Jump to content

Ta'veren

Član foruma
  • Posts

    1,545
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ta'veren

  1. Ta'veren

    Bundesliga

    Mislim da bi im sada igralo i tri remija za 5 predstavnika, ne jedna pobeda i dva remija kao sto se pricalo, a Aston Vila da ostvari sve tri pobede u LK.
  2. Ta'veren

    NBA 2023-24

    Boston i kompletni Klipersi su druga dimenzija, od njih beleze poraze od 1.januara. Mada kapiram i da igraju bez Porza, da bi opet izbacili Sanse u PO seriji. xd Al sta se pecas na to, Tvisto. Nikada takve ekipe nisu dolazile do kraja zbog svoje nekonstantnosti i sto ne znas na cemu si sa njima jer igraju od sjaja do ocaja (a i najcesce sa upitnom odbranom). Takvima je uglavnom plafon druga runda. Previse te vode emocije i bavis se jednom ekipom vise nego sto treba, moras da iskuliras.
  3. Nije Leverkuzen kapacitet da na duze staze bude ispred Dortmunda, a mozda ni Lajpciga, a tek ne mogu da se nose sa Bajernom. Tesko je sa ogranicenim resursima boriti se protiv fudbalske imperije, a konkurencija vreba iza ledja i ceka kiks kako bi se popela na lestvici. Nevezano za Bundes, mi samo u Spaniji mozemo malo cesce gledati smene na prvom mestu. Za sve preostale lige petice, videli smo kada jedan tim zasedne na tron da ima sve na svojoj strani i da ga je tesko skinuti sa trona. A PSZ i Bajern ce ostati alfe u svojim ligama, dok mozda u nekom trenutku vidimo smenu na vrhu Serie A, pa onda taj novi jaci tim veze nekoliko titula. Engleska slicna prica, tacnije siguran sam da gube titulu cim Gvardiola ode, samo je pitanje da li ce da izgube neku titulu za vreme njegovog mandata. Mozda i dodje do zasicenja u naredne dve godine, pa jos vise odigraju preko one stvari. I kada se desi njihov pad, ne verujem da cemo opet gledati izjednacenu ligu, nego da ce neka druga ekipa preuzeti njihovu ulogu i redjati titule na traci. Mozda se desi neki prelazni period kao sada kod Italijana kada ne postoji izrazito jake ekipe i sampioni se smenjuju.
  4. Ma gde, pisi propalo. Vecina sportskih takmicenja je manje zanimljivo nego pre desetak godina. Imas par takmicenja gde postoji manje neujednacenost, u svim drugim postoji sablon gde jedan taslaci sve. Nema spasa za sport, kakav bi zelei da gledamo, sa vecim ulaskom kapitala, razlike u kvalitetu/klasama su jos vise primetnije.
  5. Fenomenalna atmosfera, izneverovao sam u par navrata da njihova muzika moze toliko da animira madjarsku publiku. U jednom trenutku su skoro svi igrali. Za druge koncerte u HU, teze mi je zamislim ovakve stvari, u drugim zapadnim zemljama bez ikakvih problema.
  6. Jedini los potez koji je povukao PSZ u poslednje vreme je sto je doveo i Kolo Muanija. Ako nije skroz isturen, propasce ko zeton posto nije bas velika opasnost kada igra po strani, a Ramos se pokazao na poziciji spica kao bolje resenje. Dobro su se podmladili na vise pozicija, mislim da ce manje da zavise od jedne zvezde i da ce imati manje nezdravu osnovu od dosadasnje, ali da ce im trebati sto pre vise profilisanih lidera. Bice oni nejaki naredne sezone jer prva sezona bez Kilijana, ali onda ocekujem blagi uspon u nadolazecim sezonama. Zivo me interesuje gde vide Cavi Simonsa. I njega i Lija setaju treneri na svim ofanzivnim pozicijama.
  7. Nisam pogledao ni trecu sezonu TD, tako da nisam razmisljao o cetvrtoj.😄 Mislim da cu u buducnosti dati ponovo sansu drugoj sezoni, mozda vidim neke stvari koje nisam prvi put jer sam uskocio u hate train.
  8. 01.04. @Wiener Stadthalle ✅
  9. Ne idem ja na koncert, danas sam bio posrednik.😄 Koliko spominjes 100 evra, vidim da i dalje potajno zelis FeuerZone (fan pit). Doci cu na Slaninijadu da doniram pare za koncert.😜
  10. Sad sam video, standardna cena. Oko 72 evra stajanje. Samo ce izgleda najbolja mesta da kostaju duplo skuplje u odnosu na fan pit. Nisam proveravao, samo je neko u grupi za PJ spomenuo kao argument da su i te karte poskupele. Mozda u onim zemljama koje imaju najvecu plateznu moc u Evropi. Za svega par bendova bih se cimao dalje od komsiluka, ostaje mi samo jos Faith No More i za njih sumnjam da ce negde biti blizu i kada ce se desiti turneja nakon naredne, pa cu verovatno dati koliko treba. Za druge vec mogu da igram igru cekanja, ako ih propustim jbga. Nece mi biti krivo ukoliko ih ne vidim uzivo.
  11. Jedna stajanje je 157 evra. Bec ima dva datuma, 23 i 26.6. Uzeo sam dve za drugi datum. Za divno cudo, nisam dugo cekao. Nekih 18 minuta, jos sam otvorio stranicu gde mi je pokazalo vreme u sekundi kako bih usao oko 10 sati na link. Nesto sam danas ranije citao da je Depeche Mode isto imao lude cene, doduse ne znam koliko su iznosile u Budimpesti recimo. Tool u Bidmpesti sam platio 85 evra(PL5), a nisam ni blizu bine. Jos su cene skroz napred bile duplo skuplje, a i vise. I to nisu bili veliki sektori. Nasao sam sliku. Pobedu od muzicara koje pratim odneo je Pearl Jam, na nekih 6-7 evropskih lokacija ove godine, cena za stajanje je 175 evra. I to je cena u pretprodaji, da li ce ticketmaster da digne te cene kroz 10 dana ne znam. Hohstapleri😅
  12. Uzeo dve karte za koncert AC/DC u Becu, jebase mi kevu sa propratnim troskovima. Nisam uzimao za sebe, ali nije mi dobro zbog novca koji mi je skinut sa racuna+dodatni troskovi. 157 evra stajanje, 50 evra transportni troskovi i samo sam imao opciju da mi uruce fizicki karte. Ocekujem jos PDV, a mozda i uracunaju carinu posto salju preko DHLa. Ne mislim da cu biti te srece i da mi te dazbine nece biti uracunate. Nisam se na vreme setio hrvatskog i slovenskog Eventima. prvo bi karte kostale par evra manje, a transportni troskovi na hrvatskom Eventimu su samo 7 evra. Ako neko hoce da ide na koncert u Becu/Bratislavi ili negde blizu, neka prvo pogledaju samo da li ce se te karte prodavati kod Hrvata ili Slovenaca. Da neko nauci na mojim greskama. Nadam se da ce se drugovi dobro provesti. P.S. Da je turneja objavljena u decembru, insistirao bih da idemo u Bratislavu, kartu za stajanje bih platio 20 evra manje i vrvt bih se odrekao nekog festivala i koncerta. I opet bi me bolela glava od svih troskova.😅
  13. Ta'veren

    Bundesliga

    Sezona 06/07 i 08/09, od Volfzburga primili pet golova u gostima. Bili su krs u obe sezone pod van Galom, nego su to prikrili u prvoj sezoni slabom konkurencijom i rezultati su im vise isli na vodenicu. Kako je dosao Jup, oni su drugi nivo.
  14. Pocela sinoc turneja u Berlinu, nahajpovan sam. Voleo bih da narednog leta budu negde u komsiluku, posto mi se ne ceka sledeca turneja 2025 kada ocekujem da ce Budimpesta biti ponovo ukljucena.
×
×
  • Create New...