Jump to content

Misterija Organizma

Član foruma
  • Posts

    744
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Misterija Organizma

  1. Los finiš prvog ali ok uhvatili smo ritam u napadu malo bolji procenti, Kuz nek izdrži samo I Cirbes solidna rola.
  2. Ali kako protiv nas se svi opuste na sutu, prosto neverovatno. Da malo jače stignemo odbranu , biće to ok
  3. Nažalost i to se ne obeležava kao nekad, promenjene su ulice u Kragujevcu i tek uzgred svakog oktobra se setimo toga kao da se stidimo. Meni svakako Miloje Pavlović jedna od najtragicnijih ličnosti tog događaja i veliki heroj, slava im.
  4. Izgleda i Mornar ima problema sa korenom, nisu samo saopštili koji igraci, kakve smo sreće zarazice nam se dole pola tima.
  5. Ništa još za Dzonija, ima li koronu ili nema.
  6. Veruješ li sad u Madara i Koprivu 😀, rekoh ti mladi igraci napreduju neće sigurno Simonović napredovati u Zvezdi, samo opušteno, ne vidim gde možete izgubiti u narednih mesec, dva.
  7. Gledam drugu četvrtinu Partizan Krka, tamo samo Koprivica nema šut, svako može da ubaci trojku, opet su na preko 40 posto suta. Koliko nama to fali oni ne manjkaju, a odbrana će doći kakva takva bitno da das kos više od protivnika.
  8. Lazarević ne gleda kos zato što je ušao u Radonjin sistem, odbrana, odbrana i samo odbrana. Ne znam kako ne vidi da tako ne može stalno , moraš imati nekog skorera koji će povećati ovih 20 posto suta za tri. To odavno nisam video, ovako konstantno los šut, zato sam pre neki dan pricao o Partizanu oni imaju igrace koji bi npr sinoc odgovorili na Albu sa dve tri trojke , nama će šut bas biti problem i u mnogo važnijim utakmicama, steta i u takmičarskom smislu sa 3-2 bi opušten igrali u Kneževini i Milanu, sad uz dva poraza tamo polako i ambicije u Evropi padaju a tek dolazi novembar.
  9. Moracemo od tebe pokupiti sve informacije zadnjih desetak godina ste doktorirali ta takmicenja.
  10. Jbt jedva si dočekao, koliko imaš godina?. Malo promeni stil ono glupo izgleda, čestitam ti na večerašnjoj pobedi, valjda je lakše sad posle sinoc.
  11. Težak meč I bolna pobeda, što se Evrologe tiče nakon duplog kola verovatno ćemo već debelo zaostajati za nekim ambicijama, ali sa ovim rosterom teško i može više. Brine sto ovakvi ni u Aba ligi nista nije lako i sigurno već za dva dana je Bar i ne bi me čudilo njihov suterski trening i naših opet 20 posto za tri.
  12. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/eli-ndiaje-kao-iker-kasiljas-debi-za-pamcenje-iz-taksija-u-klinc-sa-veselim-i-bukerom/401932
  13. Mi sad gostujemo dva meča, i to ozbiljnim timovima, posle mozda se dobije Pao ali ovo zaista deluje još jedna sezona na predzadnjem mestu, možda i zadnjem ako se Kaunas probudi.
  14. Dal je ovo vise realno od 6 razlike ubacuju dve trojke i opet 14..a sudije smradovi.
  15. Još se sve namestilo sa povredama, koronom, ovo će bas biti teška sezona, već sad tako deluje.
  16. Nestvarno koliko loše šutiramo, svi bolje od nas sutaju i u našoj hali oni već dve trojke..
  17. Simone brate, odbrana sjajna napad i dalje isti, nemaš kosgetera takozvanog.
  18. Pa nije Zvezda jedini klub iz Srbije, ne znam ni jedan drugi koji je ovoliko imao obolelih i povređenih i u fudbalu i u košarci, dugo ovo pratim i ovo stvarno nije normalno više, nećemo nikad biti kompletni.
  19. Izgleda Ivanović ima koronu, na Zvezdu je neko bacio kletvu nema drugog objašnjenja više za ovo, ni jedan drugi klub nema ovoliko odsutnih, fascinantno stvarno.
  20. Traume iz prošlosti, ? Kakve traume imaju navijaci Zvezde iz prošlosti bas me zanima. Elem, ti si izrazio sumnju u prvenstvo i podržao Stanoja na onoj svakidasnjoj jadikovki od konferencije a to je takodje nepristojan i ružno i vidim da ti sad ne smeta serija Partizana dok su Zvezdine bile sumnjive. Opusti se, nije čovek nista mislio, razgovara se, diskutuje, izbaci te reči trauma i slično.
  21. Pogledaj sastav npr Salzburga, deca preko 2000 tog godišta, debitovao sin Daria Simić Roko 2003 u ligi sampiona, kod nas klinci ne igraju ni u prvenstvu. Za dve nedelje se nadam da nećemo ići na bod koji nam donosi proleće ali sa drugog mesta , jbg treba ići na prvo, i igrati odmah osminu finala. Inace- Цена улазница за меч са Радничким: Север: 300 дин Исток: 400 дин Запад: 500 дин ВИП Запад: 1000 дин Вип 1: 2000 дин Вип 2: 2000 дин ВИП Галерија: 3000 дин
  22. Slažem se, ali nije to poenta nego jednostavno kuka se i na same igrace Partizana , pričalo je u avgustu ovaj tim nema sanse za titulu itd. A onda taj tim da 50 golova i ne gubi bodove osim Zvezde nigde. Da liga je slaba ali je bila i prošle sezone pa su gubili bodove, a I u Evropi su čini mi se rano ispali, sad misliš da je za godinu dana liga još oslabila a Partizan ojačao? Čak je i Stanojević pricao o tim nemogućim serijama pobeda Zvezde, sad vidim njihova se uzima kao normalna, razbijas Vosu u Novom Sadu koja je uzela bod na Marakani a gubiš od Santa Klare i Genta tu nešto ne štima ali da ne ulazimo u teorije zavere, zanima me samo kakve će se price rasprodati kad i ako Zvezda ulje opet u neku seriju.
  23. I dalje imamo šansu i za to direktno mesto u Ligi sampiona ali mora da se žestoko krene u drugi deo lige Evrope i lige konferencija. Partizan izgubio direktno od Belgijanaca ali videćemo i revanš ovi su 12 ti tamo moze to Partizan tamo uzeti. Ono što je meni zanimljivo čitam komentare navijača Partizana, pa npr Obradović ne zna gde bije, Markovic tanak itd ali to su isti igrači koji su u prvenstvu izgubili bodove samo od Zvezde, i koji su najmanje primili a najviše golova dali.Dok se Zvezda nekoliko puta izvlacila i jedva dobijala Partizanu osim Kruševca ni jedan meč nije bio baš frka da će prosuti bodove, e sad jedino ako navijaci nemaju poverenja u kvalitet svojih igrača onda bi razumeo te komentare ali onda bi im valjda bilo i čudan taj niz u prvenstvu .
  24. Kako li je Dioni igrao Ligu 1 da mi.je znati, mada kid nas mnogi zaborave da igraju fudbal, Van Para igrao premijer ligu nista, Kafu sjajan u Ludoj šumi ovde nista, sad Dioni, Tomane, nestvarno koliko Partizan ima bolji skauting. Oni napadača iskopaju uvek od onog Tavambe, Asana, Gomes, Sadik bio zaboravljen u Romi kod njih kao Ronaldo, ovi nasi jednog bar da uboda, nadam se ovaj Ohi da će biti dobar .
×
×
  • Create New...