Jump to content

Indig0

Član foruma
  • Posts

    671
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Indig0

  1. Tacno sam znao da ce ga poterati baksuz. Odmah sest nedelja van terena, sto znaci da ce ga to pomeriti iz top 10.
  2. Koliko ce minuta dobiti to je pitanje. Bio bi kriminal da ne dobije minimum deset min po tekmi. Mada ništa ja tu ne očekujem od Zvezde, odvratan sistem.
  3. Indig0

    NBA 2023-24

    Koliko samo meni Pity Mvp ide na onu stvar. Kakvo izlozavanje protiv Detroita, Washingtona i Charlota a onda mu se Horford usere u zivot čim počne da se igra ozbiljnija košarka. Bogdan odličan u poslednje vreme, nisam ispratio kakva povreda je u pitanju.
  4. Indig0

    NBA 2023-24

    Harden se uživeo u ulogu Voltera Vajta. I am the system 😅 Harden se uživeo u ulogu Voltera Vajta. I am the system 😅
  5. Proveo sam neko vreme sam na planini, iznajmio brvnaricu i pokušao da se mentalno resetujem jer sam bio nikakav. Vratio sam se sam se sa još većim dubiozama nego kad sam otišao, jebeni genije.
  6. Ristana kada saznaje da joj je muž završio u prdekani.
  7. Večiti problem. Jedan bizaran primer: Odem u gradsku biblioteku uzmem tri knjige, rok za vraćanje tri nedelje. Dve pročitam za nekoliko dana, poslednju čitam veče pred istek roka. Zatim je ne vratim na vreme jer znam da tolerišu nedelju dana kašnjenja. Vreme prolazi, čitam knjige online, one kupljenje pre nekoliko godina prekrivene prašinom zaborava, onu preostalu sam negde kao zaturio. Šalju mi pismo da treba da vratim knjige jer je prošlo skoro tri meseca. Odlazim u biblioteku, idem kičastim, crvenim tepihom srama, bibliotekarka baca već uvežbanu doskočicu " ne morate uzimati ako već niste sposobni da pročitate ". Vraćam knjige, prolazim ovaj put bez kazne od dvesta dinara jer je bibliotekarka sa ravnim šiškama i naočarima od dna pepeljare zapravo dobra teta koja je sasvim dobrodušna i popustljiva i daje mi samo usmeni prekor. Uzimam ponovo tri knjige, jedna od te tri je ona koju nisam pročitao i verovatno je neću pročitati za te tri nedelje. Gleda u mene sa podozrenjem dok ispisuje rok za vraćanje, levo oko joj nervozno igra, zna šta ću ponovo učiniti. Napravim grč u obliku osmeha koji koristim za sve fotografije i socijalna dešavanja gde se podrazumeva da si veseo i ako ti nije ni do čega, besramno se pozdravim znajući da ću i sledeći put doći kada mi pošalju pismo.
  8. Ništa vala, jednom probao i to bi bilo to. Samo da je dobro pečeno, ne mogu ni rare a ni medium rare kombinacije. U suši restoranu se umalo nisam uneredio od muke. Nek sam ja seljak iz Novog Sada al što kaže https://www.instagram.com/reel/Cw5dCKyvFzQ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
  9. Mačak je uginuo. Pre nego što će se to desiti smogao je snage da pobegne iz kuće, ode na tavan i legne u kutiju sa našom odećom. Tu smo ga našli. Drago mi je ipak što je bilo na taj način iako je verovatno bilo humanije da ga uspavam. Vidim da je mojima sada baš teško jer su se nadali da će se izvući. Ja sam se sa tim pomirio nakon drugog odlaska kod veterinara.
  10. Indig0

    Opšte diskusije

    Meni je malo besmislena ta priča kako je Roger promenio tenis i doneo popularnost. Ispada da se tenis kao sport raspadao što nema veze sa istinom, dovoljno je pogledati tv rejtinge iz te pre Fed ere. Da se razumemo ne oduzimam ja njemu popularnost, sasvim legitimno je tu jer je Fed sam po sebi odličan brend za prodaju. Verujem da u penziji zarađuje više od Đokovića. Treći najbolji u istoriji što nije mala stvar. Jedino ako gledamo onu nakaradnu statistiku koju su isforsirali na Novaku onda je šesti, iza Rafe, Serene, Štefi i Margaret Kort.
  11. Meni nema ništa lepše nego kada pada sitna jesenja kiša.
  12. Planira li neko uzimati league pass? Vidim nije neka cifra za celu sezonu.
  13. Inače kvadrat sahare sa materijalom 18 evra. Sam ću uraditi rođaci, ni Mikelanđela lično da sam pitao za ponudu.
  14. Jedini pravi sport na kug na ploči zemajlskoj
  15. Sad vam je jasno zašto su kornjače sa Galapagosa pred izumiranjem. Sve će uraditi globusari da sakriju istinu.
  16. Zato je bacanje diska jedina prava atletska disciplina. Bacanje kugle se pojavilo kao sasvim zgodna farsa.
  17. Što bi rekli stari ljudi, neko im drma kornjaču.
  18. Misliš bila bi kao list papira? Dokle će se širiti laži. 😬
  19. Ubuduće će penzioneri moći da pazare litru goriva za tri dinara jeftinije po litri uz penzionersku karticu. Znači na pun rezervoar i nešto preko imaš jednu litru gratis 🥰🥰 Obično se ranije pisalo " gde mi živimo ". Kao geopolitička odrednica na zapećak i rupu. Danas je jedino ispravno napisati. "Šta mi živimo jbt" Kao odrednica na nemi film Emira Kusturice sa nadrealnim i metafizičkim motivima Danila Kiša, gde u glavnoj i jedinoj ulozi briljira prerušeni i pažnje željan hibrid Miloševića i Čaušeskua. Nije Enciklopedija mrtvih da ne vređam Kiša koji nikada ne bi mogao imati veze sa ovo bagrom, nego Enciklopedija glupih. 😬
  20. Ovo je nemoguća rabota. Da krenemo od ruske književnosti: 1. Jevgenij Zamjatin "Mi" 2. Dostojevski "Braća Karamazovi " 3. Braća Strugacki " Piknik kraj puta" 4. Gluhovski " Metro " 5. Gogolj " Mrtve duše " 6. Turgenjev " Očevi i deca " 7. Ljermontov " Junak našeg doba " 8. Andrej Beli " Petrograd " 9. Pasternak " Dr Živago " 10. Tolstoj " Smrt Ivana Iljiča "
  21. Imam bunar. Trava uz njegovu kuću će biti uredno poprskana totalom kao i uvek do sada jer je zakeralo tvrdilo kako mu visoka trava prlja fasadu.
  22. Inače, znam da je on iz razloga što je nekoliko puta već skretao pažnju mojoj kevi zbog toga što Sile prolazi kroz njegovo dvorište, kao gazi po cveću. Mislim to je seoska mačka, ne možeš joj ograničiti kretanje jer je sposobna da se popne na krov. Danas, kad sam se malo ohladio, otišao sam do mojih. Pošto se bavim plasteničkom proizvodnjom između ostalog, imam dosta neiskorišćenog creva za navodnjavanje kap po kap. Večeras ću iskopati kanalčić pored njegovog temelja, ukopati crevo, ima protok otprilike dva kubika vode za sat vremena. Za dva meseca...
  23. U stanu takođe imam mačku tri godine staru, ista je priča, pokupili je ispred radnje, neko ostavio u kutiji. Kad krene sezona ovih viroza pa kad pokupim nešto i savlada me temperatura, mačka odleži samnom kao i m here bro, dont worry. Teško će Sile preživeti veče nažalost.
  24. Hvala ti ko bratu, kao da si pomogao. Finansije mi nisu problem.
×
×
  • Create New...