Jump to content

LevonKendal

Član foruma
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LevonKendal's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • Dedicated
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • First Post

Recent Badges

116

Reputation

  1. Plejmejkeri nepostojeći na ovoj utakmici. Mislim da Teo ne bi odbranio 1 napad da se igralo jos 24 sata, nervozan, sva ta nervoza se ispoljila na njegov šut za tri, koji je od početka sezone katastrofalan. Na sve to, Šabaz se igrao sa loptom, mislim da ju je tražio poslije tekme, koliko mu se sviđa. Ziceri, nepotrebno brzanje kad nam treba smiraj, itd. Nezainterosovano djelovao! Izmjene Ivanovića su za dublje istraživanje, kako ubija igrače, petorke, kako ih miksa, tajming, zaboravljanje na klupi... Ilic i Lazarevic zajedno u petorci, Tobey koji nema nikakvu ulogu u ovoj ekipu pocinje i utakmicu i drugo poluvrijeme, bez ikakvog ucinka, pa onda meni fascinantno drzanje Bolomboja, naseg najbolje igraca na utakmici, posljednjih 6 minuta! na klupi... Moraju se uloge kristalisati u ekipi, jer ovo ne izgleda bas dobro. Nama su svaku utakmicu bile najmanje 2 izmjene u prvih 5. Imamo 10 novih igrača i ne igramo lošu košarku. Dobijamo Virtus. PS: Branko Lazic mnogo fali ovoj ekipi.
  2. Koliko je K.P. dao poena pored kapitena? Glavno pitanje koje se mora postaviti. K.P. u prajmu, pored Laze “penzionera”
  3. Branko Lazić se nikad nije stavio iznad Zvezde. Uvijek je bio tu i davao i više od 100% sebe. Teško je zamisliti Zvezdu bez njega
  4. Augustine Rubit na 4? Izlazi iz povrede, 34 godine, ali u 20 utakmica prosle sezone u EL fenomenalan.
  5. Jeste. Kaže da se nikad nije pregovaralo sa ostalim klubovima i da će biti igrač Virtusa i naredne sezone. Pakuj!
  6. Svojevremeno, skupljajući sličice za albume svjetskih prvenstava, najteže mi je bilo izvući one glavne, rijetke igrače. Što se mene tiče, tako može da izgleda i ovaj prelazni rok, da se tamo krajem Avgusta, tokom priprema, ili u Oktobru i Novembru dovede taj game changer i potencijalni F4 igrač. Znamo kako je to izgledalo prošli put kada smo otvarali paketiče
  7. Mirota se baš ne uklapa u ovu temu "Domaća osnova vs strani plaćenici" jer je i jedno i drugo, tako da OVO LUDILO MORA DA PRESTANE.
  8. On je prototip igrača koji nama najviše treba. Okej, nismo imali šuterski potentnu ekipu dugo godina, pa bi sa te tačke gledišta došlo u razmatranje da je šuter bitan. Međutim, mi sa ekipom u kojoj na poziciji 1 imamo 3 APSOLUTNO RAZLIČITA igrača koji kreiraju na različite načine, gdje imamo 3 visoka stretch igrača koji mogu pogoditi kad god (Tobey, DeDa i Simon) + pojačanje, i GUDRAitisa koji ce pogoditi krdo otvorenih šuteva, MORAMO misliti na tu defanzivnu zvijer na vanjskim pozicijama. Pazite, osim Hange i Lazica (kojem ce uloga biti dosta manja nego prije) NEMAMO pritisak na loptu, presing preko cijelog terena. Hiliard nije taj tip igrača, Loyd nije taj tip igrača, a Higgins sa 35 i išijasom sigurno ne može na visokom nivou to da radi. 24 godine, potencijal za defensive player of the year, puno prostora za napredak. Ono što je Djenka radio u sezoni 16/17 je mala maca šta bi ovaj mogao ove sezone. Zvuči nerealno, ali ako ima imalo istine i šanse, ja sam ALL IN.
  9. Pisao je Nolan sa tvitera. Nekonstantost u NBA i mala minutaža ga vuku ka Evroligi. Mislim da on sa 2-3 dobre sezone može ubosti odličan ugovor sa dobrom ulogom u NBA. Ima 24 godine, sad mu je pravo vrijeme.
  10. a kakav je adut to što Pao može da pokrije platu od 2m i u tom slučaju bi imao otvoren izlaz iz ugovora?
  11. Obzirom da se sve više pominje pozajmica Topa u Megu (mozda i gotova stvar?), tako se i otvara priča o trećoj opciji na 1. Na tviteru se pominje ime Yago Dos Santos, inače MVP finala Njemačke lige, plej Ulma. Ne znam koliko je realno i potrebno da igramo sa 9 stranaca i da li je ovo patka ili ne.
  12. Pregledao sam dosta utakmica izmedju ekipa iz iste drzave i lige (nas protiv part i ced 2015/16) i u nijednoj situaciji nije sudio sudija iz te drzave/lige. Nama jesu sudili i Pukl i Radovic i Javor, ali imamo samo 3 utakmica sa ABA ligasima u EL, pa gledajuci to, ocekujem i prekosutra bez jadranskih sudija.
×
×
  • Create New...