Jump to content

Borivoje

Član foruma
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Borivoje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

50

Reputation

  1. Njih zanima samo da li njih laže, a šta se oni dogovaraju to samo oni znaju. Primer CG i Djukanovica koji je 30 godina na vlasti uz jako sporan izborni proces je najbolji pokazatelj koliki je prag tolerancije kod EU. AV-u situaciju komplikuju USA izbori.
  2. Samo ja i dalje ne vidin zasto bi EU uvodila sankcije Srbiji. Daleko je Srbija od EU standarda po pitanju ljudskih sloboda i izbornog procesa. Ali nista dalje od CG, S Makedonije, BiH ili ovakve Mađarske. EU zanimaju njeni interesi, a oni se tiču ekonomskog uticaja, Kosova... sigurno bi bilo reakcija kada bi se previse otisnuli ka Kini i Rusiji. A koliko je to previse to samo oni znaju. Možda je pitanje Kosova prekretnica u tim odnosima.
  3. Tomane nikad ne bi dao ovaj gol, vrvt ne bi ni ustajao.
  4. Ivanić raspali punom sa 25 metara, dobaci do šesnaesterca.
  5. Čini se da je bolje biti nepovlascen u 3 kolu i imati "lakseg" protivnika u 4. kolu. Bilo bi dobro i da budemo domacini u 3. kolu.
  6. Trebalo bi i veceras da nam skrate zreb kao i za 1 kolo sto su uradili?
  7. Nije mi niko odgovorio na pitanje da li je zreb za 3 i 4 kolo povezan, odnosno da li izbacivanjem nosioca u 3 kolu preuzimamo njegov status kao protiv Kopenhagena?
  8. Nije bitno suštinski kad imamo lopove u upravi. Inace bi trebalo biti bitno.
  9. To se nadaju i lideri opozicije, zato čuvaju svoje pozicije i čekaju iskrcavanje saveznika na balkan(negde sam pročitao ovaj biser). Super za tebe ako ti ova opozicija nije slaba. Za AV još bolje. I ovde se ne postavlja pitanje zašto opozicija ne može da sruši AV. Postavlja se pitanje zašto opozicija ne može da osvoji 70-100 mandata i pobedi u 10 lokalnih samouprava. Taj stav da to nema nikakvu svrhu je samo alibi. Daj da oslabimo što više, pa ćemo tako jadni lakše da pobedimo AV. Pa ne ide to tako. Ako budete čekali EU da vas dovede na vlast, načekaćete se. A onda će biti sve po starom, jer treba nadoknaditi sve ove sušne godine. Moje pitanje je bilo - koji je njegov motiv? Jer verujem da je svestan da nema kapacitet da bude lider opozicije i da svesno ili iz sujete pomaze AV time što sebe nameće kao alternativu. Dilema mi je da li je samo sujetan ili ima dogovor. PS Slobodan Samardzic postaje deo UOS. Sjajno...
  10. Radulović je idealan za ulaske sa klupe i odmaranje startera u domaćem prvenstvu. Nikolić je do sada igrao pleja, sada će verovatno igrati centralnog veznog, ali svakako može i na mesto Kange. Gavrića nisam stavio jer je prilicno jasno da će biti prodat. Ivanića ne vidim na krilnim pozicijama jer ni moju babu ne može da predribla. Za sada mi DM - CM izgleda ovako: Sanogo - Nikolić Jovičić - Ivanić I Njegoš koji lebdi u vazduhu. Definitivno se nadam njegovoj prodaji i povratku Donalda. Nadam se i da će Stanković odustati od forsiranja Ivanića na krilu. Koliko dugo Prijović nije igrao na najvišem takmičarskom nivou? Makeda izlazi iz sezone u kojoj je u pristojnoj ligi imao dobru minutažu. Kod njega bi period adaptacije bio minimalan. Za Priju se bojim da bi barem 2 meseca disao na škrge. Edit: Ako je verovati transfermarketu, Prijović je poslednju utakmicu odigrao u decembru, a poslednji gol postigao je 23. avgusta prošle godine.
  11. Koga je on imao tamo? Pisalo se da je redovno slao majci novac.
  12. Ako je za utehu to je verovatno duplo manje novca nego sto smo dali za Van La Paru.
  13. Meni je van pameti dati 1M za igraca od 36 godina pa zvao se i Bane. Katai je u najboljim godinama dosao kod nas za vrvt 600k. A jos ako je ugovor 2 god, onda tek nemam komentar.
  14. 3 godine stariji Prija. Nije nebitan faktor. Ko je domacin u prvom kolu? Da li i ove godine ako prodjemo 3. kolo nasledjujemo povlascen status onih koje sko izbacili za 4. kolo?
×
×
  • Create New...