Jump to content

Inbox

Član foruma
  • Posts

    532
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Inbox's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Posting Machine
  • Very Popular
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

518

Reputation

  1. Cirkus. Sto nisi podelio informacije sada g. Vujcin? Sta ce biti drugacije za par dana? Da usaglasite price???
  2. 6,000 bi bila sasvim solidna plata, ali je nema kao prosecne Median Earnings by Age in the United States Source: U.S. Bureau of Labor Statistics Age Weekly Earnings Annual Wage Average Hourly Wage 16 to 19 years old $611 $31,772 15.28 20 to 24 years old $737 $38,324 18.43 25 to 34 years old $1,018 $52,936 25.45 35 to 44 years old $1,223 $63,596 30.58 45 to 54 years old $1,239 $64,428 30.98 55 to 64 years old $1,218 $63,336 30.45 65 years and older $1,042 $54,184 26.05
  3. Nista strasno, samo sto nigde nije igrao skoro godinu dana i gle cuda dobio ugovor (400k, ako se dobro secam) za EL tim. Koliko moras da budes nesvestan sebe i svojih kvaliteta??? Naravno da nije sam sebi dao ugovor, ali ga je prihvatio, sto je takodje interesantno. Jos prica o starim zaslugama, dobrom treniranju u odnosu na godine zivota. Nije dobio zasluzeni rispekt... Uvek igrao u vrhunskim klubovima i na vrhunskom nivou (obratiti paznju na imena 3 kluba pre CZ). FMP, Borac Čačak, Efes Pilsen, Alba Berlin, Partizan Belgrade, Azovmash, Milwaukee Bucks, Shandong Lions, Minnesota Timberwolves, Panathinaikos, Olimpia Milano, Jiangsu Dragons, Zhejiang Lions, Goyang Orions, Crvena zvezda, present Maroussi Naravno, sve najbolje Raduljici, bez imalo zadrske, ali ovo gore sto sam napisao stoji. Posto kaze da je u odlicnom fizickom stanju, zelim mu da igra do 40-te.
  4. On nije stajao sa obe noge vec je usao u pravac kretanja Petruseva. Videlo se na semaforu. Pustili su usporeno. Sudije su bile kriminal i psovani su i na srpskom i na engleskom Ipak, nismo zbog njih izgubili, barem ja tako mislim. Nekako su Nemci bili sigurniji, imali vise raspolozenih igraca. Takav su utisak odavali.
  5. Dobro je da se deckonja ne plasi kontakta, a i da udje u reket. Samo nam je malo guzva na 1, ali videcemo... Ono sto je meni bilo ocigledno od starta je da ce Simonovic da igra i to dosta jer ga ne bi dovodili na godinu dana iz NBA da greje klupu, ili tribine. Mislim, to jedino ima logike. Slazem se da nam treba 2 i 4 jos.
  6. Cuo sam Bogdanovu izjavu nakon meca da je glupo igrao i da je trebalo ici na ulaz, a ne sutirati. U svakom slucaju, odbrana je bila busna. Veliki propust ipak izvuci Bogdana na kraju utakmice.
  7. Na stranu rukovodstvo KSS i njihov profesionalizam, ali ima nesto i do toga da se cekalo do poslednjeg trenutka da pojedinci barem odgovore na telefonske pozive kako bi selektor i KSS znali konacno ko je na raspolaganju. Da ne idem u detalje.
  8. Od svega, samo lumpia i pancit. Imaju i lechon (malo prase), kao i Spanci. Meni nista posebno. Guraju secer svuda, pa i u hleb naravno. Ukratko, kuhinja nikakva. Cak i te internacionalne nisu kao sto mogu da budu. I da. Ne jesti na ulici, osim ako vam neko od poverenja (sa lokalnim iskustvom) preporuci.
  9. Filipini su smesna ekipa. Loze se na basket max, ali sta vredi. Mislim da su sanse nepostojece za pobedu Filipina.
  10. Na kzs, Pesic rekao da je iskrenuo zglob, da nije bilo potrebe da ulazi i da bi trebalo da igra sledecu.
  11. Ja pretpostavljam da on ako vec ide iz NBA nece u Spaniju, ili EU kao turista, vec da igra neko ozbiljno takmicenje. Ako ACB ligasi (ne racunam ove u EL, mada oni i nisu u nekoj potrazi za dvojkom, ako se ne varam) budu privlacniji od EL KKCZ, onda neka...
  12. Kalina je nas, ali ne vidim kako bi odlicno legao. Dosao bi na poziciju 3/4, a ne 4. Mi na 3 imamo startera i jos par raspolozivih vodonosa. Nama treba 4. Nije nam bio ni dobar fit na sastav od pre 2 sezone, ali smo ga uzeli i bili uspesni (u tadasnjim okvirima), kao sto bi ga uzeli i sada da mozemo.
×
×
  • Create New...