Jump to content

quentin

Član foruma
  • Posts

    2,161
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by quentin

  1. Ako se Hangi ne dopadne ta neka Kina, ima fino da sjedi tamo pored Čovića iduće sezone dok mi čitamo najave da će uskoro početi da trenira sa timom, a onda je sve na stručnom štabu...
  2. Iz godine u godinu u Zvezdi je sve više grešaka, nelogičnosti i besmislica. Postojanje FMP je je od njih. Ranije je to bio razvojni tim iz kog smo dobili nekoliko igrača. O igračima koji su posljednjih godina bili u FMP više niko i ne razmišlja kao o prospektima za Zvezdu. Čemu služi FMP? Čemu služe igrači koji ničemu ne služe? Zašto svake sezone imamo bar jednog lika u klasi Kešelja koji sjedi ispod koša i pravi Čoviću društvo? Otkud mit o domaćoj osnovi? Kakav smo mi to profesionalan klub, ako se samo od domaćih igrača (uglavnom veterana pred penziju) može očekivati motivisanost i posvećenost? Zašto nema ni pokušaja kontinuiteta i razvoja kakve-takve koncepcije i plana, nego se radi od sezone do sezone? Samo jednom je Nebojša Čović istrpio neuspjeh i vjerovao u trenera i godine koje su uslijedile sa Dejanom Radonjićem su najsvjetliji period Čovićeve Zvezde. Dejan nije savršen trener, ali je imao neku ideju o tome šta želi i počeli smo da gradimo timski identitet. Toga više nema ni u tragovima. Sve ovo nema nikakve veze sa Partizanom, osim što posljednje dvije sezone slika u ogledalu izgleda ružnije, a EL fleke se teže vade kad u ABA ne igraš protiv Bože Đumića i Đoke Gagića.
  3. Samo što je ABA liga malo drugačija igrica od kada postoji evroligaški Partizan.
  4. Davidovac je Čovićeva šema-igrač, samo za nijansu manja prevara od Raduljice ili Kešelja. Naravno da će tako da piše. To je ta Čovićeva domaća osnova - igrači s kojima ima neke aranžmane i koji će da ga brane pred navijačima. Ako bude skandiranja na idućoj utakmici ne bih se iznenadio da se Laza popne i podijeli par šamara po tribini.
  5. Ma nema šanse da Čović ode. Njega može samo da smijeni zna se ko, a da bi taj reagovao treba mnogo više od onog bojažljivog skandiranja od tri i po minuta (mada je i ono bio ogroman korak).
  6. Ima na lažnom B92 dosta dobar live blog Čovića.
  7. Dajte još malo play by play. U jebenoj Bosni nema U obruču na Areni.
  8. Diskusija o sudijama potpuno nepotrebna. Hiljadu puta viđena priča o velikima i malima, nije da nismo bezbroj puta već bili na oba kraja te batine. Međutim, igra, priprema i zalaganje su stvarno bili za pamćenje, u najgorem mogućem smislu.
  9. Opa, čuje se uprava napolje. Najebali Drčelić i Lale Lučić.
  10. Evroligaški početak Crvene zvezde.
  11. Meni je to malo konformistički i neprofesionalan potez. Znam da su ih navijački kreteni vrijeđali, ali velika većina ljudi ih cijeni kao dobre i profesionalne komentatore. Ako igrači i sudije gutaju kofe govana čitavu utakmicu, mogu i oni koju kašiku da istrpe. A pošto inače nisu gadljivi na Telekomove pare koje svaki mjesec dobijaju, mogu da zapuše nos i na situaciju sa utišavanjem tona, kao što svi činimo kad gledamo Arenu uostalom.
  12. To odbijanje da prenose ABA (bar derbije) je velika sramota i za njih i za njihovu televiziju.
  13. Pa kazao je već Čović, promašivalo se sa igračima (Ivanović), ali se jako dobro pogodilo sa upravnim odborom, tako da je sezona u globalu sasvim OK.
  14. No brainer, biće kriv Duško Ivanović.
  15. quentin

    NBA 2023-24

    Mislim, bez poena in double digits...
  16. quentin

    NBA 2023-24

    Nurkić double-double bez poena.
  17. Ozbiljno govoreći, nama nije dovoljan odlazak Čovića, važniji je odlazak njegove ideje vođenja kluba. Ako neki novi opet bude radio bez ozbiljnog sportskog direktora i po matrici: domaća osnova po svaku cijenu+pokoji preplaćeni veteran+panična doselekcija, džaba smo krečili.
  18. Ono kad je rekao da je izabrao Drčelića da ga naslijedi "kad za to dođe vreme" zvučalo kao kad neka baba potpiše ugovor o doživotnom uzdržavanju, pa onda taj koji je trebalo da pokupi babin stan umre prije babe.
  19. Rivalitet u sportu je normalan, bar do neke granice, ali meni svaka, pa i najnebitnija pobjeda Zvezde znači više nego što mi smeta bilo kakav Partizanov uspjeh. Iskreno, nisu mi sasvim jasna drugačija razmišljanja.
  20. Možda nije u toliko lošem stanju da bi ga Čović doveo.
  21. Povoljnije suđenje imaš ako se nametneš rezultatima, kvalitetom, tradicijom i, generalno, snagom kluba. Tako je u svakom sportu oduvijek. Ako nisi tako jak, iz bilo kog razloga, treba da to muški prihvatiš i ne žališ se. Posebno ako si na lokalnom planu, tj. u regionalnoj/domaćoj ligi, ti onaj kome odlazi većina ničijih lopti i slično.
  22. Nisam ni rekao da je to nekome jedini argument. I kad je to "jedan od faktora" o kojima se govori meni je jednako bezveze.
  23. Meni je generalno povlačenje argumenta lošeg suđenja kao razloga za slabe rezultate u sezoni nekako jadno. Ne samo kad smo mi u pitanju.
  24. Pa dobro, pošto je sad jasno da se Teo najzad potpuno oporavio (jer nema kalkulacija sa njegovim igranjem/neigranjem), možemo bar da se radujemo da ćemo ga gledati do kraja sezone.
×
×
  • Create New...