Jump to content

Zuba

Član foruma
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Zuba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. E sad, i vi nemate babe i žabe , dva dijametralno suprotna samim tim i neuporediva igrača. Meni lično , oba draga i oba urnišu protivnike na svoj način. Spicy P je otkrovenje zadnje dve sezone. Brutalna tranzicija , odbrana , sveprisutnost u skoku , pregled igre sa niskog posta... Bas zahvalan i kompletan igrač. Tejtum s druge strane suvi talenat , rodjeni lider i vodja franšize. Ima i on bubica , upitna selekcija šuta , crni minuti... Njega , uz Luku , Donovana , Devina i Moranta vidim u budućnosti u TOP 5 napadača lige , definitivno.
  2. Toronto je osmo svetsko cudo. Ne prica se o njima jer nisu atraktivni kao EL -EJ , a igraju fascinantno
  3. Beži bre ne možemo nacrtani ovcu sačuvati , ovo je izgubljen meč
  4. To je taj Toronto , odavno ali odavno nisam video da neko ovako uspešno rotira , bukvalno sve uspevaju da stignu. VanVleet je cudo, ali najveća snaga Raptorsa je tim , strašan tim.
  5. Raptorsi preozbiljno tim , nevezano za početak ove utakmice. Nurse je ovo sve sjajno uklopio i podelio uloge. PS: Jel moguće da Lakersi tako dugo nisu dobili Toronto?
  6. Brutalan su tim, očekujem da osvoje , favoriti su. Imaju duplo bolji second unit od svih ako računamo odsutne Treza i Loua. Uz to prva petorka sa dva superstara...
  7. Ne verujem da ljudi pokušavaju opravdati ovo? Kakvoj crnoj podlaktici? Kakav crni polukrug , svako ko ima oči vidi da je Smart u posljednjoj milistotinki izašao skroz iz polukruga...
  8. Al onaj faul sto su svirali Wanamakeru nad grkom😄😄😂😂. Ladno gledaju snimak kod te situacije i ove na kraju(postavljanje Smarta) i u obe situacije odluče tako kako su odlučili. To je još gore od samih odluka.
  9. Kakva oružana pljačka i lakrdija? Ima li smisla gledati ovu smejuriju?
  10. Zuba

    ABA liga

    Ja sam ubedjen da ide neki scenario kao za Bitadzea. Draft pa u nekog Evroligaša da se čelični za NBA (neki Bajern bi bio idealan).
×
×
  • Create New...