Jump to content

Misterija Organizma

Član foruma
  • Posts

    744
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

783 profile views

Misterija Organizma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

549

Reputation

  1. Los finiš prvog ali ok uhvatili smo ritam u napadu malo bolji procenti, Kuz nek izdrži samo I Cirbes solidna rola.
  2. Ali kako protiv nas se svi opuste na sutu, prosto neverovatno. Da malo jače stignemo odbranu , biće to ok
  3. Nažalost i to se ne obeležava kao nekad, promenjene su ulice u Kragujevcu i tek uzgred svakog oktobra se setimo toga kao da se stidimo. Meni svakako Miloje Pavlović jedna od najtragicnijih ličnosti tog događaja i veliki heroj, slava im.
  4. Izgleda i Mornar ima problema sa korenom, nisu samo saopštili koji igraci, kakve smo sreće zarazice nam se dole pola tima.
  5. Ništa još za Dzonija, ima li koronu ili nema.
  6. Veruješ li sad u Madara i Koprivu 😀, rekoh ti mladi igraci napreduju neće sigurno Simonović napredovati u Zvezdi, samo opušteno, ne vidim gde možete izgubiti u narednih mesec, dva.
  7. Gledam drugu četvrtinu Partizan Krka, tamo samo Koprivica nema šut, svako može da ubaci trojku, opet su na preko 40 posto suta. Koliko nama to fali oni ne manjkaju, a odbrana će doći kakva takva bitno da das kos više od protivnika.
  8. Lazarević ne gleda kos zato što je ušao u Radonjin sistem, odbrana, odbrana i samo odbrana. Ne znam kako ne vidi da tako ne može stalno , moraš imati nekog skorera koji će povećati ovih 20 posto suta za tri. To odavno nisam video, ovako konstantno los šut, zato sam pre neki dan pricao o Partizanu oni imaju igrace koji bi npr sinoc odgovorili na Albu sa dve tri trojke , nama će šut bas biti problem i u mnogo važnijim utakmicama, steta i u takmičarskom smislu sa 3-2 bi opušten igrali u Kneževini i Milanu, sad uz dva poraza tamo polako i ambicije u Evropi padaju a tek dolazi novembar.
  9. Moracemo od tebe pokupiti sve informacije zadnjih desetak godina ste doktorirali ta takmicenja.
  10. Jbt jedva si dočekao, koliko imaš godina?. Malo promeni stil ono glupo izgleda, čestitam ti na večerašnjoj pobedi, valjda je lakše sad posle sinoc.
  11. Težak meč I bolna pobeda, što se Evrologe tiče nakon duplog kola verovatno ćemo već debelo zaostajati za nekim ambicijama, ali sa ovim rosterom teško i može više. Brine sto ovakvi ni u Aba ligi nista nije lako i sigurno već za dva dana je Bar i ne bi me čudilo njihov suterski trening i naših opet 20 posto za tri.
  12. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/eli-ndiaje-kao-iker-kasiljas-debi-za-pamcenje-iz-taksija-u-klinc-sa-veselim-i-bukerom/401932
  13. Mi sad gostujemo dva meča, i to ozbiljnim timovima, posle mozda se dobije Pao ali ovo zaista deluje još jedna sezona na predzadnjem mestu, možda i zadnjem ako se Kaunas probudi.
  14. Dal je ovo vise realno od 6 razlike ubacuju dve trojke i opet 14..a sudije smradovi.
  15. Još se sve namestilo sa povredama, koronom, ovo će bas biti teška sezona, već sad tako deluje.
×
×
  • Create New...