Jump to content

VukVule1988

Član foruma
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by VukVule1988

  1. To pravilo prekrsaja zadnjeg igraca odbrane se odavno ne primenjuje. Znaci nema tu sad nekog povlacenja linije kao kod ofsajda da se gleda da li je igrac koji je napravio faul bio poslednji igrac odbrane. Gleda se samo da li je igrac sprecio pogodak ili očiglednu priliku za pogodak. Igrač Partizana nije imao očiglednu priliku za pogodak jer su  u trenutku faula pored njega i Hvanga bila jos 2 igraca Zvezde jedan sa njegove desne strane i jedan sa leve.

    • Like 1
    • Ha-ha 3
  2. 9 minutes ago, Markoss said:

     

    Niko ne prica o ljubavi prema klubu (bukvalno pre pocetka diskusije je bilo jasno da to nije tema), a postovanje se pokazuje i van terena. Po tvojoj logici, ako se bori na terenu, sasvim je ok da ode i razlupa svlacionicu sutra, snimi pornic i okaci na net, pretuce ekonoma i slicno.

    Pa dobro nije da je to strano fudbalerima. 😀😀

    Šalu na stranu. Čovek je sa svojim detetom gledao košarkašku utakmicu. 

  3. 14 minutes ago, Markoss said:

     

    Ne radi se o merenju patke, nego o postovanju kluba koji te hrani i ciji si kapiten.

    Odaje im postovanje svojim zalaganjem  na utakmicama i treningu. Jako mali broj sportista zavrsi u Vojvodini zbog ljubavi prema istom klubu. Da budemo realni. Svi sanjaju ili Zvezdu ili Partizan. Zadnjih par godina Vojvodina i njenih par navijaca pokusavaju da izjednace svoj klub sa dva Beogradska ali realno to se nikad nece desiti. Ovo je klasicno merenje patke.

  4. Vojvodina ne moze da se meri sa Zvezdom i Partizanom. To sto oni misle da mogu to je nesto drugo. To sto je kapiten Vojvodine gledao neki drugi klub u nekom drugom sportu je isto kao da je to bio kapiten  Javora, Cukarickog ili bilo kog Radnickog. Srbija je Zvezda ili Partizan ostali su nebitni. Mozda je to tužno ali je istininto.

  5. 2 minutes ago, Čočo said:

    Ni sa Baharom ni sa Milojem ne bi uradili ništa dok je Terzića i kompanije. 

    Slazem se,ali to je vec neka druga prica... 

    2 minutes ago, pentatonika said:

    To bi verovatno pristao svako, ali šta ti je garancija da bi to Bahar uspeo da uradi.

    Pa bilo je naznaka u igri, najvise u Evropi, da pokusava da igra moderniji fudbal. Mislim da mu je trebalo vremena samo. 

  6. 7 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

    Yogi jedini igrac tu. 

    Mihailovic, Magee su suteri i sve to stoji ali iluzimaju preglupe suteve i kada to ne pogadjaju onda su tezak k.... od igraca jer nista sa njima ne dobijas. 

     

    Atlete u reketu ali glupi ko k...., ovog Makoundua mozes da dignes na svaku fintu a decko umislio da je Dirk Nowitzki. Samo ga pustis da bude suter i kreator pa da vidis kako batica ko na traci gubi lopte. Kamenjas je kamenjar ali je jak i skocan tako da za to ima lijeka, odaljis se oa nek te dobije spolja.

     

    Bojis se jako neinteligentne ekipe koja kad se zaigra ozb odbrana krece svoju iso kosarku gdje se ne zna ko sta radi. Nama je ovo nebitan mec a njima najveci kec ove sezone u Moraci.

    Ali ce pre takva ekipa kad se zapali napraviti  brejk u gostima nego ove nase ,,tetkice" u ,,atmosferi linča" u PG. A vrvtno isto i protiv Partizana.

  7. 17 minutes ago, Chaos Is Me said:

     

    Campazzo je otkako se pojavio na većoj sceni plenio razumevanjem igre i oduvek je imao mozak pravog plejmejkera koji sve vidi na terenu. Takođe je dosta bolji atleta od Yaga, ima mnogo duže ruke i eksplozivniji je, čak je i zakucavao. Dakle, Facu je imao sve fundamente, ostalo mu je bilo da radi na šutu jer nije rođeni šuter. Kod Yaga obrnuto, odličan je šuter ali treba da nauči da postane bolji plejmejker što nije baš isto kao navežbati šut. Inače je on i sad sasvim ok igračić ali ne mislim da ima nešto mnogo prostora za napredak.

    Da navezba bolje flouter, vremenom i decision making kao pleju bi trebalo da mu naraste, da ojača noge da lakse brani kad neko poguse da ga zida.Eto te tri stavke barem malo da popravi i bice sasvim dovoljno da bude dobra 2-3 opcija za EL klubove.

  8. 1 hour ago, ErxaCZV said:

    ma da krs igrac,bolje da smo doveli higinsa povredjenog da odigra 3 meca pa 10 ne 

    lebron da nam dodje nasli bi mu manu

    zato kazem nama ne treba niko zato sto smo razmazeni 

    Nisam rekao da je krs, samo sam naveo neke stvari koje ce mozda biti problem. Imas par postova posle mog čovek bukvalno isto napisao. 

  9. Glavno oruzje mu je polaganje na obruc. Sad koliko ce to moci uspesno da izvodi u Evropi videcemo. Pogadja trojke ali cudan izbacaj, skoro iz mesta , tako da mora bas da ostane sam da bi mogao da pogodi. Nisam bas siguran da ce moci da se prilagodi na Evropsku kosarku.

  10. 3 minutes ago, fradler said:

    Za sad je Real bez premca, posle njih tri prazna mesta pa Partizan, a onda Monako i Olimpijakos koji trenutno stucaju, ali mogu ih zamisliti kako u maju igraju vrhunsku, sampionsku kosarku.

     

    Sve ovo ostalo mi je neozbiljno ili makar nedovoljno ozbiljno za velika dela.

    Ali ipak previse ozbiljno za nas..... 😭😭

×
×
  • Create New...