Jump to content

Crni

Član foruma
  • Posts

    4,656
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Crni last won the day on July 3 2022

Crni had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2,485 profile views

Crni's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

8.2k

Reputation

  1. Stamenic ne ume da sutne loptu, to se ne uci. Na njegovo mesto treba mamojebac, da hapsi da moze da ljuljne sa distance, on ne ume da resi 1na1 a dize se na makazice, za ono bih mu dao crveni.
  2. Ovo je poslednji mec koji gledam ove god. Jednom Sisoje-uvek Sisoje! Nikad necu dati podrsku dekadenciji sporta kao takvog. Ocajna godina koju treba zaboraviti sto pre.
  3. Oni ako zele da prodaju prevaru Stamenica, bolje da ga slolne da se ne bruka, vec vidim sedmicu na mocartu.
  4. Zato sto je to neznalica i prevara, necija kombinacija. Treci derbi kako se bruka. Dokaz da ne ume.
  5. Lepo bi bilo da koncentracija bude na makar pristojnom nivou. Da cemo praviti sanse, to ne sumnjam. Useru nam svaku pobedu kuknjavom, zato daj da ih deklasiramo kako bi mogli da uzivamo malo.
  6. Crni

    NBA 2023-24

    Secam se da je Divac generalno bio tezak padavicar, narocito protiv O'Nila, tada se to tolerisalo, a bila je navodno i kvota koliko ce puta zavrsiti na guzici u toku jednog meca. Sakil je imao bas brze noge, bili su videi kako im posvecuje posebnu paznju.
  7. Crni

    NBA 2023-24

    Ok Tajson Fjuri nema misice, ali bije ko sveti Ilija, ali ne trpi amortizaciju kao kad bi skakao... Luka trpi kritike zbog debljine, siguran sam da sam ne zeli da izgleda u prajmu kao ćufta. Ima skil koji nema niko i previsok kosarkaski intelekt pa moze sta mu se hoce. Kad spominjemo Malouna, ja bih da se setimo i Ben Volasovih misica.
  8. Crni

    NBA 2023-24

    Gledao sam, pa je otisao ranije u svlacionicu. Ja kazem da ostavlja posledice, logicno. Dvajt je bio krcat misicima, ne spada u ovu kategoriju.
  9. Crni

    NBA 2023-24

    Meni isto ne pije vodu to sa kilazom. Garnet je bio vretenast i kao takav odlican kako defanzivno, tako ofanzivno u vremenu kad se mnogo vise igralo unutra. Videli smo kako Zajon kuburi zbog telesine, sigurno da zglobovima nikako ne prija visak kilograma, Luka je mlad, ne vidim kako mu moze to koristiti u buducnosti.
  10. Crni

    NBA 2023-24

    Bravo Mavsi👏 bravo Luka i ravnozemljas. Indijanu nisam gledao, ali kad u gostima das 120poena skidam kapu. Napokon brejkovi. Prete da budu najvece razocarenje plej ofa.
  11. Crni

    NBA 2023-24

    Sad sam pijan ako budem se setio repliciracu sutra...uglavnom Lakers od njegovog coskarenja nema leba
×
×
  • Create New...