Jump to content

El Professoren

Član foruma
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

El Professoren's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

9

Reputation

  1. https://sport.alo.rs/fudbal/vesti/74842/novo-pojacanje-na-marakani-zvezda-dogovorila-dolazak-reprezentativca-kanade/vest
  2. https://telesport.rs/saznajemo-nedeljkovic-se-seli-u-englesku/ Gde pise da je pozajmica 2 miliona??
  3. Pa desilo se to, sto i njega kao i vecini ostalim igracima trener te menjao mesta, te igrali svaku trecu utakmicu. Izgubio decko kontinuitet i ne igranje na prirodnoj poziciji. Poguban je bio i u Kopenhagenu, kada je morao da krpi pozadi i igra stopera!
  4. И то је питање! Да га је тражио, играо би барем на овим нашим ораницама!
  5. Ja se samo iskreno nadam, da ova postava nije tacna! Ako je tako, dzaba smo krecili….
  6. Hteo covek broj 55 ali zauzet! Jel to Srnic definitivno dobija nov ugovor, posto njemu 30 Juna istice!?
  7. Pa problem je u tome sto nasi novinari njega vec udali, i zna se i za koliko https://www.maxbetsport.rs/otkrivamo-fradi-probio-limit-zbog-silje-a-dobro-je-profitirala-i-zvezda-443613/ https://www.zurnal.rs/scc/clanak/155983/fudbal/zvezda/zvezdin-golgeter-ponovo-napusta-marakanu da ne idem dalje. A sto se tice njihove zvanicne stranice, ne vidim sto ne bi i ovo oko Pesica pisali, kad vec tamo objavljuju koga su sve potpisali…hocu da kazem, da nasi novinari samo pisu, da bi nesto napisali! To donekle i potvrdjuje Pesicevo sprdanje na Instagramu!
  8. Bojimse da ce da pricekas Ferenc nigde nije objavio da su cak ni blizu potpisa sa Siljom https://www.fradi.hu/en/football/men-s/news
  9. @berti Posle zvucnog signala, ostavite poruku…tut-tut…..
  10. Ma da na Ratkova mislim. Steta ako ide odma preko, posto mi ne mozemo da dovedemo mladog i boljeg spica od njega. Mijatovic ni blizu drugog spica. Njemu se i dalje trazi pozicija, posto i meni on nije devetka! Svi smo juce videli, da ne moze da dobije ni 10min da odigra. Treba se zapitati zasto je to tako?! Rakonjac moze da dobaci do kvaliteta ala Pavkov i nista vise, ali svakako bi pre njega zadrzao nego Pesica.
  11. Petar Radanov je mnogo bolji! Ja bi njega doveo i tu zver za LS kao prvog napadaca.
×
×
  • Create New...