Jump to content

Desetka

Član foruma
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Desetka

  1. Njega bese drze Vlahovicevi menadzeri? U svakom slucaju, steta za nas. Za igraca mozda i nije, s obzirom na nacin na koji se kod nas radi sa tim klincima.
  2. Mislim da nema potreba uopste pricati o spisku, jer Piksi apsolutno zasluzuje poverenje javnosti. Moje misljenje je da zbog atmosfere unutar ekipe ne treba previse menjati u odnosu na kvalifikacije i putnike za Katar pre svega treba traziti medju ljudima koji su izgurali kvalifikacije sto se Piksi sigurno i uciniti. Sto se tice Erakovica, smatram da je momak nesporno po kvalitetu u 6 najboljih srpskih stopera trenutno i verujem da ce biti na spisku, ali ako i ne bude ne treba praviti frku i unositi negativnu energiju, s tim da i ne vidim da to za sada iko i radi.
  3. Ja koristim orion aplikaciju vec par meseci i prezadovoljan sam. Arenacloud sam koristio dok je trajalo promo period i seckala je cesto, narocito kad su bitnije utakmice.
  4. Markose, ko je, po tvom misljenju, talentovaniji Nikola MItuljikic ili Motika?
  5. Sta mislite o MItuljikicima? Ja sam stekao utisak da momci mogu da budu ozbiljni igraci.
  6. Slazem se. Ja sam pricao generalno. Sto se tice Jovica I Mege, gledao sam ih samo protiv Zvezde i Kubana, sto je premalo za ozbiljniju analizu. Ono sto sam video mi se svidelo. Kod Jovica mi je sporan sut za tri poena, ali ne znam da li generalno ima problem sa sutom za tri ili ga samo nije islo sad na turniru. Sto se tica Djurisica, ima telo za ozbiljnu kosarku, video sam i par lucidnih dodavanja, ali mislim da mora jos da radi na kontroli lopte I resenjima u jedan na jedan igri. Sut za tri poena isto kao Jovic, dosta slabo, ali verujem da su obojica bolji suteri nego sto je na turniru izgledalo. Ocekujem obojicu u Megi vec u kls ligi i to sa ozbiljnim ulogama.
  7. Slazem se u potpunosti, ali i u forsiranju najboljih treba imati nekog smisla i mere, jer u suprotnom vrlo lako od tih najboljih klinaca sutra mozes da dobijes kosarkaski neinteligentne igrace. Kosarka je ipak na kraju misaona igra petorice igraca i ako to neko ne shvata i nije u stanju da se tome prilagodi, ne moze biti vrhunski igrac, cak i ako je i fizicki i tehnicki na vrhunskom nivou. Vrhunski treneri znaju da nadju balans, da igracima popravljaju dribling, sut, resavanje situacija 1 na 1, a da ih ujedno uce sta je kosarka I kako ona treba da se igra.
  8. Na osnovu statistike sa neta, solidno. Prosek mu je 14,4 poena za nekih 20 minuta, uz dobre procente suta. U fibinoj Ligi sampiona je bio slab 5,5 poena.
  9. Moze se cela situacija posmatrati i iz drugacijeg ugla. Da li je normalno da klub koji igra godinama Evroligu, koji ima dobar budzet, koji ima razvojni klub u Aba ligi, a i prijateljski u Kls ligi (Tamis), koji ima 2 sale na raspolaganju, koji je prilicno aktivan u dovodjenju talenata u mladjim kategorijama, ne moze od Dobrica i Gudurica koji su 94 I 95 godiste, da napravi igraca koji ce makar biti konstantno u 12 ekipe. Kako onda oceniti rad trenera mladjih kategorija, Fmp-a, Zvezde, sportski sektor, Covica? Za 10ak godina od celog tog sistema imali smo samo Gudurica I Dobrica, nesto kratko su Rebic I Simanic doprinosili I to je manje vise to. Meni je to skandalozno malo.
  10. Treba ga istrpeti. Decko zna fudbal, ocigledno je van ritma trenutno.
  11. Meni je od pocetka bilo cudno sto se sa Radulovicem potpisao ugovor na 2 godine, barem je tako pisalo u medijima. Ne mogu nikako da shvatim logiku takvog poteza.
  12. Moje misljenje je da protiv prve postave Milana gotovo da nemamo nikakve sanse. Ja se nadam da ce do tada ostati na prvom mestu u ligi i da ce protiv nas igrati mahom rezervisti. Njihova druga postava je po kvalitetu neka sredina tabele Italijanske lige i tu bi vec uz dobar pristup i malo srece imali neke sanse, ne bi bili favoriti ali bi postojala sansa .
  13. Rekao bih ocekivao. Znao sam da ce biti neko iz trija Milojevic, Savo, Ivan Jovanovic. Milojevica ocigledno nisu pustili Arapi, Jovanovica se nisu setili i ostaje onda Savo. Jokanovic, Paunovic, Sinisa, Nikolic imaju solidne poslove i luksuz u zivotu da ne moraju da rade sa ljudima kakvi nama defiluju u savezu. Piksi hoce Kinezima da uzme svaki dolar. Ne znam da li povratak Curcica znaci kraj reprezentativne karijere Tadica ili su se u medjuvremenu izgladili odnosi.
  14. Ja ne znam o cemu ti pricas. Pitao sam ( posto sticem utisak da ovde ima informisanih ljudi) da li je istina da je Marin imao 2 miliona platu, jer se vise puta provlacila ta prica sto po forumima, sto po sajtovima (mocartsport, rtv itd). Onda sam iskomentarisao da on trzisno nije toliko vredeo i da je, ako je zaista imao toliko, po sredi verovatno bilo ugradjivanje i izvlacenje para iz kluba, kao i sa vecinom igraca i kradja para od strane Terzica, Mrkele ili ko vec uzima lovu. Ti onda na sve to dva puta aludiras da sam ja neki Terzicev bot. Ja stvarno ne znam kojom logikom ti dolazis do takvih zakljucaka.
  15. Moja teza je da se Terza (Mrkela, drzava ili ko vec) ugradjuje u plate svih igraca, jer je nemoguce su nam igraci vredeli 16 miliona evra godisnje, koliko se navodi da je davano za plate.
  16. Da li stvarno istina da je Marin imao kod nas 2 miliona godisnje? Ako je istina, to je bas ozbiljan lopovluk. Odlican je on igrac, ali toliko imaju po podacima sa interneta npr Gomez i Zapata iz Atalante, Luis Alberto I Korea iz Lacia, Benaser iz Milana koji su skoro pa vrh evropskog fudbala.
  17. Koliko sam ja ispratio Dosen se povukao, a njegovi koji su ostali su ekipa protiv Terzica. Druga opcija je bivsi igrac Stefanovic koji je, ako sam ja skapirao, za saradnju sa Terzom. Navijaci ofke podrzavaju Stefanovica, sto je donekle cudno jer su pre pljuvali Terzu. Neka me ispravi neko upuceniji ako sam nesto pogresno razumeo.
  18. Mnogo je bitno da se ovi italijani zaduzeni za kondiciju prilagode cinjenici da moramo biti na sto posto fizicke spreme vec posle nepune 2 nedelje od pocetka prolecnog dela sezone. Letos smo imali prilicno sporo paljenje. Sestog se nastavlja Linglong, vec 18og igramo sa Milanom.
  19. Koga god da izvucemo nismo favoriti. Mislim da su Psv, Rendzers, Dinamo, mozda i Sahtjor nesto slabiji od ostalih ekipa, ali i protiv njih su nam sanse u najboljem slucaju 25-30 posto. Protiv ostalih sanse su nam gotovo nepostojece, ali neka daju momci sve od sebe, pa sta bude.
  20. Sramota je sto nisu kaznjeni, i to ozbilljno. Da je situacija uobicajna, ok mi je da se prepusti strucnom stabu da donese odluku kako ce da reaguje. Ima trenera koje, ako isporuci igrac sta treba na treningu i utakmicama, apsolutno ne zanima sta on radi van kluba. S druge strane, ima trenera kao sto npr Dule koji je imao kljuceve od stanova igraca i zahtevao ozbiljnu disciplinu. Ali sad je korona, situacija je prilicno ozbiljna, mi igramo vazne utakmice, oni bleje po nekim ilegalnim zivim svirkama ko zna gde, sa ko zna koliko ljudi. Koliko cujem i Borjan je pravio zurku sa zivom muzikom. Da se covek zapita da li je u pitanju profesionalini klub ili neka amaterska zajebancija.
  21. Koliko sam ja video svi su nosili iste jakne, tako da ovo prvo otpada. Ovo drugo je mogao da kaze i mislim da se i on sad kaje sto to nije uradio.
  22. Moje misljenje je da je neprihvatljivo ako se igracu obratio:" hej crnac",ali ako je drugom sudiji objasnio na koga misli tako sto je rekao crnac na klupi, meni licno to nije rasizam, pogotovo ako uzmemo u obzir da je on verovatno jedini trener koji nije Turcin( samim tim i jedini koji nije beo).
  23. Ne bih se iznenadio da na zimu pokusaju da dovedu Vukasina Jovanovica. Ne igra u Bordou, na leto mu istice ugovor ako se ne varam. Mislim ne bi bio losa opcija.
  24. Talentovan je Velja, ali je evidentno u blagom padu forme. Meni je on najozbiljniji fudbal igrao prvih 4 5 meceva kad je Stankovic tek dosao, sto je potpuno nelogicno, jer mladi igraci treba da napreduju kroz utakmice.
×
×
  • Create New...