Jump to content

Johnny Štulić

Član foruma
  • Posts

    338
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Johnny Štulić's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

346

Reputation

  1. Bukvalno šta god ko rekao dosta je Zvezda talentovanija ekipa od Baskonie.
  2. Druže za ovog nema odbrane ako krene da pogađa u serijama. Ubija te psihički dok ga čuvaš. Laza ga dobro brani uvek je tu ali džabe kad je Howard predobar napadač
  3. Luca Vildoza: " I’m going to kill Baskonia everytime i see them. They already know how i feel about them. I told them that if i see them again I’m going to kill them in Baskonia. I don’t like nobody over there”
  4. Mnogi se pitaju zašto je Vildoza izabrao Zvezdu ispred Baskonije, raspitao sam se malo i saznao da se on sa njima i rastao na ružan način. Koliko sam shvatio Baskonija mu je ozbiljno stala na žulj. Osim Zvezdine ponude imao je ponude i od Efesa i Makabija ali mu je cilj da igra što više i izabrao je Zvezdu.
  5. Lazić je definitivno najkritikovaniji igrač, tek kada ode videće mnogi koliko će faliti.
  6. Sto je najgore Radule pokazuje odredjene kvalitete i bukvalno mi deluje samo da mu treba malo vremena.
  7. Puno je 16 igrača u nikad slabijoj Aba Ligi ali je taman 15 igrača u nikad jačoj A1. Ne valja pobeda nad Budućnosti ali nam je trebao ovaj šamar od Arisa. Iz krajnosti u krajnosti idete i ulazite u bespotrebne rasprave. Vreme će pokazati sve. I da li je napravljena greška sa tim silnim plejevima i centrima ili sa brojem igrača...
  8. Zato što je Messina to negde izjavio. Da se jednostavno nije prilagodio a da odskače kvalitetom. Ima tu jako puno faktora veoma često nije ni do kvaliteta igrača.
  9. Nema to veze sa ligom iz koje igrač dolazi već kako će da se adaptira. Npr. Shelvin Mack koji individualno može da školuje 90% PG u evropi pa se uopšte nije navikao na evropu. Ima tu stvarno dosta faktora. Messina ga lično zna doveo ga kao provereno rešenje i ovaj ništa.
  10. Polako ljudi, tek će sve da se iskristališe. Ovde ima još autizama koje ekipa treba da prihvati. Fali ti glavna napadačka opcija sa 15+ poena. Kada Neda bude bio na terenu i ostali igrači će imati više prostora. Fali Petrušev koji ako bude igrao u skladu sa potencijalom može biti igrač sa najvećim napretkom. Ljudi zbog jedne sezone u Efesu zaboravljaju kakav je to igrač. To je momak koji ako ne ode u Nba ima da bude među najboljim igračima u evropi pre ili kasnije a i u ovoj sezoni mora da pokaže kvalitet. Oly ima uigranu spoljnu liniju. Imaju Mustafu Fala koji nam nikako ne leži. Nije ovaj meč reper bilo čega. Ovaj tim ima mnogo veći potencijal nego što možete da zamislite.
  11. Johnny Štulić

    Tata

    Postoji i jedna zanimljivost Partizanovih pojačanja a to je da nijedan igrač ne dolazi posle pobednicke sezone. Naravno to mišta ne znači ali opet Naneli nije osvojio sa Makabijem nacionalni sampionat (osvojio Holon), Andjušić nije osvojio sa Monacom (osvojio Asvel), Exum nije osvojio sa Barselonom (osvojio Real), Papapetru nije osvojio sa Panatom (osvojio Olympiacos) i to sve na roster na kom takođe niko ništa nije osvojio. Oanter i Leday su sezonu pre Partizana izgubili titulu od Pefija i njegovog Virtusa. I ovo su stvari koje mogu da utiču. A pritom su ovo sve stranci. Doduše ni Zvezdine akvizicije koje se do sad spominju ili su ozvaničene nisu se proslavile ali je barem Singlton osvojio EL. Ilićeve uspehe u Bosni ne treba uzimati u obzir. Ali svakako mislim da će Partizanu trebati ozbiljan period da sve ovo uklopi i da pored ozbiljnog rostera neće toliko biti bolji u odnosu na prošlu sezonu rezultatski u regularnom delu Aba Lige. No videćemo možda i grešim, vreme će pokazati.
×
×
  • Create New...