Jump to content

fradler

Član foruma
  • Posts

    3,022
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by fradler

  1. Koji odvratni bunkeras majko mila... Daj i Milunovica legendo
  2. Morao je Stamenic ono da metne i resi utakmicu, ni govora o ofsajdu. Btw tezak kiks tu njihovog golmana, covek ladno ostao na liniji. Korektna partija Mijailovica, ponajbolji uz Hvanga i Olajinku.
  3. Moze nesto da odigra i Ivanic, ali je najbeskrvnija, najmlitavija pojava na planeti.
  4. Tipicna nasa kilavost za sad, kao da smo puskom naterani da igramo...
  5. Seo sam da gledam, ali zaspah od ocajnog fudbala. Radnicki bas razocarao, Vosa evidentno bolja ekipa, Seri deluje kao zanimljiv igrac.
  6. Kakve cigle ispaljuje Veb, mislio sam da je bolji suter. Huanco je beskorisniji od Davidovca.
  7. Nije Panter bio bas no name, dosao je u Oli nakon vrhunske sezone u Virtusu, gde je bio najbolji strelac i mvp fiba ls. Pre toga je i kod Sakote igrao odlicno u Aeku (gde je takodje osvojio fiba ls), zato ga je ovaj i doveo. Ne secam se da ga je neko proglasavao za nedovoljno dobrog, videlo se i tad da je elitni trpac u nastajanju. I sam Coki je rekao da smo hteli da ga zadrzimo, ali nismo mogli da pariramo ponudi Armanija. Smart je skroz drugi par cipela i po dosadasnjem iskustvu i po skill setu. Vec sad je bolji defanzivac od Pantera, ali u skorerskom smislu za tri zivota nece moci da dobaci ni blizu tog nivoa.
  8. Ajmo Makabi! Fenomenalna utakmica za sad.
  9. Topara kanda radio na sutu, i mehanika je bolja
  10. Izgleda da dovodimo Lanetovog sina iz Vose. Kakav je mali?
  11. Prestali smo da igramo, ovo je sad nivo iz prve utakmice
  12. Krene u iso jer su nam najpadi najstaticniji u Evropi i kretnje bez lopte nepostojece
  13. Strane sudije bi bile pun pogodak, da se konacno raskrinka taj njihov paralelni univerzum vecite potlacenosti. Kao sto je raskrinkan u kosarci, gde su isto teoretisali zaverama, terorima i Cokijevim sudijama, pa kad smo u evroligaskim derbijima napokon docekali vrhunske strance i apsolutno neutralan kriterijum, ispostavilo se da je manje prijao njima nego Zvezdi.
  14. Ja ruku u vatru stavljam da bi od 10 elitnih uefinih sudija mozda jedan ili nijedan sudio faul za ono. Odavno je u Evropi tendencija da se pusta cvrsca igra, daje se prednost napadacima i sviraju samo evidentni prekrsaji. Neki dan smo drugar i ja bili u soku za kakve sve sumorvacke zahvate je Leteksije samo odmahivao rukom na madridskom mecu Real-Siti. U ovoj situaciji se uopste ne vidi da je Serif napravio bilo kakav nedozvoljen pokret, nema odgurivanja, nema saplitanja, nema spornog kontakta, nema jakog intenziteta, nema nicega. Dolazi do duela i Markovic se po automatizmu teatralno prosipa na zemlju. Tu se radi o cistoj navici na povlascen sudijski tretman u domacoj ligi (kakav imaju i Zvezda i Partizan), on je ubedjen da ce dobiti faul jer je na to navikao protiv raznih Vozdovaca, Lucana, Radnickih. Kao sto Kanga po difoltu pada na najblazi kontakt i odmah se cuje pistaljka, dok u Evropi za iste stvari otvara dve kontre po poluvremenu. Sve i da ovo svrstamo u sporne momente, definitivno nije ocigledna i gruba greska Ilica, vec u najboljem slucaju jedna jedina diskutabilna situacija sa utakmice, te mi je ovolika histerija stvarno presmesna. Eno citam sastancili Partizanovi igraci i odlucili da ne igraju kup u znak protesta protiv terora kojem su izlozeni Pre bih rekao da su svesni da se kad-tad mora zalomiti jedna utakmica kad im nece svaki sut uci u gol i kad Zvezda nece koristiti svaku cetvrtu 100% sansu, nego npr. svaku drugu. E onda ce biti teror.
×
×
  • Create New...