvrtak, u momentima kad ja imam kasno uvece da radim, pa pustim nesto da mi se procesira i onda unranked neke kombo zajebancije, necu da trosim vreme da mi se neko dere zbog warde ili slicno.
  15. Moram da se vratim na ovu diskusiju, jer mi je raspored BG opstina nekad cudan koliko i numeracija novobeogradskih blokova, gde zivim. Palilula kao opstina mi je jako cudna, jer crkva Svetog Marka, koja je sustinski preko puta Skupstine, pripada opstini Palilula, a opstina ide sve do Čente. 🤔 Koliko znam, bilo je nekih inicijativa da se opstina podeli, i da se deo sa leve strane Dunava izdvoji u novu opstinu, Dunavski venac, (kao sto imamo Savski venac), i da se onda rukovodsvo blize posveti komunalnim i infrastrukturnim problemima, koji su posve drugaciji nego stanovnicima ''core'' Palilule i Karaburme. Moj najbolji drugar sa faxa, a sada komsija je poreklom iz Borce, i to tipa Borca 5 ili Borca 3, a moram da priznam da sam se prijatno iznenadio kada sam prvi put otisao tamo, jer taj deo je jako dobro i planski uredjen, posto je ravnica, pa je sve lepo slozeno (u proslosti). Skola, parkic, igralista, stambeni blok. U njegovoj zgradi, na primer, imaju i ''toplu vodu'', tj centralni bojler, pa ti onda dodje kao da imas protocni u stanu, sto na primer kod mene na Novom Beogradu, koji vazi za znacajno pozeljniju i skuplju destinaciju - nema. Jbt, pitao sam pre par dana ko je bese uletao na staru Rap temu. 😄
  16. Cari Turba. Jedan los fajt i propadosmo ko muda kroz procepane gace. Posle sto partije traju 80 minuta kad niko ne sme da pushuje bazu.
  17. Kako bas lepog Reljicu u njegovom Korleone odelu da navataju.
  18. Draganeeee Vreme je da tvoj prevod zasija kad je najpotrebnije. @Dragan
  19. Krivo mu sto je Djilas organizovao Evroviziju. Tj neko pre njega je bio gradonacelnik, umesto pokojnog Bogdanovica.
×
×
  • Create New...