Jump to content

boki111

Član foruma
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

boki111's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

91

Reputation

  1. Svaka cast za Lazetica, opisao derbi jos pre nedelju dana: Bog silu ne voli. Rezultat odlican za nas, sada da se nadamo da cemo sacuvati domaci teren za sledeci derbi. U sustini, za titulu treba dobiti sve do kraja i ja iskreno mislim da nije moguce ali svakako maksimalna podrska za Igora i momke, kao sto je bila i juce.
  2. To 10-to mesto stvarno nije daleko. Vama je problem sto ste trenutno u teskom rasporedu a vec pod pritiskom zbog skora. Npr, ova sa Makabijem vam bas gori da dobijete a u losem ste momentu (mnogo su vam manje sanse u grckoj, mislim da su vam tamo minimalne sanse).
  3. U odbrani mora maksimalno, jer ako ne udjes tako tamo, crno nam se pise. U napadu bih smanjio potrosnju tako sto bih maksimalno koristio sut nasih visokih igraca (Alen, Frenk, Bruno) svake sekunde Tavaresovog igranja. To su sutevi koje realno mozemo da dobijemo skoro kad god pozelimo, a imamo tu municije ako krene da moze i da preliva. (te suteve mozemo realno da dobijemo i da krecemo u realizaciju na 7 sekundi do kraja napada, tako da mozemo koliko toliko i da kontrolisemo ritam). Meni iz pozicije navijaca ovo dodje relaksirajuca utakmica, ali ne sumnjam da ce igraci dati maksimum svakako.
  4. Zeljko je popizdeo na Bruna u poslednjem napadu poluvremena, kada su udvojili Pantera pa mu je Panter dodao loptu misleci da dodje opet po nju a Bruno opalio trojku 😆
  5. A kako mislis da ih nateras da u tom slucaju Tavares bude na Bolomboju a ne na Mitrovicu?
  6. Nisam siguran ali mislim da bombarder misli na situacije iz pika (gde PJ zna da udje telom na put odbrambenom igracu, tj „da ga stavi na ledja“ posle cega mu se otvara prodor).
  7. Definitivno imamo vise municije od njih, „samo“ treba odigrati dobru skoncentrisanu utakmicu i u tom slucaju cemo dobiti iako je nezgodan teren.
  8. Igrali smo svoju igru koja i podrazumeva nesto veci broj gresaka, ali smo i pored toga iskontrolisali utakmicu. Ni Milano ni mi nismo u dobrom momentu za utakmicu u cetvrtak. Nadam se da cemo izgurati to na domaci teren.
  9. Danas su dve stvari preduslov za pobedu: 1. Smanjiti broj izgubljenih lopti. 2. Spreciti njihove lake poene iz tranzicije. Povezano je jedno sa drugim naravno.
  10. Posle ova dva derbija samo da iskazem zadovoljstvo sa oslobadjanjem PJ-a o kome smo pisali. Za Kaminskog sam znao da ce ici na bolje sveukupno ali je pitanje koliko cemo moci da sakrijemo mane. Svakako se radujem Brunu, trebalo bi i on da pomogne u tome.
  11. Nije to tako jednostvano. I Zeljko je juce izjavio da PJ razume igru, ali mu fali agresivnosti. Ne mozes nekome tek tako dati kljuceve, ako ih taj neko ne uzima. Naveo je i primer da je zvao napad za njega gde je PJ lose odigrao ali je trazio sam ponovo (sto je pozitivno) i onda je resio mnogo bolje (sve je njemu ovo novo i normalno je da mu treba vremena, a ako ce neko izvuci iz njega sta treba, onda je to Zeljko).
  12. Trifunovic na solidnih 58% suta za 3 poena u dosadasnjem delu Evrolige.
  13. Na Papapetrua je mislio, rekli su njegovi jos taj dan kada je objavljeno za njega da je zavrsen.
  14. boki111

    Tata

    Imamo u repertoaru. Hocete ubacivati i vi u vas ili ipak ne?
  15. @uvrnuto U pravu si za Smajlija, nesto mi u glavi bilo da je za nijansu stariji od njih. Trifu ne bih ubrajao sa ostalima pomenutima jer nema toliki plafon (a i Smajli ukoliko ne resi glavu sto brze). Ali i on je dobio priliku, a ove sezone ce verovatno biti u ekipi, ali ne verujem da ce se skidati nesto u EL.
×
×
  • Create New...