Jump to content

strah od vozova

Član foruma
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

strah od vozova's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

113

Reputation

  1. Smart po stilu igre podseca jako na Milutina Aleksica
  2. Nadam se da si svestan da je ta ekipa cak i toj tadasnjoj EL bila poslednja na tabeli. Ta ekipa i danasnje evroligaske ekipe je u nekom odnosu, kao danasnje EL ekipe i prosecna ABA ekipa.
  3. Ne secam se da li je Drulica neko reketirao, ali kad su takve neke kombinacije u pitanju sporan je bio najbolji strelac prvenstva cijeg imena ja ne mogu da se setim. Naime, kao prvi strelac lige je na polusezoni presao u Zvezdu i tu ostao do kraja sezone prvi strelac. Da napomenem da je to jos uvek doba kad je prelazni rok bio nesto bitno i da su postojale zvezde prelaznog roka. Za mene poslednji takav igrac je bio Mihajlo (mislim da se malo drugacije zove, ali ne mogu da se setim kako tacno, mozda Mijajlo ) Pjanovic. Sta sam zeleo da kazem, Slobodan Santrac je tokom kvalifikacija dao rec da najbolji strelac prvenstva sigurno ide na mondijal, medjutim ovaj na kraju nije bio pozvan. Eto, mozda si sa ovom pricom pomesao.
  4. Na uglu Kralja Milana i uvek brkam da li Kneza MIlosa ili sladece paralelne, valjda Resavske.
  5. Bas me zanima kakvo je tacno pravilo, ali za ovakve poteze se realno suspenduje do kraja sezone. Mislim jel ovo znaci da je ovo dozvoljeno. Mislim covek nije dobio nikakvu kaznu. Ovo je bukvalno bio fazon, cekam te posle casova. A ovaj Zelimir je sacuvaj boze. Misllim drago mi je da se vratio da ljudi shvate kakav je to u principu ljakse jedan obican sa kojim Lale Lucic brise patos. Da li iko vise ima osecaj da je to neki kao veliki trener. Saban jedan obican. Slusaj ti samo ovu konferenciju
  6. Nismo bolji od grobara igracki, ali ako bude igrao Nedovic mozemo da ih pobedimo sutra.
  7. Treba nam jedna kvalitetna trojka sa frejmom. Tesko cemo protiv grobara kad im je tu Papapetru. Mnogo je visok. Nasa krila su bas kratka.
  8. strah od vozova

    Tata

    Inace, ova pesma je bila jako popularna krajem devedesetih i bila je vrlo primenjiva za razne trenutne potrebe. Dakle, postoje pored gore sporne, orginal, I da mi ponude milione, bilione..... zatim, I da mi ponude mercedes i kafic.... Cecu da mi ponude... I da mi ponude jednu klinku ili dve..... Jel ima jos neka? Ovo su one koje ja pamtim kad sam bio klinac.
  9. Kada bi gledali samo suv talenat Radanov je klasa iznad talenta za Topica, koji je svakako izuzetno nadaren. I da, nije vrhunski talenat ili kako se to kaze 'generaciski', ali uz ozbiljan rad moze da dobaci do nivoa Jovica ili Kalinica, koji takodje nisu bili vrhunski talenti.
  10. strah od vozova

    Tata

    Koliko Zeljko ovde podseca na Mutu Nikolica. Skroz njegov fazon.
  11. Ja sam za Dorsija. Kampaco mi je nekako bezveze i ovako a kamoli za pare koje se spominju. Mislim da sa Dorsijem i jednom trojkom sa frejmom mozemo bas mnogo ove sezone u el
×
×
  • Create New...