Jump to content

božija noga

Član foruma
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Smatram da me ova pesma i njena lirika dobro opisuju. Siguran sam da ću se u skorije vreme pokrenuti. Hvala svima na savetima:
 2. Svaka čast momcima i Radonji! Ovo će biti izuzetna injekcija samopouzdanja pred završne borbe u ABA ligi. Iznenađen sam uspehom obzirom na sve okolnosti. Sve čestitke!
 3. Voleo bih da citiram jedan stih ako dozvolite: Sipaj nek boli još jačeee. Uf kako mi je drago, ponosan sam na Radonju i momke! Pogotovu u ovakvom sastavu ući u finale.
 4. A za komšije jedna pesma: Sipaj neko boli još jačeeeee! Bravo momci bre, preponosan sam!
 5. @John Terry Meni fali i jedno i drugo. I kontakt sa ljudima i devojka ali ne toliko u smislu seksualnog iskustva. Više mi fale druge emocije kao: zajednički izlasci i trenuci, šetnja, piće, iznenađenja, gledanje filmova ili serija. Ništa od toga nisam osetio a želim, seks će sam doći. Zato me i boli što sam lenj da učinim nešto. Za sada imam mali krug od to dvoje ljudi i još po neko. Onda kao što si rekao da ga proširim.
 6. @John Terry delimično u tom grmu leži zec jer sam veoma nestrpljiv, pogotovu za ovo. Ne mogu da čekam i mrzim čekanje. Pogotovu jer koja će devojka uopšte hteti da bude sa momkom od 30 godina ko nije ni imao vezu uopšte. Ne mora to nužno da bude prepreka ali meni deluje tako. Tu bi onda došlo do izražaja moje iskustvo, kako ko shvata. Hvala ti na pomoći, potrudiću se da raširim svoje društvo. Problem je što se samosažaljevam i tražim pomoć od drugih a u stvari mogu da uradim ono čega se plašim da ne mogu. Admini neka me upozore ako floodujem temu.
 7. @John Terry imam jednog druga i drugaricu sa kojima češće izlazim. nisam introvertan mada sve uvek zavisi jer sam promenljivog raspoloženja. Vidiš, i ja ceo dan ista rutina. Buđenje, doručak, pisanje doktorata i onda šetnja u trijadi: komp,mob,tv. Sada mahom čitam knjige vezane za temu doktorata. Vidiš ja sam napunio tek 29 a devojku uopšte nisam imao i fali mi da osetim kako to izgleda. I ja sam za neke stvari nespreman baš poput kuvanja a ja niti vozim auto uopšte. Kao što reče forumaš Control Freak, mislim da preterano brinem jer mi treba afirmacija od drugih kako sam ja dovoljno vredan za
 8. Ne verujem da bi mi i to pomoglo. Šta god bi mi psiholog rekao, ne bi me osnažilo. Ili kao da hoću da mi drugi pogura stvari, razmazio sam se kao dete jer su me mama i tata šašuljili zato što imam šum na srcu. Možda je to. Ne bi uspeo da mi probije taj strah i mentalnu blokadu, bilo šta da mi predloži.
 9. Svoj nadimak odabrao sam po čuvenom trenutku u istoriji FK Crvena Zvezda. Zahvaljujući odbitku lopte od noge Klausa Augentalera, Zvezda je protiv Bajerna dala gol za 2-2 prošla u finale KEŠ i nebo se otvorilo a stadion eksplodirao. Zato sam taj momenat nazvao božija noga a za ruku svi znamo.
 10. @Devojka Luke Razića Potpuno ste u pravu. Treba mi pre svega emotivna veza pa zato mahom biram druženje sa drugaricama. Nisam imao devojku uopšte a imam 29. Ne mogu ukloniti mentalnu blokadu pa to ti je. Možda što manje vrednujem samog sebe i strah me pokušati. Odavno sam upisao doktorske studije pre tri godine a tek nedavno sam prijavio temu. Nisam se kretao tamo gde se kreću moji drugovi i drugarice, nije mi se išlo na žurke itd. Sada mislim da će moje godine biti kod devojaka odbijajući činilac ali se nadam.
 11. Ukoliko ima podesnija tema, neka mi admini premeste tamo post. Sanijev intervju za Sputnjik: https://rs.sputniknews.com/sport-kosarka/202102051124519644-zvezda--povreda-partizan--povreda-veliki-talenat-srpske-kosarke-za-sputnjik-o-novom-pocetku-aleksandar-sani-aranitovic/
 12. Osećam se tužno jer nisam radio dovoljno da imam drugove i drugarice sa kojima ću se često viđati. Kriv sam sam a doleće olujnom brzinom trideseta. Upisao doktorat a ipak sam prazan. Kontakti su mi sporadični da mi i najmanje pomeranje viđenja predstavlja nervozu. Biću iskren pa kud puklo da puklo. Nemam devojku za sve ove godine ali tako hteo. Imam pejsmejker ali ipak ponekad popijem da se smirim. Forumaši izvinite na smetnji, pozdrav!
 13. Propolis, onda se potajno nadamo da će Niš ekspres za Beograd :)
×
×
 • Create New...