Jump to content

VukVule1988

Član foruma
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 Excellent

About VukVule1988

Recent Profile Visitors

367 profile views
 1. Mislim da bi ovo prvo bilo lakše izvesti. 😂😂
 2. Kad se vec spomenu menjanje pozicije Srnicu, mota mi se vec dugo jedna misao u glavi. Koliko bi bilo izvodljivo da se Njegos prekomanduje na štopera? Ionako je u vezi beskoristan, fizikalije su tu, samo kad bi se glava naštelovala mislim da bi to bilo izvodljivo.
 3. Samo brine sto je napisao na srpskom...😮😵
 4. Ben je nas najbitniji igrač. Kad je on raspoložen Zvezda pobeđuje.
 5. Priprema se Kuz vec par nedelja. Kači storije na Instagram sa treninga. Sad dal ce biti vajde od toga videcemo. Nadam se da hoce.
 6. Mislim da se Gill bio spominjao. Pierre je po meni slican igrac kao Clyburn. Tu mi nekako fali šut u ovom sastavu, pogotovo sa bekovskih pozicija.
 7. Ljudi dizete frku bez veze. Morate shvatiti da u Obradovicevom sistemu nema klasičnih pozicija 1 i 2. Te pozicije pokrivaju 4 igraca i samo je pitanje ko ce imati koliku ulogu i minutažu. Hol je tu predviđen kao cetvrti igrac u rotaciji. Znaci sam vijamo prvu violinu ekipe. Lojd ce startovati na 2, Volden ce biti osigurač izmedju te dve pozicije i vrvtno treci igrac u toj rotaciju izmedju 4 beka.
 8. Pitanje je da li moze licem da napada cetvorke na EL nivou. On ima smisla samo u smol bolu kao 4 pa da odatle kreira igrom 2 na 2 sa 5 ili da proigrava ostale dal na sutu ili protrcavanju ka kosu. Da bi se kao 3 spustao da igra ledjima moramo imati dobrog sutera na 4 pa da se izvlači da ovaj dobije prostora ili ce popiti dandaru.
 9. Ovaj O Brajan je zanimljiv igrac ali stvarno sam ubedjen da sve to moze i Davidovac da radi.
 10. Igrač u najboljim godinama - Plej, ali može i na dva da igra - Pre svega skorer - Dobro poznat nama - Ima dorbih nekoliko sezona iza sebe Dal se Dee Bost uklapa u gore navedene kriterijume?
 11. Taj ce u NBA, mozda cak i bude u top 10 pikova.
 12. Nisam skontao to ,,realan". Odgovorio sam u smislu da li bi nam valjao. A za Hamiltona ti treba plej koji zna da vrti pik. To sam mislio.😉
 13. Da, ako bi nasli pravog pleja sa kojim bi ga mogli upariti.
×
×
 • Create New...