Jump to content

kachamak

Član foruma
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kachamak

  1. Novica već bio u Realu, narod mu skandirao ispred skupštine "Novica ubica", a on uze mikrofon te poče da peva "Bjelica ubica", za tada mladog kolegu koji se tek dokazivao u Zvezdi. Nakon toga nikad nisam mogao da hejtijem Novicu iako je iz protivničkog tabora.
  2. Nažalost u pravu ste, ali od one lopte metar u golu protiv Krasnodara prestao sam da se žalim na sreću.
  3. Kakva pitanja novinara, svaka čast Radonjiću na strpljenju
  4. Bogami izgleda je Piksi rešio da se jurimo sa Portugalcima u gol razlici, valjda računa da je drugo mesto sigurno. Ovakva ofanziva i presing u gostima protiv Iraca, koji su tvrda ekipa i koji imaju samo 1 poen do sada, oni ako ovde nešto ne naprave leteće glave. Ne znam kako će da se završi ali svaka čast za ovakav pristup.
  5. Arteta je bio bolji kad je postao trener Arsenala nego sad, imao je neke idejice ali je vremenom pročitan i počeo je da se gubi sa izmenama i formiranjem pojedinih igrača. Trenutno baš ne vidim način da sa njim na klupi može da se napravi neki dobar niz i izvuče nešto iz ove sezone.
  6. Ne igramo dobro to je činjenica, ali oni su na ovom meču raspad i vodimo bukvalno samo zato što ni poklonjena bacanja nisu u stanju da ubace. Sudjenje je stvarno užasno i to uvek na našu štetu
  7. Dali jednu trojku I to je bilo gaženje linije i opet gube 3 razlike, kolko god da loše igramo oni su duplo gori a suđenje je sramotno
  8. Ovo još nisam video, dva faula u jednom prodoru. Tako možeš i 5 da mu sviraš, šta ako pre toga ima 3 faula, da ode na 8?
  9. Чукарички баш симпатична млада екипа
  10. Вероватно нисмо имали довољно пара, или није било задовољавајућих опција на тржишту за куповину (или нису хтели да дођу у Арсенал у овом тренутку). Овако пошто евидентно фали играч на тој позицији, можемо да покријемо са њим ову сезону па на лето можда буде више пара за куповину. А можда се баш уклопи (колико видим жељан је фудбала, добио број 11), а Реал како игра вероватно ће да доведе на лето неке нове играче, па буде случај као са Себаљосом (који је инсистирао да остане код нас, мада је он чини ми се опет на позајмици а ни не пружа партије из прошле сезоне). Све у свему ја мислим да није лош потез.
  11. Давидовцу је самопоуздање на нули
  12. Интересантна ситуација, не сећам се да сам видео нешто слично раније. Оба гледишта имају своје аргументе: - офсајд: Родри је био иза и да је Мингс пустио лопту уместо да је прима судија би прекинуо - није офсајд: Родри није утицао на игру (чак га можда Мингс није ни видео), али кад већ играч прима лопту питање је ово што каже Дел Пиеро после колико се рачуна као нови посед Ово је по мени скроз регуларна тактика, два нападача стоје на 15 а одбрамбени на 16 метара и још један нападач утрчава са 20. Ако одбрамбени прима лопту ова двојица могу да га нападну, а ако је пуста онда то може трећи да буде лопта за трећег. Само мислим да ово тешко може да се искористи јер одбрамбени увек може да избије (а играчи ти блеје у офсајду без везе), у осталом играчи у офсајду не могу баш скроз да се занемаре јер увек може да им се дода лопта из аута, па нешто не видим да екипе иду на то.
  13. Јесте ово је и у фудбалу жути и често буде незгодно по фудбалера који падне са те висине на траву са ногама у ваздуху, а камо ли кошаркаш са својих 2 метра на паркет. Надам се да ће бити ок.
  14. Овај тим има проблема и са најједноставнијим пасом у завршној трећини, а камо ли да се да неки пас који ће да поремети постављену противничку одбрану, то већ одавно не очекујем. Бељерин потпуно неупотребљив у нападу, не знам какав је Соареш али тешко је замислити да је гори од Хектора у овом тренутку.
  15. Interesantan pogled na svet i sa dosta stvari se slažem, lepo je sagledano iz "ne samo fudbalskog" ugla. Samo tekst nekako deluje kao da je prevođen sa engleskog pa su neke reči ostavljene takve kakve su. Ponekad i sam tako pišem kad pišem nešto za sebe, ali ovako mi nije lepo za čitanje. Što se tiče igrača, očigledno da fali nekoliko kvalitetnih. 12-13 je previše jer ne mora cela ekipa sa sve izmenama da budu top igrači, kad se napravi dobar sistem gde se zna ko šta radi i kad se podigne samopouzdanje tima i oni igrači koji sada deluju kao prosek mogu da podignu svoj nivo igre. Recimo trenutni šampion Liverpul koji je prošle sezone nizao samo pobede, pitanje je na šta bi ličio bez samo 2-3 glavna igrača i Klopa da to složi. E sad znamo koliko koštaju igrači u današnje vreme, a nisam siguran koliko su vlasnici kluba spremi da ulažu. Arteta je po svaku cenu hteo Partija i Aouara, za kog je Lion odredio cenu ali nije doveden. Na kraju je Arteta morao da se zadovolji samo Partijem jer je procenio da na toj poziciji baš škripi (a eto on se i povredio). Takođe što se tiče štopera, gde je apsolutno morao da se dovede igrač - najviše što je moglo da se priušti je Gabrijel koji je bio velika nepoznanica kako će se snaći u PL, i što kaže BattleBender pitanje je da li je on i sada baš toliko kvalitetan ili su ostali mnogo slabiji.
  16. Не преудицирам ништа, само ме Константин својим коментаром навео на ово мало истраживање. Наши млади играчи имају добре услове за напредак (боље него њихови врђњаци претходних 10ак година), на њима је да се труде и искористе своју шансу.
  17. Дејан Станковић је био млађи него сад Николић кад је дао гол на Максимиру, а то му је био већ 6. за репрензетацију. Такође у том моменту је већ био стандардан у шампионском тиму Лациа, у конкуренцији Недведа, Верона, Симеонеа, Консеисаа, Алмеиде...
  18. Ono kad zajedno sa tvojom ide reklama "Điha điha deda Mraze ne skreći sa moje staze" a ti uspevaš da tvoja bude gora
×
×
  • Create New...