Jump to content

RC4

Član foruma
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RC4's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Dedicated

Recent Badges

224

Reputation

  1. Ja jesam 😁, mada je meni više ličilo na brate, cigane, jel vidiš šta propuštaš???!!!
  2. Hoće li možda biti prodaje karata za Pionir protiv Makabija?
  3. Analfabeta.... Sinoć smo ti i ja mogli da igramo.. Čekaj samo neku malo tvrđu utakmicu... Bonus trojku je protiv Asvela pogodio i Dalibor Ilić, pa?
  4. Nadam se da grešim, ali ja ne vidim šta igra Bolomboj niti čemu će on tačno da služi.
  5. Što se mene tiče, Asvel može da proigra već od sledeće utakmice.
  6. Hahaha, rađena ozbiljna analiza... Pa, u celoj toj garnituri nema niko ko zna da pročita biznis plan, a kamoli da ga napravi. Biće kao i FKCZ pre neku sezonu u LŠ kad je zvrjala poluprazna Marakana jer je neko isto tako radio analizu.
  7. Razmatrao sam i Valensiju, ali imam neku rodbinu i prijatelje u Madridu, pa sam rešio da ubijem dve muve jednim udarcem i prelomio za Madrid od tih španskih gostovanja. Valensija dolazi na red 2024/2025.
  8. Bio sam ja ove godine tj. prošle sezone. Kupio sam kartu na sajtu za najbliži sektor i na kraju završio u 3. redu do terena. Vodio ženu i klinca takođe. Nije moglo da se plati srpskom karticom, pa sam cimao neke ljude iz Španije, ali karta ti stigne normalno. Bitno je da na ulazu ne budeš obučen u bilo kakvo zvezdino obeležje. Meni su raskopčali duks da provere majicu. I da, mora da se sedi, nema stajanja na mestu. Beskrajno smo nervirali Špance oko nas kada su skapirali da navijamo za Zvezdu. Da Lazarević ne promaši zicer još bi smo ih pobedili i to bi bilo baš carski. Bilo je još naših van sektora za gostujuće navijače, sreli smo se u bifeu. Bila i neka ekipa na počasnim mestima iza koša, nosili majice "Born in Sombor", da li su to neki Jokićevi pajtaši, ne znam, ali su baš dobili dobar tretman. Zanimljivo, u toku zagrevanja Barselone, a kako smo sedeli 2m od terena, moj klinac vikne Nikola, Nikola, pokaže 3 prsta i Mirota se sa velikim i iskrenim oduševljenjem odazove i odgovori takođe sa podignuta 3 prsta. Baš je bilo simpatično, osim što su svi oko nas od tog trenutka shvatili da smo zvezdaši. Mislio sam da idem i sledeće sezone, ali je utakmica odmah na početku, pa sam se prebacio na Madrid koji je 29.3.
  9. RC4

    Tata

    Jel' to znači da je stručni štab KKP znao, a radio protiv sopstvenih igrača? Jadni igrači Partizana, baš mi ih je žao, svi su protiv njih. 😂😭
  10. Ja bih iskoristio ovu priču oko malog Tipa koji je nesumnjivo, potencijalno dobar igrač da spomenem velikog gospodina, Milenka kome stvarno teče crveno bela krv, za razliku od gomile bivših igrača koji se busaju u zvezdaštvo, a deca im igraju rasuta po svetu, od Amerike do Partizana.
  11. RC4

    Tata

    To sam i ja čuo. Dok je još bio u srednjoj školi idol mu je bio Darko Miličić. Kampaco je bio potpuno egzaltiran mogućnošću da gaji trešnje, jabuke i kruške zajedno sa Darkom, pa je prihvatio da mu se ceo ugovor plati u njivama. Miličić mu je kao veliki zvezdaš dozvolio da koristi njegovo jezero i da iz njega zaliva svoje biljke što je bilo prelomno za potpis. Čović prihvatio da cela ekipa jede organske proizvode.
  12. RC4

    Tata

    Sad je baš našao da počne da puši...
  13. RC4

    Tata

    Opet ništa od stotke... Duško odlazi!
  14. RC4

    Tata

    Opet ništa od stotke... Duško odlazi!
  15. RC4

    Tata

    Neka im ga. Ja onakvu pojavu u Zvezdi ne bih preživeo.
×
×
  • Create New...