Jump to content

Santoro

Član foruma
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Santoro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. Petrovic nema sta da trazi u kvalifikacijama , decko je jedna velika 0 kao igrac. Ako budemo igrali sa Tbilisi , bice jako zajebano ako ih ne budemo otvorili na vreme. Da se razumemo prolazimo drugo kolo (barem bi trebalo) , ali ovaj Tbilisi gaji fudbal ala Spartak Trnava , napad ih ne zanima ali zato pozadi sva moguca oklopna vozila , tu bi vec trebali da budemo koliko toliko oprezni , ne daj Boze da iz tog bunkera sevne neka kontra i ode sve da ne kazem gde...Uostalom godinama u nazad , mucimo muku sa bivsim Sovjetima.
  2. Degeneku se ocigledno ide iz Zvezde , kako vreme prolazi Spiridonovic sve vise lici na novog Srnica , sem asistencije kod treceg gola nije nista bitno uradio protiv ovih frizera.
  3. Nadam se da je Stankovicu jasno da Petrovic u kvalifikacijama ne sme da bude u protokolu , a kamoli ( ne daj Boze) u prvih 11. U utorak pametno i bez kurcenja.
  4. Stankovicu ide ovaj sastav na dusu , podcenio je Spartak za sve pare , previse tankih igraca na terenu .
  5. Taj je simpatise crno belu boju , uostalom cela ta televizija ih simpatise.
  6. Serif se neverovatno srozao , mozda su nekad bili zajebani , a sad su tu negde na nivou Helsinkija , btw pazarili su dva igraca kod njih. Dance svakako treba izbeci , ako ih budemo izbegli verovatno idu na Astanu ili Ludogorec , cisto da nam porastu sanse za nosioca u trecem kolu , a i ne treba nam tako nezgodan protivnik u ranoj fazi kvalifikacija.
  7. Milojevic nastavlja sa pobedama u Al Ahliju.
  8. Hvatajte se malo za crveni koji je oprosten onom balvanu iz macve , a ne za gol...Doduse onaj start nad Nikolicem nije za crveni nego za zatvor , Nikolic u autu , a ovaj mu nabija krampone u rebro.
  9. Mesari iz Macve , obzirom cija su filijala ni ne cudi me ovakvi startovi.
  10. Dresovi su izgleda , ostacu uzdrzan od ostrijih komentara jer je nas marketing u rangu Blica , Kurira , Informera.
  11. Degenek ide kod Milojevica ali ce ostati kod nas do kraja kvalifikacija.
  12. Vracanje Plavsica bi bio najjgluplji potez u istoriji kluba , em nam ne treba , em je prosek od igraca , em tri godine pere igracima kopacke u Sparti iz Praga
×
×
  • Create New...