Jump to content

Гио94

Član foruma
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Гио94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

97

Reputation

  1. Ти си ми много стручан. Видимо те зле медије на западу како брину о проблемима у свијету које сам цитирао. Ево их сада највећи злотвори свијета, Британци, са новим подацима, тачан сат инвазије на Украјину. Хахаха Руси да су паметни да отворе војне базе по централној Америци. Па да видимо онда реакцију ових зликоваца.
  2. Ма за све су то криви зли Руси. Језива хистерија и пропаганда на Западу око свега овога. Вјероватно невиђена у историји човјечанства. Болесници се играју и нагађају, па хоће ли та инвазија??? Напашће данас, сутра ће, ма ипак ће прекосутра... пропаганда, најбитније је држати народ у страху. Постоји ли нека одговорност за све силне лажи и измишљотине злих медија са запада?
  3. И ја се исто тако јежим од чињенице да немамо клинца у екипи, али.. Тешко је наћи топ талента који ће се изборити за минуте тек тако. Топићу се мора дати озбиљна шанса бар на Јадрану, већ од идуће сезоне. Потребно је паметније радити, умјесто Цирбеса и сличних доводити клинце који ће гристи када им се укаже прилика. То је радио Ускок нпр и зато не могу прежалити што смо га се тако лако одрекли. Али опет, није баш да нисмо створили играча. Гудурић као најбољи производ, али Добрић, Давидовац, Лазић су били или су близу репрезентације. Марјановића смо лансирали у НБА, Кузмићу опорављали каријеру и послали га у један Реал, Митровића лансирали на ЕЛ ниво, Калинића у топ ЕЛ клуб. Дангубић, Јовић такође из нашег клуба одлазе на виши ниво. Лазаревић мислим да има капацитет да постане озбиљан играч, већ сада пружа одличне игре на ЕЛ нивоу. Ако Радоњић остане код нас, ето још једног кандидата за репрезентацију који долази из Звезде.
  4. примјер...који је уједно и неупоредив са Звездом. Реал довлачи највеће таленте не само из Европе. Најталентованији клинци у Европи играју у њиховим млађим селекцијама. Звезда, са друге стране, није у могућности да доведе ни најталентованије клинце из Србије (због Меге на првом мјесту, али и због многих других ствари-менаџери, одласци на колеџ, примјер Реала итд). Друго, Реал на свим позицијама испред топ клинца има фантастична по 2-3 играча која ће лагано помоћи играчу да сазрева. Реал (вјероватно, ово само претпостављам) нема публику какву ми имамо, да ће клинцу писати свакакве глупости и вршити притисак на њега послије неке крупније грешке. Дакле далеко здравије окружење за клинца. Њима учешћа у ЕЛ не зависе од трофеја у Шпанији, а наш клуб ипак од тога живи. Једном паднеш са врха па је питање кад ћеш се опет вратити. Ево колико нас не могу скинути већ...
  5. Каква смол бол екипа у финишу меча..Лопту тапка Калина/Нејт, остала четворица стрпљиво чекају на линији 6.75 да припале тројку, рекет зуји празан 😄 Неочекивана побједа..битна за даљу борбу за 13. позицију.
  6. Група Б је много јача него А група, то је чињеница.
  7. Џило зрео за отказ??? Е свашта. Можда си ироничан, не знам... Човјек је до скора крпио са 7, 8 играча, на максималном броју обртаја користио и Кобса и Силија, не зато што је хтио него зато што је тако био принуђен. Наравно да ће доћи моменат (и дошао је) да ће неким играчима пасти ниво игре...нису роботи. Без обзира на поразе кући у ЕКу, човјек максимално користи овај тим, извлачи 120% из њих. Писао сам већ, велика већина играча Будућности играју одличну сезону. Виртус не знам колико се спрда, осакаћени су повредама. Не знам кад се враћају Тео и Херви, требали би ускоро. Јудо исто тако. Са том тројицом екипа ће добити сасвим нову димензију. Уосталом, предвиђени су сви за стартну петорку, Херви вјероватно и за носиоца игре. Биће они најнепожељнији противник у плеј офу, само ако буду комплетни.
  8. Браво за навијаче Жалгириса. Пуна дворана иако њихова екипа има 9 узастопних пораза у Евролиги и упркос томе што су дебело закуцани за дно са катастрофалним скором од 3 побједе и 19 пораза. Гледам њихов распоред...да су шутирају у дупе ако упишу двије, евентуално три побједе до краја такмичења. Највеће шансе имају против Звезде и Асвела. То су двије најслабије рангиране екипе које дочекују до краја такмичења. Постоји шанса да оборе неславан рекорд Химкија из прошле сезоне. Руси су завршили сезону са скором 4-30. Не смијем ни да замислим на шта би личиле трибине Пионира да је рецимо Звезда на позицији Жалгириса.
  9. Гдје сте прочитали да се одрекао једне плате? Де линк да то прочитам.
  10. Ми имамо проблем што су навијачи који стају под заставу Делија незаинтересовани за резултате, боле њих патка који је меч битан а који није, ако играмо меч за пролаз даље са Олимпијакосом, навијаће за њих пола меча упркос свему. С друге стране неће псовати играче након сваке изгубљене утакмице, неће их звиждуцима испратити из хале и ту онда долазимо до класичних сјеменкара, који су навијачи резултата искључиво. Готово након сваког пораза псују тренера, управу, играче, државу, куну све живо, убацују предмете на паркет, свађају се са играчима, улазе у конфликте... Двије крајности од којих ниједна није здрава и нормална.
  11. Важније питање је ко му је менаџер. Пошто је то Мишко, битније је да ми имамо добре односе са њим. Имамо Лазаревића на 3, Илића да доведемо на 4 и то би биле веома моћне физички гледано бекап опције. Али ја просто у ту причу не вјерујем..да ће Дејо довести некога младог и пружити му шансу.
  12. Регистровани су и за ЕЛ. Никакве то везе нема, да их је 10 регистровано, неће паркета видјети.
  13. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/risticevo-izivljavanje-nad-evroligasem-dabl-dabl-uz-27-poena-baskoniji-milosavljevic-dao-13-video/411418 Кам ту Ред Стар бро
×
×
  • Create New...