Jump to content

Son_of_a_gun

Član foruma
  • Posts

    4,820
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by Son_of_a_gun

  1. Ma Vanja 99,9%. Ne znam kakav ugovor ima Goss, od ostalih mi ništa ne pada na pamet.
  2. Sviđa se Željku Obradoviću kao dokaz za ništa. I meni se sviđa tako da to je to izgleda.
  3. Subjektivni osjećaj Smailagić +/- -15.
  4. Baš baš dobar početak. Ovakav Smith nam je falio u EL.
  5. Ne očajavajte, nema šta da se vidi. 😁
  6. Neko mora biti najbolji jbg. Po meni najbolji cost to result ima Žalgiris, mali budžet a uvijek su tu negdje oko plej ofa. Barcokas ne može u tu priču, davno je prošlo vrijeme kad je on vodio drugi ešalon grčkih klubova, sad je to neka sasvim druga ekonomska klasa. A i gdje mu je taj result, lik je uzeo jednu titulu u starom formatu Evrolige, posle toga ćorak. Ja shvatam da si razočaran, ali bez veze ovdje drvimo i trošimo vrijeme i živce. Bilo je šta je bilo, treba izvući pouke, krenuti dalje i učiniti sve da nam se ovo ne ponovi. This time next year… …ko će se ovog sjećati.
  7. Auh brate, kome sad treba reality check? 😁 Košarka se dosta promijenila otkad smo zadnji put trčali sa šampionima, nema više skok u napadu, krvava kolena i tako to. Na terenu smo isti kao i ostali, ponekad i gori. Ono što se nije promijenilo je tribina, i to je jedino što nas izdvaja od drugih. Valjda će se negdje povući linija, sad sam zamislio kako nas 15-20k gricka kokice, tapše na bolje akcije i viče defence i nije mi dobro nikako.
  8. Grobari su čudna fela aka kratak je put od “s vama i u beton ligu” do “sve ispod final 4 je neuspjeh”. 🙄 Nemojte sve da posmatrate toliko fatalistički, od 18 ekipa u EL svake godine njih 15-16 cilja bar top 8 i ulažu slične i veće novce od nas, što znači da svake godine njih 7-8 podbaci i “bacili su pare”. Novac koji smo uložili u tim jeste ogroman za nas ali nije za takmičenje i mi treba da prelomimo u glavama da je to suma koju treba izdvojiti svake sezone samo da bi se tim ravnopravno takmičio a ne osvajao. Jesmo li se ravnopravno takmičili, pa jesmo. Moglo je bolje sa manje novca, vidjeli smo, ali moglo je i mnogo gore sa dosta više, i to smo vidjeli. Novac je bitan ali na kraju dana ball don’t lie. To je što je. Igraće se košarka i posle juna.
  9. Za jedno deset godina kada se poptuno izgube klasične pozicije u košarci i kada na terenu bude pet polivalentnih igrača koji mogu da igraju sve zavisno od situacije pričaćemo ko je prvi uveo takvu revoluciju u modernu košarku.
  10. Uh da je ovo Zahidovo ušlo bio bi gol sezone. Šteta.
  11. Po reputaciji igrača apsolutno se slažem. Na papiru, umjesto igrača koji su otišli doveli smo igrače koji su trebali da ih bar nadomjeste i da donesu još jedan veći kvalitet. Ali papir trpi sve a ne znači ništa. Mimo papira šta smo dobili? Prvog centra fine tehnike i inteligencije ali gotovo nepokretnog i vertikalno neupotrebljivog. Trećeg pleja bez šuta, bez asistencije, bez ulaza, prosječne odbrane. Drugog centra bez pregleda igre, bez građenja, bez bloka, netempiranog skoka, solidnog šuta. Drugu trojku labilnog karaktera, fine energije i inteligencije ali ispodprosječnog šuta. Prvog pleja koji to nije, odličnih fizikalija, prefinjenog ali sporog šuta, nepostojećeg ulaza, sporih kretnji u napadu, bez igre leđima i bez organizacionih sposobnosti. Jednog pleja u doselekciji kog neću uzimati u obzir u ovoj analizi jer gotovo da nije ni igrao pa, u konačnici, niti je pomogao niti odmogao timu. Da podvučemo crtu, ne gledajući reputaciju i karijere ovih igrača, ne uzimajući u obzir koliko je ukupno plaćen ovaj tim, nego uzimajući u obzir samo što sam svojim očima vidio da ovi ljudi mogu i igraju, a kroz 34 kola ovogodišnje Evrolige, ostajem pri tvrdnji da je ovaj tim završio tačno tamo gdje mu je bio limit, ni više ni manje.
  12. Zašto nismo doveli Dimitrijevića kad smo mogli i ostale misterije ovogodišnjeg rostera. 🙄
  13. Jbg na njemu se baš vidi da nije najoštrija olovka u pernici. Aj što je bacio tri godine života niz vodu nego što ih je nama bacio.
  14. To moraš njih da pitaš. Ne znam uostalom kako se nešto može nazvati neuspješnim na pola sezone, najbitniji dio bukvalno tek počinje. Osim toga postoje i drugi aspekti uspješnosti koji su se pokazali ili tek treba da se pokažu, organizacija, marketing, gledanost, reach, pa i famozna licenca. Ne bih ja još trčao pred rudu, biće cijelo ljeto za analizu i kritiku, ako bude potrebno.
  15. Sam sebi u usta skačeš. Koliko Željko ima trofeja? Vjerovatno kao svi treneri timova iz plej ofa zajedno. Ovo o konkurentnosti je baš lejm, ovaj tim je bio konkurentan taman za mjesto na kom je završio. O tome što nas je Ostojah ložio i prodavao muda za bubrege da imamo tim za f4 nekom drugom prilikom. Ko je u to povjerovao sam je kriv.
  16. Kad igra Nunnally igra i Partizan.
  17. Vidi, vidi, znamo i mi u zadnjoj sekundi. 🙂
  18. Govna plaćena. Ali napuši ih dvorana solidno. 🙂
  19. Neko komešanje jeste među navijačima, ne vidim najbolje šta se dešava.
  20. Jel ovo prvi put da igramo sa dva pleja u ovom Željkovom mandatu?
  21. Jbg kad nikad niste bili u situaciji da vam zadnje kolo nešto odlučuje pa vas pojeo pritisak…
×
×
  • Create New...