Jump to content
Vox92.net Forum

VukVule1988

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

81 Excellent

Recent Profile Visitors

276 profile views
 1. Priprema se Kuz vec par nedelja. Kači storije na Instagram sa treninga. Sad dal ce biti vajde od toga videcemo. Nadam se da hoce.
 2. Mislim da se Gill bio spominjao. Pierre je po meni slican igrac kao Clyburn. Tu mi nekako fali šut u ovom sastavu, pogotovo sa bekovskih pozicija.
 3. Ljudi dizete frku bez veze. Morate shvatiti da u Obradovicevom sistemu nema klasičnih pozicija 1 i 2. Te pozicije pokrivaju 4 igraca i samo je pitanje ko ce imati koliku ulogu i minutažu. Hol je tu predviđen kao cetvrti igrac u rotaciji. Znaci sam vijamo prvu violinu ekipe. Lojd ce startovati na 2, Volden ce biti osigurač izmedju te dve pozicije i vrvtno treci igrac u toj rotaciju izmedju 4 beka.
 4. Pitanje je da li moze licem da napada cetvorke na EL nivou. On ima smisla samo u smol bolu kao 4 pa da odatle kreira igrom 2 na 2 sa 5 ili da proigrava ostale dal na sutu ili protrcavanju ka kosu. Da bi se kao 3 spustao da igra ledjima moramo imati dobrog sutera na 4 pa da se izvlači da ovaj dobije prostora ili ce popiti dandaru.
 5. Ovaj O Brajan je zanimljiv igrac ali stvarno sam ubedjen da sve to moze i Davidovac da radi.
 6. Igrač u najboljim godinama - Plej, ali može i na dva da igra - Pre svega skorer - Dobro poznat nama - Ima dorbih nekoliko sezona iza sebe Dal se Dee Bost uklapa u gore navedene kriterijume?
 7. Taj ce u NBA, mozda cak i bude u top 10 pikova.
 8. Nisam skontao to ,,realan". Odgovorio sam u smislu da li bi nam valjao. A za Hamiltona ti treba plej koji zna da vrti pik. To sam mislio.😉
 9. Da, ako bi nasli pravog pleja sa kojim bi ga mogli upariti.
 10. Znam 😂😂 Ali jbg tako ce i biti ako vrate Dangubića.
 11. Sto se tice tima za sledecu sezonu, koliko sam skontao po pisanjima na RSB i izjavama Covića izgledaće ovako nekako: Plej stranac, Uskoković Nedović, Đenka,Blažić(Panter) Dangubić, DeDa,Lazić,Šegi, Radanov Simon, MJK Simanić Centar stranac, Kuzmić, Đorđević. Sad mislim da je to nesto ka čemu ce teziti al koliko je izvodljivo videcemo.
 12. Bas sam neki dan gledao neke nase stare meceve pa mi on pao na pamet. Da li bi se on snasao kao 5 kod nas. Recimo nesto tipa sto je nesretni Milko trebao da igra? Kako igra u Spaniji? Ima li sanse da ga vratimo?
 13. VukVule1988

  ABA liga

  Mislim da je Blazic otpao zbog Djenke. A ne znam dal bi iko u onom trenutku odabrao Jaku pre Djenke. A bili bi nam previse obojica.
×
×
 • Create New...