Jump to content

Darko

Član foruma
  • Posts

    3,816
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Darko

  1. Darko

    NBA 2023-24

    Heat igra timsku košarku, ne plaše se kontakta i odbrana im je na nivou. Igra im je mnogo smislenija nego Bostonova. Mislim da je ova serija i bez Butlera mnogo bliža nego što je koncenzus, mada vidim prolaz Bostona.
  2. Darko

    NBA 2023-24

    Baš je lepo preuzimao igrače, dobro se kretao i kontestovao šuteve. Postao je 3&D igrač, samo mislim da ima potencijal za nešto više od toga.
  3. Darko

    NBA 2023-24

    Jedan od najjačih postova ikada. Da se koristi kao pokazatelj Chat GTP-u kako da se kratko i efektivno sumiraju forumi.
  4. Darko

    NBA 2023-24

    Da li si ikad bila sobarica i dali imaš neke pretke iz Francuske? Ostavio ti @gggggggg na prethodnoj strani zašto je Nikola MVP. Al dobro, razumem tvoj hejt prema Nikoli, em ti razbio Lejkerse em ti srušio sneška o ljubimcu.
  5. Darko

    NBA 2023-24

    Htedoh da kažem da se dobar deo glasača sigurno osećao malo glupo posle plejofa i da imaju potrebu da se iskupe - i oni su obični ljudi. Zbog svoje reputacije ako zbog ničeg drugog.
  6. Darko

    NBA 2023-24

    U pravu si, u Americi žive samo kiborzi i bezosećajni kapitalisti.
  7. Darko

    NBA 2023-24

    @DameTime @freethrow @Урош19 regression to the mean ne mora nužno da znači da će deca biti manje talentovana od roditelja, samo da je veća verovatnoća da to bude slučaj kada je roditelj ekstrem. Puka statistika. Na primer, moguće je da će Stefan biti Novak 2.0, ali je mnogo veća verovatnoća da to neće biti slučaj.
  8. Darko

    NBA 2023-24

    Rekoh pre @Miki28 Teoljub da ne bi bila nepravda da Luka uzme, ali ga ipak Jokić šije u advanced stats, pogotovo +/-. Kada se na to doda osećaj krivice od prošle sezone, ne vidim kako Nikola neće biti MVP. A i zasluženo je, nema šta.
  9. Dobar početak, samo nastavi u istom ritmu.
  10. I da, hvala na odgovoru @fancy.
  11. Ne verujem da bi Kronos guslao o tome na ne-političkim temama ali razumem da to znači malo više posla za moderaciju. Mislim da bi vredelo pokušati kao neku vrstu pilot programa, verujem da bi pomoglo kvalitetu foruma podosta.
  12. Darko

    NBA 2023-24

    Čini mi se da Atlanta ima veliku zaslugu za to, odbrana im je baš izgledala loša. Bar od onoga što sam video u trećoj, nisam gledao celu utakmicu.
  13. Darko

    NBA 2023-24

    Kakva odbrana Atlante, pa ovo bi i ja probijao.
  14. Pitao sam moderaciju pre neko vreme na Politici (predlozi itd tema) da li je moguće banovati po temama ali nisam dobio odgovor. @fancy/ @40Wins šta mislite o predlogu gore?
  15. Darko

    NBA 2023-24

    Ala ste se upecali, svaka čast Jeste, Batum je najzaslužniji bez dileme. Samo kažem da je Embiid dao par bitnih koševa kada se lomilo.
  16. Darko

    NBA 2023-24

    Prozvaste Joel-a i lik reši utakmicu
  17. https://www.bbc.com/news/world-68819853 Po BBC-u, 50,000 ruskih vojnika je izgubilo život u ratu do sada. Ne uključuje brojke DNR paravojnih jedinica.
  18. Nema bolje pripreme igrajući sa najboljim igračima svoje zemlje na najvećoj internacionalnoj košarkaškoj predstavi, pogotovo ako će Top imati smislenu ulogu. Videti pod Pokuševski.
  19. To je to, pogotovo ako nastavi ovako da dominira, nema tu nikakve diskusije. A za one glasine da će u Zvezdu imam odgovor:
  20. Istina, dovodi ga Deda Mraz početkom Januara. Onaj pravoslavni naravno.
×
×
  • Create New...