Jump to content

Haklberi

Član foruma
 • Posts

  873
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

651 profile views

Haklberi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular
 • Dedicated
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

611

Reputation

 1. Piši kad stigneš u Ukrajinu.
 2. Pa doktori su već bili ponižavani tokom korone, tako da verujem da bi radio i sa vojnim licima da se ne daj Bože desi neko sranje.
 3. Skomina je svirao gluplji penal kada je Totenhem igrao sa Liverpulom, ako gledamo samu situaciju treba svaki kontakt rukom okarakterisati kao penal i kraj priče. Ovako će uvek biti polemike.
 4. Jer su na vlasti. Likovi poput Vučića ne mogu da imaju uz sebe najbolje generale, i studente vojne škole, jer su to ljudi sa karakterima.
 5. Doživotna enigma osta koje je to potpitanje 😄
 6. Totenhem je komotno mogao da da prvi u 53 minutu a drugi gol u 48 minutu 😄
 7. MI smo četvrti po glasovima publike, a čudimo se što je Ukrajina prva sa toliko naroda širom evrope... Pa pogledajte ko je dobio najviše glasova, iskreno jedino me iznenadilo što Poljska nije dobila više glasova jer i oni imaju veliku bazu.
 8. Danas mi neki dečko, prilično mlad i neshvatljivo glup očigledno, "pobi" teoriju postojanja korona virusa rečenicom "kako je ja nisam dobio ako postoji". I to sve u prisustvu devojke kojoj je sestra preminula i to vakcinisana devojka. Dobro je moj otac govorio kada neko ne zna šta da kaže neka sipa malo vode u usta i neka drži tako. Ovo sve mi sada smrdi na haos ovih antivaksera i njihove bezobrazne nadmenosti jer sada nema virusa a mi smo budale koje su vakcinisane. Tačno mi žao bude što sam stava da ko neće da se vakciniše ne mora, treba prvo vakcinisati te koji ne žele.
 9. Ne primaju tamo ove oslobođene od fizičkog 😄
 10. Postavila si stvari banalno, i odmah pomenula Vučića koji nema veze sa vojnom školom i poredila ga sa nekim poput Ponoša recimo. Treba najbolji iz vojne škole a ne najgori, i ogroman plus bi mu bio to što ima završenu vojnu školu. Eno i oni se sve udaraju nogama u dupe od sreće jer im je Merkelova kancelarka.
 11. Gde je ko rekao da baš mora da bude? To je moj stav, i nije da bi jedini uslov bio da neko sa vojnom školom bude predsednik.
 12. Putin je u panici jer je video da nije sila za kakvu se smatrao, on sve i da hoće da prekine rat ne sme jer mu bolesni um i ponos ne dozvoljavaju očigledan poraz.
×
×
 • Create New...