Jump to content

Jakovljevic

Član foruma
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

286 profile views

Jakovljevic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. Jakovljevic

    Crna Gora

    Pa da. Kad se ostane bez argumenata, onda je najlakse optuziti sagovornika da je bot i staviti ga na ignor.
  2. Jakovljevic

    Crna Gora

    Sta je laz? Da su nas tajno zaduzili? Pa to je opste poznato. Sto se tice amandmana, sporan je jer je opet tajnovit posao u pitanju. Ministar nece da otkrije kod koga se zaduzujemo.
  3. Jakovljevic

    Crna Gora

    Zamisli, traze fotelje koje im pripadaju na osnovu izbornih rezultata. Sramota, to nema nigdje u svijetu. A Zdravko kojeg "ne interesuju fotelje" nikako da ustane iz njih. Što se tiče Marovića, srpske vlasti ga nisu izrucivale ni u vrijeme.DPS-a. Kakve to veze ima sa ovom pricom? I ponavljam pitanje: zasto nova cg vlast ne pohapsi kriminalce koji su vec u Cg? Nego su se uhvatili Marovića kao pijan plota kako bi imali opravdanje za miniranje odnosa sa Beogradom.
  4. Jakovljevic

    Crna Gora

    Kimmi, a koji to pošteni? Zdravko koji nas je sa svojim buducim zetom tajno zaduzio 750 miliona eura? Dritan koji tvrdi da mu je neko nudio 21 milion da preleti, ali je on to odbio, samo ne moze da se sjeti ko mu je nudio? Tek su pola godine u vlasti a vec zagazili u korupciju. Cg se jos u vrijeme kralja Nikole okrenula elitnom švercu duvana, i to traje i danas. Da nam nije toga, davno bismo polipsali, s obzirom na to da nismo i stanju nista da proizvedemo. Doduse, nemamo ni neke velike resurse.
  5. Jakovljevic

    Crna Gora

    A otkad je on toliko bitan novoj cg vladi? Zašto ne pohapse "Maroviće" i Djukanoviće u CG? Šta bi sa Branom Mićunovićem? Priveli, poljubili i pustili. Sportski ribolov. Dobri odnosi sa Eu ne znaci da se ponasas kao kolonija. Iako smo mala drzava, treba imati dostojanstva. A ovi novi se hvale kako im zakone pisu strane ambasade. Ali zato Vučić monstrum hoće da nas pokori. Ljubomoran je na naše ekonomske uspjehe. 😂😂😂 Smatram da o tome treba da odluči nepristrasan i legalan sud, a ne nelegalni prijeki sud za Srbe zvani Haski tribunal.
  6. Jakovljevic

    Crna Gora

    Tu se već razilazimo. Ja smatram da je uticaj EU poguban za Srbe u cjelini. CG treba da ima najbolje odnose sa Srbijom, ako ni zbog čega drugog, onda makar iz turističkog interesa. AV takav kakav je , izbor je gradjana Srbije i mi u CG treba da popravimo odnose sa Beogradom a ne da se bavimo rušenjem Vučića.
  7. Jakovljevic

    Crna Gora

    Razumijem ja da je NATO stavio CG pod svoju šapu, i da srpski narod u CG ne može mnogo toga ostvariti. Zadrzavanje spoljnopolotičkog kursa se ticalo članstva u Nato-u i evropskoh integracija a ne Srebrenice i Kosova. Nova vlast nije čak uspjela ni da poništi odluku prethodne o protjerivanju srpskog ambasadora. A puna su im usta priče da žele najbolje, bratske odnose sa Srbijom.
  8. Jakovljevic

    Crna Gora

    Zato što su željeli da pokažu ko radi za DPS. Aha, znači oni su sluge AV, a Demokrate i URA koji ne izlaze iz zapadnih ambasada poštuju volju gradjana CG? Skoro sve. Počevši od samog naziva.
  9. Jakovljevic

    Crna Gora

    Rekoh ranije, kao nestranačka ličnost, on nije imao pravo da se zalaže za bilo šta, osim onog što mu kažu lideri partija u koaliciji ZBCG. On je to pogazio i potpisao sramni postizborni sporazum. A sada se ponaša kao da je Božiji pomazanik.
  10. Jakovljevic

    Crna Gora

    A ko ovdje priča o SNS-u? Ovo je tema o dešavanjima u CG.
  11. Jakovljevic

    Crna Gora

    A dokaz za to je šta?
  12. Jakovljevic

    Crna Gora

    Niko ne kaže da su čistunci. Vidim da se stavlja znak jednakosti izmedju DF-a i DPS-a, što nije istinito. Demokrate su glasale za Rezoluciju o Srebrenici sa DPS-om. URA je glasala sa Dps-om za smjenu Leposavića. Da su znali kakav će Zdravko da bude, vjerovatno bi još više vikali. Ne zaboravi da je Amfilohije podržao Mila kad se cijepao DPS. Sada nam je servirao novog ideološkog i nacionalnog konvertita.
  13. Jakovljevic

    Crna Gora

    A po čemu ga oni to sustižu u zlu? Ljudi nisu čak ni u vladi, iako su najjača politička opcija u novoj većini. Milačić je Srbin na baterije koji je mjesto u parlamentu dobio šlihtanjem mitropolitu Amfilohiju. Sada mu je Zdravko ženu postavio za generalnu sekretarku, pa se svim silama trudi da odbrani novu vladu.
  14. Jakovljevic

    Crna Gora

    A sve i da se jeste zalagao za ekspertsku vladu prije izbora, Zdravko to nije smio da nameće jer on nije lider DF-a nego nestranačka ličnost. Za sve poteze je morao da traži odobrenje partija koje čine koaliciju ZBCG.
  15. Jakovljevic

    Crna Gora

    Kimmi, prvi put čujem da se Zdravko zalagao za ekspertsku vladu prije izbora. Ako imaš video, postavi. To je bio predizborni program URE, a njen lider je to pogazio jer je sam ušao u vladu kao jedini političar. Sporazum je Zdravko potpisao bez znanja i saglasnosti DF-a. No, na stranu sve to. Činjenica je da je nova vlada potpuno nesposobna, osim u čuvanju tekovina bivšeg režima.
×
×
  • Create New...