Jump to content

Aiwas

Član foruma
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aiwas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputation

  1. Bogami Kasalica 5 pobeda u derbijima. U današnjoj ekipi Borjan i Rodić 2. Ne znam da li se tu računa i Gobeljić.
  2. Ovo je vrhunac idiotizma. Ajd da kažemo da je goldberg naš, ali da ti deo Zvezdaša uključujući i njega ubediš da je dobro da Zvezda ponekad kiksne jer pazi, možemo da kažemo grobarima da ne nameštamo 😂 ja ne znam kuda ovo ide. Pa kome se vi pravdate, eeej? Kome? Frustracijama i kompleksima? Večito napaćenoj manjini? Ovo me podseti na 2013 godinu, kada smo smanjili njihovu prednost pre prolećnog derbija, pa su oni svi u glas počeli, verovatno iz straha, da pričaju kako je Djura frizura prodao Zvezdi titulu. I deo naših slepaca se navukao, pa još kad izgubismo taj derbi, ovi naši još počeli da se pravdaju 'šta je bilo Grobari, ko sada namešta" 😂 strašno hahaahaha
  3. Nisam neko ko očekuje da ćemo imati skor 38-0-0,sasvim je ok da bude po neki kiks. Ali smatram da mora nešto da se menja ozbiljno. 3 utakmica za redom bez pobede i gola iz igre. Treba se rešiti proseka već jednom, znači bez Vukanovića, Petrovića, Gobeljića, Simića,pa čak i Pavkova, niti doprinose niti mogu da se prodaju. Razočaran sam Benom i Nikolićem, nema ih nigde. Evo ne igra Kanga već 3 utakmice, videli smo kako bolje igramo bez njega. Ipak nadam se pobedi protiv Libereca. Za sada smo sve bitne tekme igrali u gostima, sad je red da se pokažemo kod kuće, ovo je vrlo bitan meč, ne daj Bože u slučaju poraza od Libereca i pobede Hofenhajma, mi bi se već posle 2 kola oprostili od proleća. Što se tiče proseravanja i teorija zavere, ne obrćajte pažnju. Ako pobedimo ubedljivo-sklonili su nam se. Ako pobedimo golom razlike-sudija nam pomogao. Ako ne pobedimo-nemamo pojma, to je ta 'evropska Zvezda" Uvek će se naći neki izgovor,to je bar lako 😄
  4. Jedan tekst prilikom njegovog dolsaska kod nas je glasio da treba da udje u dzenkinsove patike, sa čime se apsolutno slažem. Kreaciju prepustiti Holu i Roču.
  5. Slažem se. Ali naša košarkaška publika je jeziva. Ako naš tim ne pobedi 100:0 odmah drvlje i kamenje 😂
  6. Ne može se svaka dobijati sa +20 ne preterujte. Himki ćemo razvaliti.
  7. Ne znam, niti se bavim time. Mene zanima samo sport, tj. zeleni teren, ne finansije i ekonomija 😂
  8. Ja sam naveo postojeći tim plus Marin. Tj. bitan je tandem Katai-Marin haha. Nije baš bajka, zna Terza da loše stoji kod navijača pa želi da vrati Marina, da imamo tandem majstora u ofanzivi da se malo smiri narod. Da li će ga vratiti, videćemo.
  9. Ako je istina da ćemo pokušati da vratimo Marina u januaru, onda bi ova nova formacija za Evropu ovako izgledala
  10. Nikad slabiji Cska, Putin naredio da nas puste zbog onih Migova ili kako već 😄😂 Biće ovo top sezona, samo da sve prodje ok sa koronom. U Aba ligi ćemo imati možda najviše 2 poraza i realne šanse za top 8 Evrolige. Samo Bože zdravlja.
  11. Liberec će biti prva ozbiljna utakmica ove sezone da smo domaćini, ne računajući onu Evropu. Ako budemo kompletni pobedjujemo.
  12. Dupli aršini kao i uvek. Oni su se prvi ložili na Evertona da lomi noge i bori se za klub, a sada im Sanogo smeta. Da igra za njih, kovali bi ga u zvezde.
×
×
  • Create New...