Jump to content

Ivo.Srbija

Član foruma
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ivo.Srbija

  1. Pozdrav svima! Interesuje me gostovanje u Lajpcigu. Za koji sektor da kupim karte, gde cemo mi biti smesteni? Hvala u napred! Edit: Gde je najbolje uzeti online?
  2. Pa dobro da li ste vi normalni, sta se desava u poslednjih pola minuta, 6:0 za ove indijance, kako?
  3. Pisalo mi je 81:66, pa 79:66, sta to bi, greska u livescore ili nesto drugo?
  4. Opet ne mogu da gledam prenos, sta bi ovo na kraju cetvrtine, kako nam dadose toliko poena a mi nista, u poslednja pola minuta? Da li su realni bre.
  5. Sta se desava, pet minuta se igra poslednjih 20 sekundi?
  6. Daj ljudi sta se tu desava, 30 poena primili, +16 na pocetku poslednje cetvrtine i evo samo +3, jos gledam jebeni livescore, sta ja radim od zivota :D
  7. 25:16 poslednjia cetvrtina protiv Borca, koja neodgovornost, vracaju mi se oni debilni porazi nakon vodjstva od +20.
  8. Gledam samo livescore, sta se desava na ovoj utakmici, da li je realno da se toliko mucimo sa ovim indijancima? Dobijemo mozda i najjacu ekipu evrope a mucenje sa najgorom ekipom aba lige.
  9. Oborise mi tiket u poslednjem napadu. Igrao da baskonija ne gubi preko 10 razlike, u poslednjem napadu +11, ovi tapkaju do kraja. Smucila mi se ova sezona, kada je trebalo pobedjivati gubili od svih redom, sad igraju za komsije, komedija od sezone.
  10. Poslednjih pet godina gledam samo nase meceve u evroligi, prestacu da gledam i to, ovo nazovi takmicenje je teska sprdacina, smucili su mi kosarku.
  11. Koga bre ovaj smiruje, picketina americka placenicka, neko je Jenkins a neko je smrdljivi beron, isto se ponasao i u zenitu, govedo gadno.
  12. To je u sustini najzajebaniji stepen rotacije, kako po nas, tako izgleda i za druge, tako da se necemo buniti 😁
  13. Ivo.Srbija

    Tata

    Partizan je u top 8 kada okrenem laptop naopačke.
  14. Prvi put igram kategorije pa mozda jedno glupo pitanje. Da li se na kraju nedelje gleda ukupan broj ili prosek? Recimo, jedan tim ima 40 meceva a drugi 50, ovaj sa 40 meceva je skupio 100 asistencija, a ovaj sa 50 meceva 120 asistencija. Prvom timu je prosek 2,5 ast po mecu, a drugom timu 2,4 ast po mecu. Da li je tu pobednik ovaj sto je imao vise asistencija ukupno(120:100), ili ovaj sto je imao bolji prosek(2,5:2,4)?
  15. Veliko hvala ljudi, vidimo se u 9 😉 Imao sam ranije mnogo uspeha u H2H points ligama, ovo mi je prva liga sa kategorijama. Proslu sezonu sam preskocio skoro celu pa nisam skroz u toku, a za ovu nisam bio siguran da cu igrati sve do ove poslednje nedelje tako da se nisam nista posebno spremio za ovaj format pa cu uciti usput. Ovo nije izgovor za eventualni neuspeh, ovo je vise info pa da znate da u slucaju nekog boljeg rezultata nisu cista posla, ili sam varao ili me zesce usralo 😁 Cilj za ovu sezonu je bar neka pobeda i izbegavanje zacelja tabele, a od naredne(sledece) sezone idemo kontra napad 😉 Srecno na draftu i jos jednom hvala.
  16. Bio je rok za glasanje do 15.10. 22:00. Tada je bilo 3:2 za 21:00. Meni zbog posla odgovara raniji termin, od 22:00 ne mogu i necu biti prisutan na draftu. Vidim da i A i B liga imaju glasanja za 20 i 21h, ne znam zasto samo C liga forsira kasnije termine, meni bi odgovaralo i 20 i 21h, dok 22h nikako ne odgovara. Sad je trenutno 4:3 za 22:00. Ako neko nema ozbiljan razlog za 22h nego mu je samo malo bolje nego 21h, bilo bi dobro da usaglasimo i ovde na porukama, kao sto recimo Dzep ima utakmicu u areni, pa mu je mozda i svejedno jer utakmica pocinje od 21h, a mozda mu je bolje da odradi ranije draft pa da posle na miru gleda zavrsnicu utakmice, a ko zna kako je glasao, i da li je glasao. Izvinjenje ako smaram ali je vec 14h a jos ne znamo kada ce biti draft veceras. Ako neko moze da mi kaze jednu informaciju, koliko ce biti vreme za pik i koliko vam u proseku treba da odradite jedan draft za C ligu sa nesto manje ucesnika nego u prve dve lige?
  17. Pise na ESPN sajtu, 3 glasa za 21:00, 2 glasa za 22:00.
  18. Pozdrav svima. Drugar i ja bi da igramo ove sezone, mozemo zajedno da vodimo jedan tim jer oboje radimo samo nocne smene pa da stignemo kombinovati, a ako zbog broja timova bude potrebe da igramo odvojeno, moze i tako. Jedino je mali problem vreme drafta. Radimo u nedelju od 22:30, vise bi nam odgovaralo da je draft u 21:00. Da li bi bio problem da se pomeri draft za sat vremena u nazad pa da bude u 21:00? Molim vas da razmotrite tu opciju, hvala u napred 😉
  19. Moze se na onaj snimak od gore dodati jos par znacajnijih gluposti, a ima ih i vise ali nisam sve odgledao ponovo, samo par kojih se secam. 1. cetvrtina – 21:47 – Lazic cisto izbija loptu, bez kontakta sa protivnickim igracem, ovaj se bacaka i izbija nogom loptu u aut, faul Lazica i jos traze i nesportski faul, nakon ovoga ide onaj faul pri sutu sa vise od pola terena u poslednjoj sekundi cetvrtine, to se najcesce ne svira ni kada bude faul, a ne ovo, verovatno jedan od najglupljih faula za tri slobodna koji sam video u zivotu. 4. cetvrtina – 1:10:30 – Mitrovic krece u prodor, smajlagic se rita i simulira, prvi trzaj nakon sto je Lukina ruka bila blizu njegove glave, i nakon jedne sekunde novo ritanje u prazno, nakon cega dobija faul u napadu. 4. cetvrtina – 1:17:18 – lidej prilazi Vajtu bez lopte i sa obe ruke ga odgurava, prvi faul, zatim se rita i opet udara Vajta, drugi faul, zatim stavlja ruku oko Vajta i prolazi prema kosu dok Vajt stoji nepomicno, treci faul lideja, SVIRA SE FAUL VAJTU. 4. Cetvrtina – 1:24:09 – Sudija svira odluku, sekund dva posle toga se indijanac zalece i lega na Davidovca, lezi tako sa mutavom facom, ustaje pa opet lega, povlace ga saigraci, on se namerno pusta i opet lega na Davidovca, video sam do sada sve i svasta u svetu kosarke, i tuce i bahato ponasanje, ali ovakvog debila nisam, ovo je nesto najsramnije sto sam video, ovako se brukati i ne dobiti tehnicku za ovo proseravanje, nit je on bio u duelu, em je sudija vec svirao sta je svirao, i tek nakon toga ovaj lega na igraca i blamira se za sve pare. Na kraju, nije moglo bolje, u poslednjih 15ak sekundi smanjili razliku, oni popizdeli, izblamirali se za sve pare sa busanjem i kurcenjem, nasi videli sa kim imaju posla, ne bojim se uopste za ishode narednih meceva sa njima, jedino se bojim ovakvog idiotskog sudjenja ali ni to nece moci da prodje bas na svakom mecu. Kao sto rekoh, nismo ni izdvojili sve, bilo je tu jos stvari, verovatno je bila i neka greska u nasu korist, desava se, mislio sam da odgledam ceo mec pa da izdvojim sve greske, i u njihovu a i u nasu korist, ali nije bilo ovakvih ociglednih tendencija na njihovu stetu pa ne bih da gubim vreme na nebitne tekme, vec danas Madrid, pa makabi itd.
  20. Sve je receno, nema se sta dodati, odmorite ljudi, ceka nas jos mnogo borbe do kraja sezone na ostalim frontovima, a u medjuvremenu...son of a bitch, give me a drink 😆
  21. E ludi ste stvarno, sunce vam jebem😆 Ili sto bi Bobi rekao, jedna blaza srpska psovka, i fuck your son(sun)🤣 Nadam se da nije imao nista sa njom, bolje da ne pricam dalje 😉 A sto se tice tripovanja, imam dokaz da je zensko, tako da ostaje jedino ta opcija da vas Zveki tripuje da je musko, a u stvari je zensko, ako je to on/ona 😅 Dial up mi nemoj spominjati, bilo je to pre nekih 15 godina, osnovna skola bese, skidali se pornici, oni od 5 sekundi 😁 kad stigao racun od slagacu vas nekih 1500-2000 dinara, dobila keva neki listing da je islo preko Luksemburga, Boga pitaj sta se tu desilo, i sta je islo preko Luksemburga, ali se secam da mi preseo i dial up i pornici, keva me ubi, to je valjda tad bila ozbiljna para 😆
  22. Originalni nick na forumima mi je bio Ica, ACA, ICA, tu je negde 😉 Promenih na kraju na Ivo, na nagovor jedne devojke koja me gnjavila dobra tri meseca na tom drugom forumu, presli mi i na skype, fejs, sta sve ne, na kraju doslo i vreme da odem do nje(dalek put), long story short, nisam ebo 😆
  23. To je ok ako ti klubovi koji su u vrhu nakon RS, imaju te igrace koji donose TD, pa da bude neki vid male prednosti kao sto kazes, to mi ima smisla, jer je to uvek bilo pitanje kako dati prednost najboljima u plej ofu nakon uspesne sezone, neko kaze, "pa najbolji su, ne treba im nikakva prednost", ali ipak nakon 20 nedelja, sve staje u jednu nedelju, pa tako par rundi, pa moze svako svakog zveknuti a ovo nije realnost pa da imas do 4 pobede i domaci teren nego plej of mec ispadne kao i svaki drugi mec u toku RS. Tako da eto, izgleda da sve ima neku svoju svrhu, pa sad treba izvagati sta vise donosi, a sta vise odnosi pa mozda malo korigovati ili ostaviti ako radi posao, a ima vremena u medju sezoni pa da resite i to, ja se ne bih nista vise mesao, samo sam hteo da dam svoje neko misljenje onako usput 😉
×
×
  • Create New...