Jump to content

Cika Kure

Član foruma
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cika Kure's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Te price oko plate i svlacionice su cista nebuloza , da ne kazem alibi u slucaju da ga ne dovedemo. Ova prica sa Dancem je pocela pred nase gostovanje u Liberec . Ili je cemo da ga dovesti ili ce nas odbiti.
  2. Kao sto sam sinoc napisao...Maxbet pise da su Aris i Asteras zainteresovani za Pavkova. Aris hoce da napravi trampu , mi njima Pavkova , a oni nama onog stopera Rouza koji je povezivao sa nama pre par meseci , plus bi nam simbolicno doplatili za Pavkova. Asteras hoce da ga dovede na pozajmicu na 6 meseci sa pravom otkupa. Sto se Danca tice , olaksavajuca okolnost sto niko nije poslao zvanicnu ponudu i sto navodno nece u Tursku. E sad ono sto moze da bude problem je da se raspituju klubovi iz Engleske i Nemacke , sa druge strane opet olaksavajuca okolnost jer se radi o nekim klubovima iz Cempionsipa i Cvajte ali opet Engleska i Nemacka su svakako bolje destinacije od Srbije. Doduse nedavno se Kristal Palas raspitivao o njemu ali izgleda da je na tome ostalo posto ce verovatno samo dovesti njegovog saigraca napadaca Junkera.
  3. Sanse da ga dovedemo postoje ma koliko to bilo cudno , evo veceras mi je neki drugi lik potvrdio te informacije , navodno veliki deo pregovora je super proslo , naravno uvek moze nesto da pokvari planove. Inace danas se pojavila vest da se i Olimpijakos ukljucio u trku za Danca i za njegovog saigraca , levi bek je u pitanju isto jako kvalitetan igrac. Cini mi se da pre Terzic vodi pregovore nego Mrkela i mislim da je Milojevic (pomocni trener) skautirao tog decka.
  4. Prema mojim informacijama Kanga se nece vracati kod nas , takodje Ben i Pavkov su na izlazim vratima. Pregovori sa Dancem idu dobro , za sad smo na pravom putu da ga vidimo u nasem dresu , videcemo sta ce dalje biti. Bakajoko je doveden kao desni bek. Navodno zavrsili smo jos jednog spica Interevo dete , ne znam o kome se radi , pretpostavljam da se radi o igracu koji je priblizan godinama Bakajoku.
  5. Dolazak Bakayoka nije los potez , skolan i mlad igrac , pritom dolazi za dz , nemamo sta da izgubimo , vredi pokusati. Uostalom bolje Interov klinac , nego Mrkelin neki pronalazak iz Tondele i ostalih Portuglaskih fenjerasa.
  6. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-dovodi-krilo-intera/373785 Axel Bokayoko 22 godine , trenutno na pozajmici u St. Galenu.
  7. U Gentu bas ima ozbiljnih igraca , pocev od onog Odjidje koji zasluzuje da igra ozbiljniju ligu od Belgijske , isto vazi i za onog Jaremcuka koji veceras nije igrao ali klinac je bas strasan.
  8. Gent konacno prekinuo seriju poraza, sto i nije lose , bolje da se kola slome na nekom Belgijskom fenjerasu nego na nama u cetvrtak.
  9. Iskeno se nadam da Gent nece smeniti trenera , gledao sam snimak njihove utakmice sa Švabama , usudjujem se da kazem da smo mi vece probleme pravili Hofenhajmu nego Gent njima , ne bi ih imao nista protiv da Belgijanci budu nas Keln od pre 3 godine tj da ih dobijemo istim rezultatom.
  10. 99% necemo izgubiti od Libereca , ne mogu da tvrdim da cemo pobediti ali izgubiti necemo. Da smo izvukli sinoc X bio bi to veliki korak ka zimovanju u Evropi.
  11. Ne sluti na dobro sto ulazimo u derbi bez Kange , Gavrica pa i Ivanica , jos je veci problem sto nam je klupa u rangu Velike mrtvaje pa niko iz rostera ne moze ni igracki a ni kvalitetom da nam popuni Gavricevu i Kanginu prazninu.
  12. Navodno Birmancevic dolazi ako Ben bude prodat tokom dana. Spominje se Devetak kao levi bek iz Vojvodine i neki Vejinovic iz Poljske lige.
×
×
  • Create New...