Jump to content

Highlander

Član foruma
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Highlander

  1. Big Like!! 👍 Pobrala je sve moje simpatije bas na ovom gornjem dogadjaju, kad joj je pukla motka u 3. pokusaju da preskoci 4.80 m. Cini mi se da je pritom povrijedila i prst pri gadnom prizemljenju. A onda joj je druga takmicarka pozajmila svoju motku, vratila se i preskocila pomenutu visinu, oborivsi time svedski nac. rekord. @topik Gdje Ivet prestaje, nastavlja Dalia..
  2. Kcerka jednog mnogo poznatijeg oca na OI nastupa u jahanju:
  3. Veljkoviceva takodje ne nastupa ovo ljeto zbog prethodnog porodjaja, ali tu je umjesto nje ljupka Maja Aleksic: Jos nekoliko njih iz iste branse, protiv kojih smo igrali prethodnih dana - dvije Alessie: Alessia Gennari Alessia Orro I jedna protiv koje igramo prvu tekmu na OI: Winifer Fernandez
  4. ^ Samo najljepse ili najtraktivnije? Ako se limitras na atletiku, recimo.. Skok u vis: Una Stancev, Marie-Laurence Jungfleisch, Yuliya Levchenko (zemljakinjoj joj Yaroslava Mahuchikh takodje ima lijepo lice i njih 2 su najbolje ukrajinske skakacice koje cemo da vidimo i na OI) Skok s motkom: Sonia Malavisi, Alisha Newman (takodje je gledamo u Tokiju) 100m sa preponama: sestre Tiffany Porter & Cindy Sember 200m: Dalia Kaddari Heptatlon: Georgia Ellenwood Sve cetiri gledamo na OI.
×
×
  • Create New...