Jump to content

duboko

Član foruma
  • Posts

    369
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

duboko's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Very Popular
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

472

Reputation

  1. Sta mislite o Covicu? Da li je bolje da ode sa mesta predsednika ili da ostane? Mozda bi nekad valjalo i to analizirati.
  2. Mitrovic trenutno najbolji % za 3 kod nas u EL.
  3. Klub bi morao da nadje nacina da se otarasi ovih 'navijaca' koji ubacuju svasta na teren. Tu vise nema nikakvog opravdanja. Ako ne mogu da im zabrane ulaz, mogu bar da ih identifikuju i javno osude. U suprotnom ispada da ih stite. Ako smo zainteresovani za EL, red je da se ponasamo u skladu sa nekim normama. Ako to ne mozemo, sta ce nam onda EL?
  4. .Nije za nas EL. Ima vec 10-tak godina kako igramo i uvek smo non-factor u sportskom smislu. Kad se na to dodaju ovi seljacki ispadi sa upaljacima i novcicima, izgleda da se nepotrebno brukamo.
  5. menjam Tobija i Davidovca za Raduljicu i Keselja.
  6. Glupo je nesto posebno analizirati ovu utakmicu, kad je jasno da nismo tamo isli da bi pobedili. Interesantnije je pitanje zasto je Partizan izgubio od Splita - da li to oni biraju da idu na nas u polufinalu?
  7. Pa nije valjda razlog potpisa to da bi mogao da igra?
  8. ja se plasim da mi zalicimo na neki Oostende.
  9. Gilespi, Smart zimska pojacanja. Zasto jednom ne uzmemo neku macku u dzaku, pa bar da rizikujemo malo.
  10. Mitar igra ovu i prethodnu sezonu preko svakog ocekivanja, i definitivno je odlican posao sto smo ga vratili. Naravno da ima svoje nedostatke, ali ima i mnogo kvaliteta i najcesce isporuci to sto se ocekuje. Mislim da nema potrebe da se on gleda u crevca pored zivog Gilespija, Tobija, Smarta. Dedu preskacem jer je imao i nekih vaznih i dobrih rola u proslosti, ali je ove sezone stvarno nestao.
  11. Da li je moguce da zapisnicki sto zaustavi vreme u toku zadnjeg napada Partizana...
  12. Nama je ovo nebitan poraz, sasvim bezbolan. Jos uvek su odlicne sanse za 16. mesto, tim pre sto imamo i bolju madjusobnu kos razliku i od Albe i od Asvela. Ako budemo 16-ti, idemo u osminu finala. Posle toga svasta moze da bude kad se igra na jednu pobedu. Cak i finale nije daleko.
  13. od sledece dve u ABA dovoljno je da dobijemo jednu, bilo koju.
  14. Covic zasluzan za potpis Sabana, a trener za potpis Jage
×
×
  • Create New...