Jump to content

NMX

Moderators
  • Posts

    6,850
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    109

Everything posted by NMX

  1. Daleko bilo da postoji reč kojom bi se bilo šta što Čović u najvećem delu svoje političko poslovne karije radi moglo opravdati. U Zvezdi svaka čast na uspesima i trofejima i prekidu 13 godina onakve dominacije komšija. I tu se priča završava. Gmaz mora da ode. Na leto. Još jedna sezona, ovakva ili slična, vratiće klub na 2011. Što možda i jeste ideja, ko zna, posle mene potop. Samo nemojte da potežemo Lesora kao argument za bilo kakvu diskusiju, pliz. Dečko je sebe svojim debilnim ponašanjem apsolutno izbrisao sa spiska osoba sa kojima se može diskutovati.
  2. dajte bre detalje ko ce da ceka da vraca arenu a ne mogu na telefonu sada. sta je rekao za sfera?
  3. U kom je kontekstu pomenuo Alimpija, dajte detalje
  4. Veca pobeda "uprava napolje" nego ovo mucenje na terenu. Ocekujem reset za Podgoricu. Usli smo sa lako cemo, oni ispogadjali, mi se blamirali pa voda u usima. Samarcina svima posle utakmice i ovo da se zaboravi. A coravi udbas neka ga duva.
  5. Sve otvorene trojke i cigla za ciglom pa jbt
  6. Jel ćoravi udbaš na Areni posle ovoga? 😍
  7. HAHHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHAH..sram vas bilo bre sise jedne
  8. Trej u fazonu, šefe, ako vec zavrsavamo sezonu daj mi jos koji minut da ne bude da sam dzabe dolazio
  9. Na današnji dan, mozda i najjači kontranapad ikada. Robijev pas
  10. Svu zajebanciju i peckanje sa komšijama, nema tu šta da se pametuje previše. Biće blam ako izađemo spuštenih gaća i verujem da ćemo izaći pun gas, maximalno motivisani. Samo što to neće biti dovoljno. Nije da igramo sa Zlatiborom. I ako bude knap tekma, sudije će zaštititi Efes ko onomad Darušafaku kad se lomilo. I verujem da bi Ćoki najviše voleo da izgubimo tipa pola koša, da niko ne može da mu kaže da je pustio a da istovremeno KKP izduva.
  11. U jbm ti, eto ga Ćoki sutra opet na Pinku da kaže da smo bolji od grobara jer dajemo priliku većem broju igrača
  12. Radjen oporavak u dva meseca i nadamo se da je potpuno oporavljen
  13. NMX

    SRBI u NBA

    KOJA JE OMILJENA SRPSKA PESMA IRVINGU - DONČIĆ GA JE ZARAZIO? E, pa odgovor će vas ŠOKIRATI! To Kajri, Srbine! "Moja omiljena srpska pesma? Ona kad dajemo pevačici bakšiš vredan stotine dolara. Ako znate o čemu pričam, onda znate - rekao je Irving uz smeh"
  14. Brisi ovo dok Coki ne procita inace si deo domace osnove za sledecu sezonu
  15. Kako će se Efesu usrati u život, nisu svesni
  16. TT bas zardjao sto se fizicke spreme tice, jbg, ocekivano. Al nek donese par lakih poena sa cetvorke u plejofu i bice bolje nego sto do sada imamo sa te pozicije
  17. Daj Hangu umesto Despota pa da imamo all Kamerun petorku
  18. Sprdamo se mi oko tekme sledece nedelje a gazda nam vec dogovorio Klajburna za sledecu sezonu plus da ga Efes placa. A za uzvrat da malo rotiramo Jaga na Plajsu
×
×
  • Create New...