Jump to content

Brian Setzer

Član foruma
  • Posts

    2,089
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,672 profile views

Brian Setzer's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

1.9k

Reputation

  1. Žao mi je Ukrajinaca (navijam za njih), podhitno im trebaju pare i oružje (koliko laički pratim i ljudstvo). Juesej i Jevropa će im davati pare (ali ne mnogo), oružje (zastarelo, da svoje magacine popune novim), jbg to im je računica (Ukrajincima). Jedino da se desi neki veliki incident, šta ja baš i ne bih voleo.
  2. @Smrtokapa Tako isto i Nadal, pitaju ga nešto o Federeru, on ubaci NĐa u odgovor.
  3. SNG! Svim penzionerima ovog sveta želim da i njima pred izbore dignu penziju, podele im minimalnu i obećaju još jedno povećanje posle izbora. A osnovcima i srednješkolcima po pola minimalne penzije. Mislim, stvarno svima to želim.
  4. Ah te društvene mreže, ako ne postuješ - nije se ni desilo...
  5. @DJ_Vasa Sledeće je iksovao/tvitovao ambasador Hil danas : I samo da primetim da je USA u odnosu na nas ima klincobolju taman toliku da neće da se cimaju ni da verifikuju nalog, neće da se troše (onda ne mora 4 tvita, mogu i duži upisi).
  6. @Mama_mia Otišao sam pre fajta, moram da se vratim u provincijski zavičaj. Nije bilo loše ovo za nekakvo "zakuvavanje", samo da smanje gandijevske metode. Od svih parola, najprihvaćenija i najglasnija od strane mase je bila "SNS mafija".
  7. Ma sve OK, ali nije ovo gotovo još, niko nije stao nego kako da probiješ štitove žandarmerije
  8. Ja sam ispred gradske skupštine, nisam siguran da je ovo gotovo.
  9. Valjda je glasao, kako nije učestvovao? A glas mu nije od zlata, pa da se nešto specijalno baš na njega pazi. Opozicija (SPN) je takva kakva je. Ako ćemo tim rečnikom (propuštene šanse, kad je šta trebalo uraditi i to) onda bolje da je glasao za Miloša Francuza, uklapa se komplet ovo što je pod stavkom dva otkucao.
  10. I još ovo da otkucam, pa ću valjda da stanem: predsednik parizer digne plate prosvetarima i penzosima po 5% i obeća još 10+% ali posle izbora i podeli svim penzosima po 20 hiljada. U odnosu na efekat spomenutog u prošlom pasusu (SAMO toga), svako palamuđenje šta je opozicija trebalo da duradi je, po meni, bzvz. Najveća tragikomedija je, što će, kada se u nekom trenutku promeni vlast, ti novi opet da potroše mandat peglajući šta je SNS mafija ostavila iza sebe, opet će da bude nepopularno i opet će vrlo brzo da puknu.
  11. Neumesno je poređenje šta je Nikolić radio 2012. u kampanji, tada je bila (makar nekakva) demokratija. Sada, ko iz opozicije dođe nekom "domaćinu" u posetu, em to nema gde da se vidi, em taj posle ima raznorazne probleme (ne svaki, nego recimo svaki n-ti, taman da se ljudi razmisle da li im je to pametno). Kada opozicionari sednu negde na iće/piće, posle dođe inspekcija i zatvori tu kafanu. Niko nije posle blesav da ugrožava sebi egzistenciju. @Smrtokapa Ne možeš u realnosti sabirati procente i na osnovu toga izvlačiti zaključke. U realnosti, moraju prvo stranke da se odluče na zajedničku listu (pa tu idu poslaničke/odborničke kvote), a nakon toga i glasači da glasaju za njih i da neko to posle prebroji. Saberi procente otkad je SNS zajahao.
  12. Nije da nisu gradili ovi pre SNS mafije, već je to bilo odavno i zaboravlja se. Ko je igrao igre političke simulacije (recimo bilo koji Tropico), zna da se putevi i sve nešto bitno gradi ne kad ima para, već neposredno pred izbore (ako se odabere neka vrsta demokratije). Izgrađeni putevi su minoran faktor u odnosu na nepostojanje bilo kakve političke strukture koja nema veze sa vlašću. SNS mafija zna da nema leba od toga da na osnovu izgrađenih puteva pravi kampanju, već je u provincijama bazira na represiji političkih neistomišljenika (nema posla ako si protiv Vučića). @A sad Kod mene, niko više iz bivše vlasti nije sad u opoziciji, svi su prešli u SNS. I ne samo to, oni koji su 2012-2014 bili SNS, odavno ih nema, sad je tu već treća postava.
  13. Opcija poput SPNa nikad nije imala 25% na izborima i (bar ja mislim) ne može se na osnovu jednog dešavanja/primera/slučaja praviti neka zakonitost. To što mi (trenutno defetistički) projektujemo da je "udareno u plafon", po meni je diskutabilno. Takođe mislim da mora da postoji još jedna politička opcija (u realnosti je to Miloš Francuz) koja će pokupi neke "druge" glasove. Recimo, one koji ne podnose Đilasa, "nedavače" Kosova, one koji nisu za jbmligaštaveć itd.
×
×
  • Create New...